Amin kuzum aminnnnnUmarım umarım çok istiyorum hepimiz hamile olalım telaşlarımızdan bahsedelim bu grupta :)
Ovulasyonda kaç günü değerlendirebilmiştin kuzu :)Ya gerçekten iyi ki varsınız hepiniz teker teker heycanla beklediniz cansınız bende sizden güzel haber ler almak için hep dua edicem hep :)
Ne agri ne yanma ne kasinti hic bir seyim yoktu kuzum az bi gogus agrim vardi o kadar bnde şok oldum enfeksyon dediklerinde ama fitil verdiler attigim ilk gun bir yandi dedim dogruymusHic agri yok tek şey stresten bas Agrisi onun dışında hissettiğim hic bisey yok senin Ağrı olmusmuydu
Kuzum ben ovulasyon yapmadım yani hep gün aşırı oldu ilişki üst üste olduğu günler hiç olmadıOvulasyonda kaç günü değerlendirebilmiştin kuzu :)
Kuzum c life diye bi sayfa instagramda whatsaptan yazıp sor istersen yardımcı oluyolar sayfa bu sende güzel haberler alıcakmışsın gibi hissediyoruuumZekta bisey kullandim dedin kremmi jelmi ne o kuzum ne ise yario hani asilama gibi durumlarda kullanabilirmiyim bnde zaten jel var kullaniorum bn ama ara verirlerse belki alabilirim ? Ay son 4 gunum kaldi insallah gerek kalmaz
Agzin bal yesin bugun yeni belirtiler yasiorum heycanliyim zaten bide sen bole dedin ya kalbim kut kut atio hamisler hissederse cikar melek tasiosun sonucda insallah dua et kuzumKuzum c life diye bi sayfa instagramda whatsaptan yazıp sor istersen yardımcı oluyolar sayfa bu sende güzel haberler alıcakmışsın gibi hissediyoruuum
Kuzum inşallah gerçekten belirtilere inanıyorum ben test yapmasam bile hissediyodum emin ol o his geliyorAgzin bal yesin bugun yeni belirtiler yasiorum heycanliyim zaten bide sen bole dedin ya kalbim kut kut atio hamisler hissederse cikar melek tasiosun sonucda insallah dua et kuzumts ederm bakarim incelerim
Canımmmm bende duygulandımmm yaaa col mutlu oldum eveeett zekta hanım acaba kaö cıkacak deger acaba artacakmı acaba kese oluştu mu acaba kese gelişiomu acaba bebek varmı acaba kalp atışını duyacakmıyım sürecine hoş geldinKızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Yani sonucu böyle bekliyordum canım hayırlı olsunnnnn belli olmuş bayaKızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Kuzum ben hala tam sevinemiyorum korkuyorum yaaCanımmmm bende duygulandımmm yaaa col mutlu oldum eveeett zekta hanım acaba kaö cıkacak deger acaba artacakmı acaba kese oluştu mu acaba kese gelişiomu acaba bebek varmı acaba kalp atışını duyacakmıyım sürecine hoş geldin☺ umarım ogrenirken gösterdiğin sabrı burda da gösterirsin heyecanlı korkulu ve mutluluk dolu bir süreç. Dua nın gücüne inanıyorum. Hepimiz heyecanla bekledik. Herşey gönlünce olsun inşallah
Kuzuum baktım uygulamadan 5 hafta 3 gğnlük diyorr :))Yani sonucu böyle bekliyordum canım hayırlı olsunnnnn belli olmuş bayadoktora git bakalım belki keseyi bile görürsünnnnn
Bende oyleydim ibadet ile atlatıyorum sanırım. 6 ay istemişsin sen kuzum ben 2 senedir istiyorum birde . Dua etKuzum ben hala tam sevinemiyorum korkuyorum yaaçok çok teşekkür ederim umarım bu süreci sabırlı bi şekilde atlatabilirim :) hepiniz iyi ki varsınız
Sevin canım ama çok kaptırma kendini Allah sağlıkla ilerletsin inşallah ben kalp atışını duymayana kadar rahat değildim ki hala da değilimKuzum ben hala tam sevinemiyorum korkuyorum yaaçok çok teşekkür ederim umarım bu süreci sabırlı bi şekilde atlatabilirim :) hepiniz iyi ki varsınız
Sen pazartesi gidersen doktora kalp atışı bile duyabilirsin canım ben 5 +0 da kese gördüm . Çarşamba yine kontrolum varKuzuum baktım uygulamadan 5 hafta 3 gğnlük diyorr :))
Bilmiom his olayini emin olamiorum artik var gibi hissediorum snra bi sey oluo yok kndimi kandiriorum diorum nasip ya en belirgin belirtin neydi cnmKuzum inşallah gerçekten belirtilere inanıyorum ben test yapmasam bile hissediyodum emin ol o his geliyor
Yerleşme olabilir keşke idrar testi yapsaydın çünkü hamileysen ve bu leke düşük belirtisiyse hemen ilaç kullanırsın, bir an önce test yap benceNolur bana bi akıl verin adetim 3 gün gecti gece pembe bi akıntı oldu WC gittiğimde pencerede sonra bidaha hic gelmedi bugün yine WC gittiğimde geldi cok açık bi pembe az iç çamaşırımı kirletmiyorp
Ah kuzum Rabbim mükafatlandırdı seni çok şükür kiBende oyleydim ibadet ile atlatıyorum sanırım. 6 ay istemişsin sen kuzum ben 2 senedir istiyorum birde . Dua et
Evet cidden tam kapılamıyorUm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende sanırım kalp atışına kadar rahat olamicamSevin canım ama çok kaptırma kendini Allah sağlıkla ilerletsin inşallah ben kalp atışını duymayana kadar rahat değildim ki hala da değilimİnşallah sorunsuz devam eder hepimizin cinsiyetleri konuşuruz hareketlerini konuşuruz
Korkma canım öyle birşey olmaz inş bir terslik çıkmaz keseyi kalp atışını görürsün, gebeliğin tadını çıkar olumsuz düşünmeValla şuan bile korkuyorum ya doktor hamile değilsin der diye :))
Kuzum inşAllah vardır yaa bende Aslında çok belirti oldu en net kasık ağrısı göğüslerimde hassasiyet ve en aşırısı bel ağrısı yorulduğumda falan artık eğilemiyorum bile bide miğde yanması sabahları bulantı falanBilmiom his olayini emin olamiorum artik var gibi hissediorum snra bi sey oluo yok kndimi kandiriorum diorum nasip ya en belirgin belirtin neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?