Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy benim gibi olmuş ben de 2 gün değerlendirdim yaa pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yaptınn :)
Ben ovu testi yapmaya devam ettim nolur nolmaz diye pikten sonra ovu testi yapmaya devam.ettim ilk günler hiç t çizgisi çıkmıyordu bile sonra hafif hafif koyulaşmaya başladı bende suphelendim 9.gün erken gebelik testi yaptım cikmadi. 10.gün normal test yaptım ikinci çizgi az da olsa cıktı:) Rabbim nasip edince 1 günde yetiyor 2 de :) bundan önce ki gebeligim de sadece 1 gün değerlendirdik o da catladiktan sonraydı Rabbim yine nasip etmişti inşallah sanada nasip olur

Kızlar bu değer az mı sizce ya geç döllenmemi acaba bana az gibi geldi ama 226 çıktı
Bence geç döllenme canım çünkü benim adetten bir gün sonra ucyuzdu iki gün sonra bin küsur falandır bence sende geç döllenme olmuş oyüzden merak etme yükselir ben hamileyim de karnını tut keyfini çıkar endişelenme canm

Kimyasal olmasından korkuyorum

İnşallah canım inşallah hepimize nasip olur :)

Hayirli olsunn canim Rabbim sag saglim kucagini almayi nasip etsin insAllah icini ferah tut insAllah saglikli sekilde yukselir degerin
Çok sağol canım benim amiin :)

Kimyasal da degerler 10 lu 20 li olur düşer. Sen kimyasaldan korkma
Aa kuzum çok sağol içime su serptin yaa korkmamam lazım dimi ya başım ağırıyo 2 saattir stresten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…