Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok guzel hayatım da hiçbi şey için bu kadar heyecanı bu kadar korkuyu bu kadar mutluluğu bir anda yaşamadım Annelik gercekten bambaşka bişey
Canimcimmm sana bise sorabilirmiyim pazartesi bende kese gormek icin gidecegim alttanmi muayne ediyirlar ederlerse genitalbolgeye agda yapmak zorundaym esim birsey olur diye izin vermiyor.s.s

Canın ne kadar oldu deneyeli
Ne kadarlık evlisin ?

Ayy inşallah kuzu valla ben zaten kendime söz verdim hemen test yapmicam diye bende daha önce geç döllenme oldu omdan ötürü

kuzum misafirim var sağolsunlar tam vaktini buldukar

Benim de ilk gebelik öyleydi:) inşallah sevinçli haberlerini bekliyoruz, lütfen unutmayın bugün:)

Canimcimmm sana bise sorabilirmiyim pazartesi bende kese gormek icin gidecegim alttanmi muayne ediyirlar ederlerse genitalbolgeye agda yapmak zorundaym esim birsey olur diye izin vermiyor.s.s
Ben alttan mıayene olmadım ama evde kendim yaptım ağdamı ne olurmuşki

Hayır üstten canım. Alttan mümkün oldugu kadar da yaptırma. Ben yaptım canım bişey olmaz ne olacak bebek nerde agda nereye yapılıyor. Bu sürecte sürekli temiz olmanın faydası var ne olur ne olmaz agda en temizi bence.

Kızlar merhaba bir gebelik testi yaptım fakat reglime daha var testime yorum yapabilir misiniz ?

Kızlar sizce hamılelık var mı aksama 1 tane daha yapacgım

Eklentiler

• IMG_20191026_160431.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 47
Tamam canm rahatlattn beni doktordan snra agdami yaptiricm genital bolgeye esim pinpirikliyaptirmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…