Kız sen mi benmi valla kalbim varya küt küt atıyo ya sanki negatif görücem gibi bilmiyorumAy hadi valla ben dokuz doğuracak su testin sonucunu öğrene kadar
kız sorma ya yani diyorum acaba negatifte ondanmı böyle oluyor
Kuzum şimdi gitti misafirlerim utanmasalar yatıya kalıcaklardı eşimi bekliyorum heycanlaaa :)
Gerçekten kuzum sabırla bekledim umarım değer umarımYaaaa çok heyecanlııı, hayırlı haberlerle gel kuzum :) çok iyi sabrettin Rabbim olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah :)
Bugün de unutursa yürüyerek geri göndericem eve de almicam yazıyorum buraya :))Benim de ilk gebelik öyleydi:) inşallah sevinçli haberlerini bekliyoruz, lütfen unutmayın bugün:)
Ayy inşallah ya umarım bu gece sevinçten uyuyamam umarımHaha inşallah seninki bebektendir
Bnde heycanla bkliomKuzum şimdi gitti misafirlerim utanmasalar yatıya kalıcaklardı eşimi bekliyorum heycanlaaa :)
Herkes seferber oldu canım hadi bakalım güzel haberlerle gelAyy inşallah ya umarım bu gece sevinçten uyuyamam umarım
Geliyomuş eşim kızlar 15 dk sonra öğrenecem ellerim titiryo ya en kötüsü sizide böle heycanlandırdım hepiniz iyi ki varsınız beni sürekli düşünüp sormanız üstelik tanımadan belki hamile değilim ama benimle birlikte bu stresi yaşadığınız için hepinize çok teşekkür ederim :)Bnde heycanla bkliom
Evet gerçekten Rabbim bu güzel kalbinize hayırlısını versin sabah namazımda hepinize dua edicem teker teker :)Herkes seferber oldu canım hadi bakalım güzel haberlerle gel
Valla canim yaa bakcaz artıkkkAllahım yaaa9ay nasıl geçer desene eşine
Zektaa insallah hayirli haberlerini alirizzGeliyomuş eşim kızlar 15 dk sonra öğrenecem ellerim titiryo ya en kötüsü sizide böle heycanlandırdım hepiniz iyi ki varsınız beni sürekli düşünüp sormanız üstelik tanımadan belki hamile değilim ama benimle birlikte bu stresi yaşadığınız için hepinize çok teşekkür ederim :)
Hayırlısı olsun canım herşey inşallah yolunda gider ve sağlıkla gelir bebeğinKızlaaar
Burdayız canımYa nerdesiniiiz
a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macunBurdayız canımmerak etme
Canım sordum bende cevap gelmedi kimswden 1 kavanoz yetermi dedimY
a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?