Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de sadece belim ağırıyor göğüslerimde benimde hiç tık yok hala ya bende korkuyorum valla
Korkma kizz gogus hassasiyeti bende bigun kayboldu sadece o zaman cok arastirdim her hamilenin basina geliyomus o hassasiyet sut kanallarindan dolayi oluyomus benim masallah montofon inegi gibi oldugu icin gebelikten once cokta sey yapmadi yani

Korkma kizz gogus hassasiyeti bende bigun kayboldu sadece o zaman cok arastirdim her hamilenin basina geliyomus o hassasiyet sut kanallarindan dolayi oluyomus benim masallah montofon inegi gibi oldugu icin gebelikten once cokta sey yapmadi yani
İlk gebelik tecbüresizliği ne yapalım ayağım taşa değse ödüm kopuyor

Bilmiyorum 5+4 galiba. Doktor kesin konuşmadı. Haftaya daha iyi ölçüm yaparız dedi.o zaman daha da netleşir dedi. Benim geç döllenme oldu durumlar biraz farklı
Anladim balim ben 5+1 de 6500 uzeri olmadigim icin vajinal baktik haftaya kalp atisi icin gel dedi İnsallah pazartesi duyarim kalp atisini

Bilmiyorum 5+4 galiba. Doktor kesin konuşmadı. Haftaya daha iyi ölçüm yaparız dedi.o zaman daha da netleşir dedi. Benim geç döllenme oldu durumlar biraz farklı
Benimde geç döllenme oldu o zaman ben salı falan gitsem benimde görünür inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…