- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kuzum ben 1 kavanoz kullandım oda tam bitirmedim 14 gün falan kullandım ama 3 ay falan öneriyolar
Evet ya bi çoğunuz dediniz ama ben inanmadım tabi kan tahliline kadar sevinmek istemiyorum da :)Ben demedim ama sana ovu testinden belliydi benimki öyleydi çünkü koyuydu
Kuzum ben nisan ayından beri istiyodum 6. Ayda oldu çok şükür sen ne zamandır istiyosun neden imkansız olsun daha 1 ay önce bana doktor 3 ay korunman lazım dedi düşün :)Canım ne kadar zamandır bebek için uğraşıyordunuz. Ben kendime biraz imkansız bakıyorum da aslında
Cnm Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inş. Macun kullandın peki sıkıntın neydiKızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Umarım umarım çok istiyorum hepimiz hamile olalım telaşlarımızdan bahsedelim bu grupta :)Hayirli olsun bitnm rabbim hayirli saglikli ewlat nasip etsin yarin git kan ver ay insallah bnde ayin 30 da mucizemi paylasirim cok mutlu oldum ya
Sağol canım benim hormonlarım dengesizdi biraz onun dışında sukıntı yoktuCnm Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inş. Macun kullandın peki sıkıntın neydi
Çoook teşekkür ederim :)Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Hic agri yok tek şey stresten bas Agrisi onun dışında hissettiğim hic bisey yok senin Ağrı olmusmuyduKuzum yerlesmede olabilir , enfeksyonda o pembe lekeyi yasadim 7 8 gun sadece leke gibi geldi adet olmadim ve ögrendimki enfeksyon bi doktora git kesinlestir icinde kalmasin ögren en azindan insallah bebistir
Bize de dua eder misin cnmSağol canım benim hormonlarım dengesizdi biraz onun dışında sukıntı yoktu
Valla şuan bile korkuyorum ya doktor hamile değilsin der diye :))Rahat ol baya yüksek bir değer çıkacak gibi duruyor, bundan sonra hep iyi düşün iyi olsun inş
Ederim tabikiii Rabbim tüm bekleyenlere bu güzelliği yaşatsun :)Bize de dua eder misin cnm ☺
Çok teşekkür ederim canım beniiimCanim gözünaydin saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin insallah.
Ya nerdesiniiiz
Yaaaa çok şükürrr çok mutlu oldum kuzum çok sevindim gerçektenKızlaaar
Kuzuum çok teşekkür ederim bol bol dua edicem size :)Yaaaa çok şükürrr çok mutlu oldum kuzum çok sevindim gerçekten
Sağol canım 6 aydır kuzumMaşallah canımçok sevindim. Sen kaç aydır bekliyordun
Allah razı olsun kendi sonucumuzmuş gibi sevindik hepimiz yaa bu duyguyu yaşamak bile çok güzel ay hepiniz iyi ki varsınız kızlar hepimiz çift çizgi fotosu atacağız inşallah gruba :)Kuzuum çok teşekkür ederim bol bol dua edicem size :)
Maşallah canım çok şükür çok beklemeden hamile kalmışsın darısı başımıza inşallahSağol canım 6 aydır kuzum
Ya gerçekten iyi ki varsınız hepiniz teker teker heycanla beklediniz cansınız bende sizden güzel haber ler almak için hep dua edicem hep :)Allah razı olsun kendi sonucumuzmuş gibi sevindik hepimiz yaa bu duyguyu yaşamak bile çok güzel ay hepiniz iyi ki varsınız kızlar hepimiz çift çizgi fotosu atacağız inşallah gruba :)
Kuzum 6 ay ama sen bide bana sor pimpirikli olduğum içiin :))Maşallah canım çok şükür çok beklemeden hamile kalmışsın darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?