- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayırlısı canım herşeyin rahat olmak şazımBugunude degerlendirmis olduk canim grip oldugum halde. Ama degerlendirirken tutamadim bir hapşurdum nevar ne yok dısarı cikti. Sürekli birseyler aksi gidiyor. Sanirim fazla zorluyorum. Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin.
Aynen canım az önce bir tanıdıgın kızı 2 aylık kızı varken hamile kalmıs düşünün veren allah veriyorKuzum o bebenin dünyada yiyecek ekmeği varsa her şekilde olur merak etme sen. Korunduğu halde hamile kalanları duyuyoruz burada. Kaderin önüne geçemeyiz.
Ama bir o kadarda hamile kalan var en azından yumurtlama olup olmadıgını görüypruz sonucta doktora gidincede stres yapıypruz bence hepsi bahane herşey allahtan ne zaman gelicekse geliyor bebişEvet canım doktor bana bu testle çok kişinin strese girdiğini bu da gebeliği engellediğini söyledi
Yarın sabah yapabilirsin canımBende aldım test ama sabah mı yapsam şimdi mi yarın bat gnüm
kesinlikle canım yaa
bana da kardeşim demişti gülmüştüm
hakkaten ne zormuş ikisini buluşturup bebişin temelini atmak
Oh güzün aydınKızlar ben bebişlerimi gördüm bugunnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
Aynen canım kesinlikle öyle olmuyorsa vardır bir zamanı mutlakabende lekem gelince üzüldüm biraz ama sana bu yazdıklarımı düşündüm
odak noktamı değiştiricem bu günden itibaren
kilo vermek istiyorum bi 5-6 kilo mesela
kilo da yumurta kalitesini bozuyormuş
onun dışında farklı şeylere odaklanırsak stresimiz de olmaz , daha güzel olur herşey kuzum @Gonulmeyvesi
böyle düşünelim
burda da iyiki varız
hep destek oluyoruz hep birlikte birbirimizeZekta Beklemekseni
ve etiketleyemediğim onca kişi
Sagol canim darisi sizeOh güzün aydın
Teşekkür ederimBu ne demek henüz yumurtan olgunlaşmadı demek
Sıvı alımına dikkat ederek testini her gün yapmaya devam et
2 saat önce sıvı alımını bırakmış olman lazım güzel sonuç için
Sabah ilk idrarla yapma
Her gün aynı saatte yaomaya dikkat et
İki çizgi aynı koyulukta oldupunda hatta test çizgisi bi tık daha koyu oldupunda pik olmuş oluyor
Sonra yaptıpında silikleşirse yumurtan çatladı demek
Değerlendirin
Hayirlisi olsun hakkinda canim Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirli bi evlat üzülme olurmuKızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı
canım nerden almıştın n11 den mi ?
Evet n11den aldım ama buradan kızlar söyledi alıp kullanmışlar memnunlarmış... Evet ısrarla yaptımcanım nerden almıştın n11 den mi ?
benimde başıma geldi çünkü
bir daha asla almayacağım bu marka
instagramdan alabilirsin ben onlardan memnun kaldım
bir de arka arkaya yapma 2 saat idrarını tutman lazım
Allah yar ve yardımcınız olsun...Hastaneye gidiyorum bugun cok agrim vardi dua edin bebegime bisey olmamis olsun
canımm filtre yapıp yeniden atsanaKızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı
haber ver canım bizeHastaneye gidiyorum bugun cok agrim vardi dua edin bebegime bisey olmamis olsun
Neren agriyordu canim insAllah Allahin izniyle bisey olmazHastaneye gidiyorum bugun cok agrim vardi dua edin bebegime bisey olmamis olsun
Sağol canım yok üzülmüyorum alıştığım için şaşırmıyorum artık vardır bir kısmetHayirlisi olsun hakkinda canim Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirli bi evlat üzülme olurmu
Canım yapmadım bilmiyprum ışıkta tutunca banada öyle geldi ama sanmıyorumcanımm filtre yapıp yeniden atsana
sanki bi gölgelik görüyorum ben
test yapa yapa delirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?