Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canim ikizler geliyor insAllah sagol canimm Rabbim seninde yuzunu guldursun en kisa zamanda canim

Gözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adına darısı onun gibi annelik duygusuyla yanıp tutusan herkese insallah kuzum

Amin canimm insAllahh

Gözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adına darısı onun gibi annelik duygusuyla yanıp tutusan herkese insallah kuzum

Valla kuzum o telefonda anlatirken güle güle şen ses tonuyla anlatti ben aglaya aglaya dinledim. Darisi bizlere

Tamam yineledim bakalım... İyiki 30 tane aldım he şimdi okdu, olacaktı derken bitecwk bu testlwe anlaşılan.
İnsallah digerleri saglamdır canım sıvı alımını durdurdun degilmi ben regl son günlerini merak ediyordum oyüzden bugün basladım yum zamanlarımı azcok anlayabiliyorum hergün yapmaycam bendede 30tane hissettikce yapacam idare etsin

Geçen Doktoruma gittim bana ilk defa dediki senin yum zamanı belli değil zaten bende senin gibi anlamıyorum ne zaman.. Şimdiye kadar hep 14ü diye takip ediyordum. Yalanmış meğersem

Geçen Doktoruma gittim bana ilk defa dediki senin yum zamanı belli değil zaten bende senin gibi anlamıyorum ne zaman.. Şimdiye kadar hep 14ü diye takip ediyordum. Yalanmış meğersem
Hic belli olmuyor kuzum allahın hikmeti ste sende regl 7.günü birliktelik dene cok kisi bu sekilde hamile kalmıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…