hayırlı olsun canımm daha minicikkk :)Kızlar sonucum çıkmış 19.75
İnşallah kuzuuum verdim evet pozitif çıktı :)Çiçeğim ya dua et bu ay olmuş olsun artık ya :) sen kan verebildin mi
Hayırlı olsun canım kat kat artar inşallahKızlar sonucum çıkmış 19.75
Gayet iyi canımKızlar hcg 220 çıktı iyimi acep
Kuzum verdim kan pozitif çıktı açıkcası benim yumurtlama gününe dZekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
kuzum iyimi ya kese görünmedi şuan erken dedi haftaya görünür felan ama beni bi korku sardıGayet iyi canım
Benim yumurtlamaya denk geldimi hiç bilmiyorum evet uzanıp yaptım sabaha kadar duş almadım wc ye gitmedimZekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
Belkide ülediiiiir :)Bnde 2 aydir bakiom adete yakin kivrilio kirpiklerim bu ay cok kivrilmis degisik
Sağol canım belirtilerim aslında öyle yoğundu ki sürekli test yapacak haldeydim normalde ki adet sancım hiç yoktu çok şiddetli geçiririm hep. Sadece iğne batar gibiydi midemde belimde ağrılar sürekli uyuma isteği. Cuma günü yürüdüm baya ve şiddetli sancım oldu test yaptım negatifti iki gün bekledim bugünde tekrarladım canım çıktı çok şüküray ayni ben.
Gozunz aydin cnm. Saglkla ilerlesn insllhh. Belirtilerini yaz bklm
Öyleymiş ya ilk benim inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederhayırlı olsun canımm daha minicikkk :)
Amin inşallah canımmay çok sevindim ya yozunuz aynin! allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin canim
Sağol canım amin inşallah darısı bekleyen isteyen herkese olsunAyyy cnm hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim gozun aydin
Ay daha çoook yeni minicikkk rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah canımmm çok sevindimmmmKızlar sonucum çıkmış 19.75
Hayırlı olsun canım benim:)Kızlar sonucum çıkmış 19.75
Hayırlı olsun canım gayet iyi iki gün sonra tekrar kan ver düzenli artıyorsa sıkıntı yokKızlar bu değer az mı sizce ya geç döllenmemi acaba bana az gibi geldi ama 226 çıktı
2 gün yumurtanın pik gecesi ve catladiktan sonraki sabah. Yanı arada 1.5 gün var :) hangi gün tutuyor bilemiyoruz ama deniyoruz işteAnladım canım yani sadece pik oldugu gün mü değerlendirdiniz☺ Bende başladım bugün test yapmaya yine. Bende hep uzanıyorum ilişkiden sonra sadece yumurtlama günü uzanıyprum ama diğer günler önemli gelmiyor pek
Ay stres oldum vallahi :)Hayırlı olsun canım gayet iyi iki gün sonra tekrar kan ver düzenli artıyorsa sıkıntı yok
Kız olurmu her ilişkide uzan belki o sperm orda 1 hafta yaşicak yumurtan çatladığı gibi döllicektir her ilişkine dikkat et kuzumAnladım canım yani sadece pik oldugu gün mü değerlendirdiniz☺ Bende başladım bugün test yapmaya yine. Bende hep uzanıyorum ilişkiden sonra sadece yumurtlama günü uzanıyprum ama diğer günler önemli gelmiyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?