Ben ovu testi yapmaya devam ettim nolur nolmaz diye pikten sonra ovu testi yapmaya devam.ettim ilk günler hiç t çizgisi çıkmıyordu bile sonra hafif hafif koyulaşmaya başladı bende suphelendim 9.gün erken gebelik testi yaptım cikmadi. 10.gün normal test yaptım ikinci çizgi az da olsa cıktı:) Rabbim nasip edince 1 günde yetiyor 2 de :) bundan önce ki gebeligim de sadece 1 gün değerlendirdik o da catladiktan sonraydı Rabbim yine nasip etmiştiayy benim gibi olmuş ben de 2 gün değerlendirdim yaa pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yaptınn :)
Bence geç döllenme canım çünkü benim adetten bir gün sonra ucyuzdu iki gün sonra bin küsur falandır bence sende geç döllenme olmuş oyüzden merak etme yükselir ben hamileyim de karnını tut keyfini çıkar endişelenme canmKızlar bu değer az mı sizce ya geç döllenmemi acaba bana az gibi geldi ama 226 çıktı
Biraz düşük ama büyük olasılıkla geç dollenmedir, mutlaka 2 gün sonra tekrar yap.Kızlar hcg 220 çıktı iyimi acep
Kimyasal olmasından korkuyorumBence geç döllenme canım çünkü benim adetten bir gün sonra ucyuzdu iki gün sonra bin küsur falandır bence sende geç döllenme olmuş oyüzden merak etme yükselir ben hamileyim de karnını tut keyfini çıkar endişelenme canm
Ciddenmi yaa banada geç döllenme gibi geliyor ama ya kimyasalsaBiraz düşük ama büyük olasılıkla geç dollenmedir, mutlaka 2 gün sonra tekrar yap.
İçini ferah tut dua et güzel şeyler düşün tekrar kan verdgnde yükselmiş olacakKimyasal olmasından korkuyorum
Kuzum ne biliyim ya korktum biİçini ferah tut dua et güzel şeyler düşün tekrar kan verdgnde yükselmiş olacak
Gec dollenme canım muhtemelen benim 2 gun gecince 273 cıkmıştı.Biraz düşük ama büyük olasılıkla geç dollenmedir, mutlaka 2 gün sonra tekrar yap.
Hayirli olsunn canim Rabbim sag saglim kucagini almayi nasip etsin insAllah icini ferah tut insAllah saglikli sekilde yukselir degerinKuzum ne biliyim ya korktum bi
Kimyasal da degerler 10 lu 20 li olur düşer. Sen kimyasaldan korkmaKuzum ne biliyim ya korktum bi
İnşallah canım inşallah hepimize nasip olur :)Ben ovu testi yapmaya devam ettim nolur nolmaz diye pikten sonra ovu testi yapmaya devam.ettim ilk günler hiç t çizgisi çıkmıyordu bile sonra hafif hafif koyulaşmaya başladı bende suphelendim 9.gün erken gebelik testi yaptım cikmadi. 10.gün normal test yaptım ikinci çizgi az da olsa cıktı:) Rabbim nasip edince 1 günde yetiyor 2 de :) bundan önce ki gebeligim de sadece 1 gün değerlendirdik o da catladiktan sonraydı Rabbim yine nasip etmiştiinşallah sanada nasip olur
Kuzum kötü bişeymi acaba yaaGec dollenme canım muhtemelen benim 2 gun gecince 273 cıkmıştı.
Çok sağol canım benim amiin :)Hayirli olsunn canim Rabbim sag saglim kucagini almayi nasip etsin insAllah icini ferah tut insAllah saglikli sekilde yukselir degerin☺
Aa kuzum çok sağol içime su serptin yaa korkmamam lazım dimi ya başım ağırıyo 2 saattir strestenKimyasal da degerler 10 lu 20 li olur düşer. Sen kimyasaldan korkma
Çok sağol kuzum Allah razı olsun :)İçini ferah tut dua et güzel şeyler düşün tekrar kan verdgnde yükselmiş olacak
Çok teşekkür ederim canım amiin
Benim adet gecikmesinden 4 5 gün sonra 175 ti normal bnceKızlar bu değer az mı sizce ya geç döllenmemi acaba bana az gibi geldi ama 226 çıktı
Ayy öylemi kuzum yaa Oh be birqz rahatlicam neyseki :)Benim adet gecikmesinden 4 5 gün sonra 175 ti normal bnce
Kiz kotu dusunme anormal bi deger olsa doktorun derdi zaten ii bisey insallah daha ne yukselcek degerAyy öylemi kuzum yaa Oh be birqz rahatlicam neyseki :)
Bence sonucun gayet normal sen artık hamilesin stresten uzak durman gerek kuzum :)Ayy öylemi kuzum yaa Oh be birqz rahatlicam neyseki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?