Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta rosebatum kızlar yarın bat günümüz ağrısı sızısı olan varmı bende adet hali var canım tatlı istiyor falan adet belirtilerim var yani bebişe çıksın inşallah
Valla bende hafif kasık ağrısı ve miğde yanması var onun dışında herhangi bir belirti yok bakalım yarın olucakmıyız

Evet canım doktor bana bu testle çok kişinin strese girdiğini bu da gebeliği engellediğini söyledi
Ama bir o kadarda hamile kalan var en azından yumurtlama olup olmadıgını görüypruz sonucta doktora gidincede stres yapıypruz bence hepsi bahane herşey allahtan ne zaman gelicekse geliyor bebiş

Aynen canım kesinlikle öyle olmuyorsa vardır bir zamanı mutlaka

Kızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı

Eklentiler

• 619CD2CB-E9FE-412B-9C32-782CF3629467.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
Teşekkür ederim

Hayirlisi olsun hakkinda canim Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirli bi evlat üzülme olurmu

Eki Görüntüle 2546303
Yeniden yaptım ben bu 30 taneyi bugün harcarım gibi geliyor bana
canım nerden almıştın n11 den mi ?
benimde başıma geldi çünkü
bir daha asla almayacağım bu marka
instagramdan alabilirsin ben onlardan memnun kaldım

bir de arka arkaya yapma 2 saat idrarını tutman lazım

canım nerden almıştın n11 den mi ?
benimde başıma geldi çünkü
bir daha asla almayacağım bu marka
instagramdan alabilirsin ben onlardan memnun kaldım

bir de arka arkaya yapma 2 saat idrarını tutman lazım
Evet n11den aldım ama buradan kızlar söyledi alıp kullanmışlar memnunlarmış... Evet ısrarla yaptım yarın 2 saat tutup yapıcam ama

canımm filtre yapıp yeniden atsana
sanki bi gölgelik görüyorum ben
test yapa yapa delirdim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…