Canım ayın 9unda oldum yeni bat tarihi Kasım 6
15 eylulll canimciimmmm
Katiliorum kuzumKadın olmak zor derdi bi arkadaşım gülerdim cidden zor oldugunu ozellikle bu bebek sürecinde daha da anladım
Yaptın mı canim sonuç nasil
Hayırlısı olsun tatlım insallah düzenli cıkar hormonlarınverdim horman tahlilini bakalım ne çıkacak sonuçlar pazartesi göstericem
Evet pek bişey belli olmuyor malesefYaptım canım control çizgisi bile tam net değil diğerlerinde de belli belirsiz görüyodum buda öyle net bişey yok ilk 15 dk lık hali
Adet olmazsam kana gidicem bi daha test yokEvet pek bişey belli olmuyor malesef
nanam gelmedi kahverengi leke geldi ama yarın gelir kesinrosebatum tatlım seni bekliyordum ben cıkmak icin ne oldu regl mi geldi?
Lafımı olur kuzum birbirimizin halinden anlıyoruz sonuçta :)bende lekem gelince üzüldüm biraz ama sana bu yazdıklarımı düşündüm
odak noktamı değiştiricem bu günden itibaren
kilo vermek istiyorum bi 5-6 kilo mesela
kilo da yumurta kalitesini bozuyormuş
onun dışında farklı şeylere odaklanırsak stresimiz de olmaz , daha güzel olur herşey kuzumGonulmeyvesi
böyle düşünelim
burda da iyiki varız
hep destek oluyoruz hep birlikte birbirimizeZekta @Dostumdostum
ve etiketleyemediğim onca kişi
Kuzum idrarını azmı damlattın acabaYaptım canım control çizgisi bile tam net değil diğerlerinde de belli belirsiz görüyodum buda öyle net bişey yok ilk 15 dk lık hali
Ne zaman yaptın testi tüm sayfaları okuyamıyorum suanda kuzum bugün yaptınmı?nanam gelmedi kahverengi leke geldi ama yarın gelir kesin
çünkü yarın bat günüm ve hiç sekmez sağolsun
ama bi süpriz olurda yerleşme olursa sevinirim
gerçi o da imkansız testte hiçbirşey çıkmadı sağolsun
3 damla her zamanki gibiKuzum idrarını azmı damlattın acaba
ama ben gölge görüyorum burdaYaptım canım control çizgisi bile tam net değil diğerlerinde de belli belirsiz görüyodum buda öyle net bişey yok ilk 15 dk lık hali
kuzum laboquick almasaydın keşkeBende reglin bugün 5.günündeyim ovüye baslayayım dedim tes bozuk cıktı ah laubik
Zaten isteksizim suaralar bebek konusunda bu elimdekiler bitene kadar almam henüz canımkuzum laboquick almasaydın keşke
benimkiler hep bozuk çıktı
instagramdan alabilirsin o bayanınkiler çok hassas
İkizlermi geliyor tatlımm cok sevindim gözünüzaydın cok tatlı olacaklar masallahKızlar ben bebişlerimi gördüm bugunnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
Ne zaman yaptın testi tüm sayfaları okuyamıyorum suanda kuzum bugün yaptınmı?
Şimdi 2 saatlik idrarla hem ovu hem gebelik testi yaptım kızlar durum bu
Lekem de geldi biraz
Ovunun koyu çıkması ümitlendirmişti ama demekki gebelik değil ikinci yumurtlamaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?