Vajinal ultrasonla erken görünüyor diye biliyorum. Ama benim doktor karından baktı. Senin kaç olduBende bi hafta anca sonra görebilirim desene
Amin amin inşallah kuzumAmin amin inşallah sizlerde hayırlısıyla görürsünüz bizde kalp atışlarını duyarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Diğer isteyen herkes de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar
verdim horman tahlilini bakalım ne çıkacak sonuçlar pazartesi göstericemAnladım canım gecmis olsun mevsimsel hepimiz kafayı yedik herhalde tarihlerde yinede insallah bu düzensizlikler hayra alamettir düzenledim batını yavrum
Adetime göre bugün tam 5 haftalık olmuş canımVajinal ultrasonla erken görünüyor diye biliyorum. Ama benim doktor karından baktı. Senin kaç oldu
Vajinal mi bakti canim sanaAmin amin inşallah sizlerde hayırlısıyla görürsünüz bizde kalp atışlarını duyarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Diğer isteyen herkes de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar♥
Ne zaman giymeyi düşünüyorsunAdetime göre bugün tam 5 haftalık olmuş canım
Yok canım. Karından baktıVajinal mi bakti canim sana
Bilmiyorum ki canım pazartesi gitsem görünür mü acabaHmm
Ne zaman giymeyi düşünüyorsun
Kac haftalik kiz seninkiYok canım. Karından baktı
Görünür galiba. Karından görünmezse bile vajinal ultrasonla görünürBilmiyorum ki canım pazartesi gitsem görünür mü acaba
Korkma kizz gogus hassasiyeti bende bigun kayboldu sadece o zaman cok arastirdim her hamilenin basina geliyomus o hassasiyet sut kanallarindan dolayi oluyomus benim masallah montofon inegi gibi oldugu icin gebelikten onceBenim de sadece belim ağırıyor göğüslerimde benimde hiç tık yok hala ya bende korkuyorum valla
Vajinal baktırma taraftarı değilim canım ben yaGörünür galiba. Karından görünmezse bile vajinal ultrasonla görünür
Bilmiyorum 5+4 galiba. Doktor kesin konuşmadı. Haftaya daha iyi ölçüm yaparız dedi.o zaman daha da netleşir dedi. Benim geç döllenme oldu durumlar biraz farklıKac haftalik kiz seninki
Korkma kizz gogus hassasiyeti bende bigun kayboldu sadece o zaman cok arastirdim her hamilenin basina geliyomus o hassasiyet sut kanallarindan dolayi oluyomus benim masallah montofon inegi gibi oldugu icin gebelikten oncecokta sey yapmadi yani
Anladim balim ben 5+1 de 6500 uzeri olmadigim icin vajinal baktik haftaya kalp atisi icin gel dediBilmiyorum 5+4 galiba. Doktor kesin konuşmadı. Haftaya daha iyi ölçüm yaparız dedi.o zaman daha da netleşir dedi. Benim geç döllenme oldu durumlar biraz farklı
O zaman biraz daha bekleVajinal baktırma taraftarı değilim canım ben ya
Ayy benimde oylee anacim insan bilmeyince korkuyo napcann hayat hep oyle degil miİlk gebelik tecbüresizliği ne yapalım ayağım taşa değse ödüm kopuyor
Amin inşallahAnladim balim ben 5+1 de 6500 uzeri olmadigim icin vajinal baktik haftaya kalp atisi icin gel dediİnsallah pazartesi duyarim kalp atisini
Benimde geç döllenme olduBilmiyorum 5+4 galiba. Doktor kesin konuşmadı. Haftaya daha iyi ölçüm yaparız dedi.o zaman daha da netleşir dedi. Benim geç döllenme oldu durumlar biraz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?