Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic agri yok tek şey stresten bas Agrisi onun dışında hissettiğim hic bisey yok senin Ağrı olmusmuydu
Ne agri ne yanma ne kasinti hic bir seyim yoktu kuzum az bi gogus agrim vardi o kadar bnde şok oldum enfeksyon dediklerinde ama fitil verdiler attigim ilk gun bir yandi dedim dogruymus bide akintim coktu umarim bebistir seninki

Zekta bisey kullandim dedin kremmi jelmi ne o kuzum ne ise yario hani asilama gibi durumlarda kullanabilirmiyim bnde zaten jel var kullaniorum bn ama ara verirlerse belki alabilirim ? Ay son 4 gunum kaldi insallah gerek kalmaz

Zekta bisey kullandim dedin kremmi jelmi ne o kuzum ne ise yario hani asilama gibi durumlarda kullanabilirmiyim bnde zaten jel var kullaniorum bn ama ara verirlerse belki alabilirim ? Ay son 4 gunum kaldi insallah gerek kalmaz
Kuzum c life diye bi sayfa instagramda whatsaptan yazıp sor istersen yardımcı oluyolar sayfa bu sende güzel haberler alıcakmışsın gibi hissediyoruuum

Eklentiler

• 835ACBC8-52B2-4B30-98A0-369583247112.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 16
Kuzum c life diye bi sayfa instagramda whatsaptan yazıp sor istersen yardımcı oluyolar sayfa bu sende güzel haberler alıcakmışsın gibi hissediyoruuum
Agzin bal yesin bugun yeni belirtiler yasiorum heycanliyim zaten bide sen bole dedin ya kalbim kut kut atio hamisler hissederse cikar melek tasiosun sonucda insallah dua et kuzum ts ederm bakarim incelerim

Agzin bal yesin bugun yeni belirtiler yasiorum heycanliyim zaten bide sen bole dedin ya kalbim kut kut atio hamisler hissederse cikar melek tasiosun sonucda insallah dua et kuzum ts ederm bakarim incelerim
Kuzum inşallah gerçekten belirtilere inanıyorum ben test yapmasam bile hissediyodum emin ol o his geliyor

Kızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Canımmmm bende duygulandımmm yaaa col mutlu oldum eveeett zekta hanım acaba kaö cıkacak deger acaba artacakmı acaba kese oluştu mu acaba kese gelişiomu acaba bebek varmı acaba kalp atışını duyacakmıyım sürecine hoş geldin umarım ogrenirken gösterdiğin sabrı burda da gösterirsin heyecanlı korkulu ve mutluluk dolu bir süreç. Dua nın gücüne inanıyorum. Hepimiz heyecanla bekledik. Herşey gönlünce olsun inşallah

Kızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
Yani sonucu böyle bekliyordum canım hayırlı olsunnnnn belli olmuş baya doktora git bakalım belki keseyi bile görürsünnnnn

Kuzum ben hala tam sevinemiyorum korkuyorum yaa çok çok teşekkür ederim umarım bu süreci sabırlı bi şekilde atlatabilirim :) hepiniz iyi ki varsınız

Kuzum ben hala tam sevinemiyorum korkuyorum yaa çok çok teşekkür ederim umarım bu süreci sabırlı bi şekilde atlatabilirim :) hepiniz iyi ki varsınız
Bende oyleydim ibadet ile atlatıyorum sanırım. 6 ay istemişsin sen kuzum ben 2 senedir istiyorum birde . Dua et

Sevin canım ama çok kaptırma kendini Allah sağlıkla ilerletsin inşallah ben kalp atışını duymayana kadar rahat değildim ki hala da değilim İnşallah sorunsuz devam eder hepimizin cinsiyetleri konuşuruz hareketlerini konuşuruz

Kuzum inşallah gerçekten belirtilere inanıyorum ben test yapmasam bile hissediyodum emin ol o his geliyor
Bilmiom his olayini emin olamiorum artik var gibi hissediorum snra bi sey oluo yok kndimi kandiriorum diorum nasip ya en belirgin belirtin neydi cnm

Nolur bana bi akıl verin adetim 3 gün gecti gece pembe bi akıntı oldu WC gittiğimde pencerede sonra bidaha hic gelmedi bugün yine WC gittiğimde geldi cok açık bi pembe az iç çamaşırımı kirletmiyorp
Yerleşme olabilir keşke idrar testi yapsaydın çünkü hamileysen ve bu leke düşük belirtisiyse hemen ilaç kullanırsın, bir an önce test yap bence

Bende oyleydim ibadet ile atlatıyorum sanırım. 6 ay istemişsin sen kuzum ben 2 senedir istiyorum birde . Dua et
Ah kuzum Rabbim mükafatlandırdı seni çok şükür ki
Evet cidden tam kapılamıyorUm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende sanırım kalp atışına kadar rahat olamicam

Valla şuan bile korkuyorum ya doktor hamile değilsin der diye :))
Korkma canım öyle birşey olmaz inş bir terslik çıkmaz keseyi kalp atışını görürsün, gebeliğin tadını çıkar olumsuz düşünme

Bilmiom his olayini emin olamiorum artik var gibi hissediorum snra bi sey oluo yok kndimi kandiriorum diorum nasip ya en belirgin belirtin neydi cnm
Kuzum inşAllah vardır yaa bende Aslında çok belirti oldu en net kasık ağrısı göğüslerimde hassasiyet ve en aşırısı bel ağrısı yorulduğumda falan artık eğilemiyorum bile bide miğde yanması sabahları bulantı falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…