kahve lekem geldi kuzum o yüzden pek umudum yokSimdi gördüm kuzum evet silik bir cizgi var gibi istersen gidip kan ver bugün
canım peki bişey sorucam benim bata 2 gün var ara ara sol ve sağ kasıklarımda ağrı hissediyorum bugünde çok az kahve akıntı geldi sende de böyle olmuşmuydu2.5 aylik evliyim dahaHamile kalmak istedigim ilk ay kaldim cok sukur ovulasyonla adetim duzensizdi onunla takip ettim yumurtlamayi ♥
Aslında herkeste ister istemez stres oluyor tabi ama nasip sonucta. Insallah seninki tutarStrese girmiyorsan canım sıkıntı yok. Strese girenler için önermiyor bana da kullanma dedi yumurtam oluşmuş bugün yarın çatlarmış
Yerlesmede olabilir insallah öyledir bekleyelim baakalım devamı gelmezse verirsin kan ozamankahve lekem geldi kuzum o yüzden pek umudum yok
Akintim olmadi canim ben karnimda gerginlik hissettim ve adet gibi kasik agrisi gogsumde agriyodu adet olmadan once olmazdi bunlar bende bekledim 1-2 gun adet olmayinca kaset test yaptim silik ciktikızlar selam bata 2 gün var neredeyse hiç regl
canım peki bişey sorucam benim bata 2 gün var ara ara sol ve sağ kasıklarımda ağrı hissediyorum bugünde çok az kahve akıntı geldi sende de böyle olmuşmuydu
Anladım canım bende iki üç gün sonra olmaz isem bi evde test yaparım , hayırlı uğurlu olsun canımAkintim olmadi canim ben karnimda gerginlik hissettim ve adet gibi kasik agrisi gogsumde agriyodu adet olmadan once olmazdi bunlar bende bekledim 1-2 gun adet olmayinca kaset test yaptim silik cikti ♥
Sagol canim darisi basina insallahAnladım canım bende iki üç gün sonra olmaz isem bi evde test yaparım , hayırlı uğurlu olsun canım
Amin canım çok sağolSagol canim darisi basina insallah ♥
Amin canım ben de kullanıyorum testi pik yapmayınca gittim doktora gösterdi yumurtamı büyümüş çatlamak üzere dediAslında herkeste ister istemez stres oluyor tabi ama nasip sonucta. Insallah seninki tutar
Nana son atrığım testlerde aynııııHic belli olmuyor kuzum allahın hikmeti ste sende regl 7.günü birliktelik dene cok kisi bu sekilde hamile kalmıs
canım acaba çokmu damlatıyorsun
Yok 3 damla damlatıyorumcanım acaba çokmu damlatıyorsun
2 damla yeterli en fazla 3 olsun ama fazlasını damlatma
Bozuk gibi sankiYok 3 damla damlatıyorum
Yok 3 damla damlatıyorum
Alttakini yeni yapmissin sanirim biraz bekle tatlim dagilir o eger yeni yaptiysan
Eki Görüntüle 2546304
Ta ta ta taaaamm... Sanırım şimdi oldu kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu ne demek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?