Ben bozugum beni yenile diyor canımEki Görüntüle 2546279
Kızlar bu ovü testi şimdi ne diyor acaba bu test anlayan yardımcı olur mu lütfen
Gmzükmüyor kuzum bugünmü yaptınnnnnn varsa resim tekrar atarmısınbak işte nanam burda testler
kaset test olan gebelik
diğeri ovulasyon
Evet canim ikizler geliyor insAllahZaten isteksizim suaralar bebek konusunda bu elimdekiler bitene kadar almam henüz canım
Sen durumunu netlestir cıkacam ben bir müddet olmayacam buralarda haberin olsun
İkizlermi geliyor tatlımm cok sevindim gözünüzaydın cok tatlı olacaklar masallah
Ne kadar süredir uğraşıyordunuzBen ovulasyonla ilk denemede hamile kaldim
ama ben gölge görüyorum burda
Maşallah. CanımKızlar ben bebişlerimi gördüm bugunnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
mesajı yeninden düzenledim nanaGmzükmüyor kuzum bugünmü yaptınnnnnn varsa resim tekrar atarmısın
Gözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adınaKizlar simdi cok güzel bir haber aldim ve cok cok cokkkk mutluyum . Bir arkadasim uzun yillardir evli bebegi yoktu. Hamileymis nasil sevindim anlatamam hüngür hüngür agladim. Sanki kendim gibi sevindim. Hatta kendimden cok onun icin istiyordum cunkü sükurler olsun benim bir tane var. Allah im tüm kadinlara annelik duygusunu tattirsin.
Hayırlısıyla insallah kuzummmEvet canim ikizler geliyor insAllahsagol canimm Rabbim seninde yuzunu guldursun en kisa zamanda canim
Strese girmiyorsan canım sıkıntı yok. Strese girenler için önermiyor bana da kullanma dedi yumurtam oluşmuş bugün yarın çatlarmışBen son 2 gebeliğim ovu testi tabiki yaparak gerceklesti, herkes için geçerli değildir herhalde
Amin canimm insAllahhKizlar simdi cok güzel bir haber aldim ve cok cok cokkkk mutluyum . Bir arkadasim uzun yillardir evli bebegi yoktu. Hamileymis nasil sevindim anlatamam hüngür hüngür agladim. Sanki kendim gibi sevindim. Hatta kendimden cok onun icin istiyordum cunkü sükurler olsun benim bir tane var. Allah im tüm kadinlara annelik duygusunu tattirsin.
InsAllah canimmmMaşallah. Canımbize de nasip olsun inşallah görmek
Gözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adınadarısı onun gibi annelik duygusuyla yanıp tutusan herkese insallah kuzum
Simdi gördüm kuzum evet silik bir cizgi var gibi istersen gidip kan ver bugünbak işte nanam burda testler
kaset test olan gebelik
diğeri ovulasyon
İnsallah kuzum Allahtan umut kesilmez güc kuvvet dayanma sabrı versin rabbim bizlere olana kadar insallahValla kuzum o telefonda anlatirken güle güle şen ses tonuyla anlatti ben aglaya aglaya dinledim. Darisi bizlere
Ben bozugum beni yenile diyor canım
İnsallah digerleri saglamdır canım sıvı alımını durdurdun degilmi ben regl son günlerini merak ediyordum oyüzden bugün basladım yum zamanlarımı azcok anlayabiliyorum hergün yapmaycam bendede 30tane hissettikce yapacam idare etsinTamam yineledim bakalım... İyiki 30 tane aldım he şimdi okdu, olacaktı derken bitecwk bu testlwe anlaşılan.
2.5 aylik evliyim dahaNe kadar süredir uğraşıyordunuz
Geçen Doktoruma gittim bana ilk defa dediki senin yum zamanı belli değil zaten bende senin gibi anlamıyorum ne zaman.. Şimdiye kadar hep 14ü diye takip ediyordum. Yalanmış meğersemİnsallah digerleri saglamdır canım sıvı alımını durdurdun degilmi ben regl son günlerini merak ediyordum oyüzden bugün basladım yum zamanlarımı azcok anlayabiliyorum hergün yapmaycam bendede 30tane hissettikce yapacam idare etsin
Hic belli olmuyor kuzum allahın hikmeti ste sende regl 7.günü birliktelik dene cok kisi bu sekilde hamile kalmısGeçen Doktoruma gittim bana ilk defa dediki senin yum zamanı belli değil zaten bende senin gibi anlamıyorum ne zaman.. Şimdiye kadar hep 14ü diye takip ediyordum. Yalanmış meğersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?