Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim yaa umarım gelmiştir bebesin bende kan verdim sonuçlar yavaş yavaş çıkıyor diana kadar herşey normal gorunuyor
İnşallah kuzum kontrole mi gittin sonuçları söyle bizede inşallah normaldir herşey

Kuzum hormonların maşallah gayet iyi bence

haklısın kuzum herşey nasip ne diyebilirizki
Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin
lekem devam ediyor kızlar kahverengi
umudum bitti diyebilirim
Baya baya geldimi kırmızılar

çatlar canım benimde 2 günden sonra çatladı sen yinede değerlendir en azından çatladığında spermler yol bulur

Bugunude degerlendirmis olduk canim grip oldugum halde. Ama degerlendirirken tutamadim bir hapşurdum nevar ne yok dısarı cikti. Sürekli birseyler aksi gidiyor. Sanirim fazla zorluyorum. Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin.

Merhaba sevgili hamileler ve anne adayları. Ben de iki gündür griple uğraşıyorum. Mecbur soğuk algınlığı ilacı içiyorum. Nasıl olacak bu ay böyle bilmiyorum. Ovu takibini de bıraktım, saldım çayıra mevlam kayıra ayı bu ay benim için.

Bugunude degerlendirmis olduk canim grip oldugum halde. Ama degerlendirirken tutamadim bir hapşurdum nevar ne yok dısarı cikti. Sürekli birseyler aksi gidiyor. Sanirim fazla zorluyorum. Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin.
Kuzum o bebenin dünyada yiyecek ekmeği varsa her şekilde olur merak etme sen. Korunduğu halde hamile kalanları duyuyoruz burada. Kaderin önüne geçemeyiz.

İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir kızlar.. Hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olur.

Sağlıkla doğsunlar inşallah canımm❤
Maşallah hayırlı olsun. Tabi okurum
Sağlıkla sıhhatle büyüsünler doğsunlar canımm❤
Maşallah maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Alintilamayip gozden kacirdigim varsa da hepinizden allah razi olsun insallah tesekkur ederim

Evet canım doktor bana bu testle çok kişinin strese girdiğini bu da gebeliği engellediğini söyledi

Kızlar test aldım labonun
Kadın diyor ki gününüz geçti mi
Bende dedim daha geçmedi
O zaman bi anlamı olmaz diyor
Dedim ben kullanıyorum
Ama bi anlamı olmaz ki erken gebelik almanız lazım diyor
Dedim benim bilgim var ikisiyle de ilgili alabilir miyim şu testi
Verdi sağolsun
Kız gerginim bugün
Şimdi yine ngatif mi görücem yani

Kuzum o bebenin dünyada yiyecek ekmeği varsa her şekilde olur merak etme sen. Korunduğu halde hamile kalanları duyuyoruz burada. Kaderin önüne geçemeyiz.

Aynen dediklerin cok dogru canim. Ama insan düsünmeden yapamiyor işte.

Canim benim laboquikle 17 hcg iken silik cizgi cikmisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…