Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
Benim yumurtlamaya denk geldimi hiç bilmiyorum evet uzanıp yaptım sabaha kadar duş almadım wc ye gitmedim

ay ayni ben.

Gozunz aydin cnm. Saglkla ilerlesn insllhh. Belirtilerini yaz bklm
Sağol canım belirtilerim aslında öyle yoğundu ki sürekli test yapacak haldeydim normalde ki adet sancım hiç yoktu çok şiddetli geçiririm hep. Sadece iğne batar gibiydi midemde belimde ağrılar sürekli uyuma isteği. Cuma günü yürüdüm baya ve şiddetli sancım oldu test yaptım negatifti iki gün bekledim bugünde tekrarladım canım çıktı çok şükür

Kızlar bu değer az mı sizce ya geç döllenmemi acaba bana az gibi geldi ama 226 çıktı

2 gün yumurtanın pik gecesi ve catladiktan sonraki sabah. Yanı arada 1.5 gün var :) hangi gün tutuyor bilemiyoruz ama deniyoruz işte

Kız olurmu her ilişkide uzan belki o sperm orda 1 hafta yaşicak yumurtan çatladığı gibi döllicektir her ilişkine dikkat et kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…