4. Aya giricez önümüzdeki ayAmin Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin, ne zamandır istiyorsun ki, çok stres yapmamaya çalış düşündükçe olmuyor başka şeylerle de uğraş bence
Çok teşekkürler kuzum.Günde kaç kez yemek yiyorsan okadar canım 3 Ogün yiyorsan 3 kez macun yiyeceksin sana kaşığını yolluyorlar tahta kaşıkla yiyorsun o kaşıkla bı tane yiyorsun
3 iş gününde geliyor canım 75 TL bir kavanoz iki adet donemine yetiyor zaten bir ayda 15 gün kadar kullanıyorsun ovulasyon olunca bırakıyorsun yemeyiBenide heveslendirdiniz kizlar bende c life alicam bu regliyle. Siparis veren varmi kac gunde geliyor. Birde 1 kavanoz 1 ay yetiyormu.
3 iş gününde geliyor canım 75 TL bir kavanoz iki adet donemine yetiyor zaten bir ayda 15 gün kadar kullanıyorsun ovulasyon olunca bırakıyorsun yemeyi
Amin Amin inşallah bizde hayırlı sağlıklı bir şekilde Anne oluruzGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Gonulmeyvesi bat 19
Zekta bat 19
@burcusami bat 21
@MoonfacedMom bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem bat 23
@NisanCicek bat 23
S Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
Tuana-38 bat 20
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Canım daha çok yeni, benimde bu ay 5. Olacak, geçen yıl 9. Ayda hamile kalmıştım ama kaybettim bebeğimi. Hayırlı zamanı ne zamansa gelir sakın stres yapma4. Aya giricez önümüzdeki ay
Ya direkt 6 katını kitlediler bana 75 tl nerde 86$ nerde3 iş gününde geliyor canım 75 TL bir kavanoz iki adet donemine yetiyor zaten bir ayda 15 gün kadar kullanıyorsun ovulasyon olunca bırakıyorsun yemeyi
İnşallah kuzum benimInsllh cnm saoalsnbebisimzle ayri bi mutlulukmus. Hamdolsn. Darisi diger arkdaslrimiza
ii yedirtmis valla kafayi bellii. Neyse gec olsun var olsun. Inslh yarin vericen guzl haberini
Ayy kuzum hayır olsun rüyan inşallahh kız cidden aynılar ya dünya yansa umrunda değil İstemeye gelince istiyo ama sanki tek başıma yapıyorumYa var ya bu sabah 6 da uyumuştum ya şimdi saat 1 de uyandım öğlen olmuş. İnan artık ne kadar etkilendiysen zekta rüyanda seni gördüm test pozitif çıktı diye yazıyordun buraya. Şimdi gözümü açar açmaz girdim bakiyim öyledir diye tebrik ediyim dedim. Vay arkadaş seninki de benimki gibi gamsız koca ya. Ben burda kaç takla atıyorum niye hala olmadı ne yapsak ne etsek diye, benimki gayet sakin oluuur zamanı gelince olur panik yapma diyor.
Tam Sayfanin adini paylaşırmışım kuzum. C life diye aradım ama yok. Bisey
Ayy inşallah kuzu valla ben zaten kendime söz verdim hemen test yapmicam diye bende daha önce geç döllenme oldu omdan ötürüNe güzelinşallah senden de güzel haber alırız, iyi dayanmışsın ben öğrenmeli 2 haftadan fazla oluyor
kuzum misafirim var sağolsunlar tam vaktini buldukarCanım yarın Cumartesi her eczane açıktır. Pazar olsa nöbetçi ara derdim ama gerek yok
Kuzum bilmiyorum ya anneme anlatıyorum diyo aynı belirtiler bendede var şuan dalga geçiyo resmen :)))Günaydınız kızlar yazamadım düğünümüz vardı bugünde var girip okudumZekta güzel haberini bekliyorum bugün yap bugün test hamişsin kesin sen❤
Aşkooo Allahım izin verirse bu akşam yapıcam inşallah :)))Zekta kuzuuu sana bakmaya girdim resmen ya :)) evren hamişliğini öğrenme diye zorlasada o testi bugün yap artık noluuur :)
Ay hadi valla ben dokuz doğuracak su testin sonucunu öğrene kadarAkşama az kaldıııı :) ya yine büyük bi hayal kırıklığı yada dönüm noktam bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?