Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar selam bata 2 gün var neredeyse hiç regl
2.5 aylik evliyim daha Hamile kalmak istedigim ilk ay kaldim cok sukur ovulasyonla adetim duzensizdi onunla takip ettim yumurtlamayi ♥
canım peki bişey sorucam benim bata 2 gün var ara ara sol ve sağ kasıklarımda ağrı hissediyorum bugünde çok az kahve akıntı geldi sende de böyle olmuşmuydu

Akintim olmadi canim ben karnimda gerginlik hissettim ve adet gibi kasik agrisi gogsumde agriyodu adet olmadan once olmazdi bunlar bende bekledim 1-2 gun adet olmayinca kaset test yaptim silik cikti

Akintim olmadi canim ben karnimda gerginlik hissettim ve adet gibi kasik agrisi gogsumde agriyodu adet olmadan once olmazdi bunlar bende bekledim 1-2 gun adet olmayinca kaset test yaptim silik cikti ♥
Anladım canım bende iki üç gün sonra olmaz isem bi evde test yaparım , hayırlı uğurlu olsun canım

Eki Görüntüle 2546304

Ta ta ta taaaamm... Sanırım şimdi oldu kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu ne demek şimdi

Bu ne demek henüz yumurtan olgunlaşmadı demek
Sıvı alımına dikkat ederek testini her gün yapmaya devam et
2 saat önce sıvı alımını bırakmış olman lazım güzel sonuç için
Sabah ilk idrarla yapma
Her gün aynı saatte yaomaya dikkat et
İki çizgi aynı koyulukta oldupunda hatta test çizgisi bi tık daha koyu oldupunda pik olmuş oluyor
Sonra yaptıpında silikleşirse yumurtan çatladı demek
Değerlendirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…