Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni tanımıyorum ama bı kaç gündür vallahi bende sessize senin sonuc ne cikicak diye takipteydim merakla ya çok sevindim zekta hayırlı olsun canm yeni hamiş

Canım sordum bende cevap gelmedi kimswden 1 kavanoz yetermi dedim
Biri yazdı aslında sen görmedin, iki ay yetiyor çünkü yumurtlamaya kadar kullanıyorsun demişti ama döngüsü uzun olanlara yetmeyebilir, ben de birkaç ay sonra düşünüyorum bakalım

Rabbim hayırlı bı hamilelik geçirmeyi nasip etsin zekta ben de aklım sende bi bakım Noldu diye bi baktım testin çok ben bile heyecanlandm valla eşime bile bahsettim senden ya inşallah hamiledir busuru aksilik yaşadı diye sonu hayır oldu gözün aydın canm

Rahat ol baya yüksek bir değer çıkacak gibi duruyor, bundan sonra hep iyi düşün iyi olsun inş
Nolur bana bi akıl verin adetim 3 gün gecti gece pembe bi akıntı oldu WC gittiğimde pencerede sonra bidaha hic gelmedi bugün yine WC gittiğimde geldi cok açık bi pembe az iç çamaşırımı kirletmiyorp

Herseyi birlikde yasamak guzel kuzum sorunlarimizi paylasmak insallah guzl sonuc olur

Nolur bana bi akıl verin adetim 3 gün gecti gece pembe bi akıntı oldu WC gittiğimde pencerede sonra bidaha hic gelmedi bugün yine WC gittiğimde geldi cok açık bi pembe az iç çamaşırımı kirletmiyorp
Kuzum yerlesmede olabilir , enfeksyonda o pembe lekeyi yasadim 7 8 gun sadece leke gibi geldi adet olmadim ve ögrendimki enfeksyon bi doktora git kesinlestir icinde kalmasin ögren en azindan insallah bebistir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…