Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben demedim ama sana ovu testinden belliydi benimki öyleydi çünkü koyuydu
Evet ya bi çoğunuz dediniz ama ben inanmadım tabi kan tahliline kadar sevinmek istemiyorum da :)

Canım ne kadar zamandır bebek için uğraşıyordunuz. Ben kendime biraz imkansız bakıyorum da aslında
Kuzum ben nisan ayından beri istiyodum 6. Ayda oldu çok şükür sen ne zamandır istiyosun neden imkansız olsun daha 1 ay önce bana doktor 3 ay korunman lazım dedi düşün :)

Kızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Cnm Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inş. Macun kullandın peki sıkıntın neydi

Hayirli olsun bitnm rabbim hayirli saglikli ewlat nasip etsin yarin git kan ver ay insallah bnde ayin 30 da mucizemi paylasirim cok mutlu oldum ya
Umarım umarım çok istiyorum hepimiz hamile olalım telaşlarımızdan bahsedelim bu grupta :)

Kuzum yerlesmede olabilir , enfeksyonda o pembe lekeyi yasadim 7 8 gun sadece leke gibi geldi adet olmadim ve ögrendimki enfeksyon bi doktora git kesinlestir icinde kalmasin ögren en azindan insallah bebistir
Hic agri yok tek şey stresten bas Agrisi onun dışında hissettiğim hic bisey yok senin Ağrı olmusmuydu

Allah razı olsun kendi sonucumuzmuş gibi sevindik hepimiz yaa bu duyguyu yaşamak bile çok güzel ay hepiniz iyi ki varsınız kızlar hepimiz çift çizgi fotosu atacağız inşallah gruba :)
Ya gerçekten iyi ki varsınız hepiniz teker teker heycanla beklediniz cansınız bende sizden güzel haber ler almak için hep dua edicem hep :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…