Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benide heveslendirdiniz kizlar bende c life alicam bu regliyle. Siparis veren varmi kac gunde geliyor. Birde 1 kavanoz 1 ay yetiyormu.

Günde kaç kez yemek yiyorsan okadar canım 3 Ogün yiyorsan 3 kez macun yiyeceksin sana kaşığını yolluyorlar tahta kaşıkla yiyorsun o kaşıkla bı tane yiyorsun
Çok teşekkürler kuzum.
[/QUOTE]
Rica ederim canım aklına takılan bişey olursa sorarsın yine yyardimci olurum

Benide heveslendirdiniz kizlar bende c life alicam bu regliyle. Siparis veren varmi kac gunde geliyor. Birde 1 kavanoz 1 ay yetiyormu.
3 iş gününde geliyor canım 75 TL bir kavanoz iki adet donemine yetiyor zaten bir ayda 15 gün kadar kullanıyorsun ovulasyon olunca bırakıyorsun yemeyi

Zekta kuzuuu sana bakmaya girdim resmen ya :)) evren hamişliğini öğrenme diye zorlasada o testi bugün yap artık noluuur :)

3 iş gününde geliyor canım 75 TL bir kavanoz iki adet donemine yetiyor zaten bir ayda 15 gün kadar kullanıyorsun ovulasyon olunca bırakıyorsun yemeyi

Canim reglinin 1.günü baslicam ovulasyon testinde pik olunca birakicam degilmi.benim yumurtlamalar 25. Günlerde oluyor o zaman 25gun kullanmis olucam dimi.

Amin Amin inşallah bizde hayırlı sağlıklı bir şekilde Anne oluruz

Benide heveslendirdiniz kızlar C-Life için ama kavanoz diyor kaşık diyor bir eve bir çantaya diyor... Yani bu site ne diyor kızlar ben ne alacağım şimdi C-LIFE

Insllh cnm saoalsn bebisimzle ayri bi mutlulukmus. Hamdolsn. Darisi diger arkdaslrimiza

ii yedirtmis valla kafayi bellii. Neyse gec olsun var olsun. Inslh yarin vericen guzl haberini
İnşallah kuzum benim

Ayy kuzum hayır olsun rüyan inşallahh kız cidden aynılar ya dünya yansa umrunda değil İstemeye gelince istiyo ama sanki tek başıma yapıyorum

Ne güzel inşallah senden de güzel haber alırız, iyi dayanmışsın ben öğrenmeli 2 haftadan fazla oluyor
Ayy inşallah kuzu valla ben zaten kendime söz verdim hemen test yapmicam diye bende daha önce geç döllenme oldu omdan ötürü
Canım yarın Cumartesi her eczane açıktır. Pazar olsa nöbetçi ara derdim ama gerek yok
kuzum misafirim var sağolsunlar tam vaktini buldukar

Günaydınız kızlar yazamadım düğünümüz vardı bugünde var girip okudum Zekta güzel haberini bekliyorum bugün yap bugün test hamişsin kesin sen❤
Kuzum bilmiyorum ya anneme anlatıyorum diyo aynı belirtiler bendede var şuan dalga geçiyo resmen :)))

Akşama az kaldıııı :) ya yine büyük bi hayal kırıklığı yada dönüm noktam bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…