Evet kuzum siteye bende çok zor giriyorumKizlar bi bndemi oldu baya bi giremedim forma sizede oldumu ? Sitede sorunmu var acaba bide yine basladi dieceksiniz ama
ya bnm sag kasigim ve karin altina sanci girio yattigim yerde ve öksururkende asagida ayni adet olcakmisim gibi hissediorum ddaha 6 veya 8 de olcam adet bicak saplanio sanki belimde cok agrio bu normalmi siz yasadinizmi ?
Bugun sadece ewi supurdum camasir astim o kadarsu an canim yanio yani ayagima sicak su torbasini koydum yatiom
Korktuk hepimiz tabi ama yine de Allah a emanet onlar içimizde. Elini karnına koyup dua et. Dogana kadar elimizden hiçbişey gelmiyor malesef. Bende oyleydim baktım zarar verecegim bebege vazgeçtim . Nasip olacaksa her türlü nasip olur zaten. Düşünmüyorum bazen unutuyorum hamile oldugumu ay ben hamileyim diyorum oturup seviniyorum 1 2 dk kendi kendime gülümsüyorumAa kuzum çok sağol içime su serptin yaa korkmamam lazım dimi ya başım ağırıyo 2 saattir stresten
İçini ferah tut bak ben o gün yaptım daha da kan vermedim bebisimiz bizimle hatta bak ben dün yaptım idrar testi kopkoyuAyy öylemi kuzum yaa Oh be birqz rahatlicam neyseki :)
Kiz kotu dusunme anormal bi deger olsa doktorun derdi zaten ii bisey insallah daha ne yukselcek deger
Kız bunu düşünmekten sevinemedimki eşim bile diyor 5 in üstünde işte bırak düşünmeyi :)))Bence sonucun gayet normal sen artık hamilesin stresten uzak durman gerek kuzum :)
Yazimi silmistim yakalamissinEvet kuzum siteye bende çok zor giriyorumkuzum şuan belirtiler için erken gibi sanki ama bellide olmaz tedavide yumurtalık erken gelişiyor Ama oda var bendede bel ağrısı çok oluyodu bazen sağ da bazen sol kasık ağırıyorrdu hadi bakalım hayırlısı olsun :)
Canımın içisin yaa nasıl rahatladım ben tabi acile gittim devletin doktor dedi haftaya görürsün keseyi şuan çok yeni felan dedi işte bende cuma günü özele randevu aldım bakalım genede bi gidiyim dedim nolur nolmaz :)Korktuk hepimiz tabi ama yine de Allah a emanet onlar içimizde. Elini karnına koyup dua et. Dogana kadar elimizden hiçbişey gelmiyor malesef. Bende oyleydim baktım zarar verecegim bebege vazgeçtim . Nasip olacaksa her türlü nasip olur zaten. Düşünmüyorum bazen unutuyorum hamile oldugumu ay ben hamileyim diyorum oturup seviniyorum 1 2 dk kendi kendime gülümsüyorum ☺ 2 gune bir kanını ver sen haftasına keseyi görüyorsun zaten. Senin gibi boyle ogrendim 200 lü degerlerle sonra haftasına kesemi gördüm şükür. Güzel gunlere odaklan. Dua et saglık sıhhat versin Allah.
Cok guzl anlatmissin gozumde kndimi hayal ettim resmen icim gitti aglayak bugunKorktuk hepimiz tabi ama yine de Allah a emanet onlar içimizde. Elini karnına koyup dua et. Dogana kadar elimizden hiçbişey gelmiyor malesef. Bende oyleydim baktım zarar verecegim bebege vazgeçtim . Nasip olacaksa her türlü nasip olur zaten. Düşünmüyorum bazen unutuyorum hamile oldugumu ay ben hamileyim diyorum oturup seviniyorum 1 2 dk kendi kendime gülümsüyorum ☺ 2 gune bir kanını ver sen haftasına keseyi görüyorsun zaten. Senin gibi boyle ogrendim 200 lü degerlerle sonra haftasına kesemi gördüm şükür. Güzel gunlere odaklan. Dua et saglık sıhhat versin Allah.
Dimii kız cuma randevu aldım özel doktora gidicem devletteki doktorun ağzından zorla laf alıyoruzİçini ferah tut bak ben o gün yaptım daha da kan vermedim bebisimiz bizimle hatta bak ben dün yaptım idrar testi kopkoyu
Ay deli ya iste kadinin stresi hic bitmio örnekKız bunu düşünmekten sevinemedimki eşim bile diyor 5 in üstünde işte bırak düşünmeyi :)))
Bence de düşünme karnını tut sev şükret ve kendine iyi bakman gerek unutma :) bebegin seninleeeKız bunu düşünmekten sevinemedimki eşim bile diyor 5 in üstünde işte bırak düşünmeyi :)))
Benim bile hla kese görünmedi kız bi dur sakin ol değerin yükselince bi kaç haftaya görürsün inşallahKuzum verdim kan pozitif çıktı açıkcası benim yumurtlama gününe d
kuzum iyimi ya kese görünmedi şuan erken dedi haftaya görünür felan ama beni bi korku sardı
Cok uzuldum kuzum insallah rabbim tez zamanda yawrunu nasip eder saglikli bi sekilde insallahBende bu grupta olmayi ne cok istemistim ama yine kismet olmadi tup bebek transfer sonucum negatif 4 tane bebek kaybettim bari bu sefer tedaviyle olsun dedim ama bu seferde hic olmadi bana dua edin nolur 3 yildir ugrasiyorum artik aglayamiyorum bile o kadar icime islediki bu durum anlatamam bende 2020 de anne olmak istiyorum ama iste hersey kismet nasip
Anladım canım olduktan sonra 1 gün bile yeter zaten inşallah olur yabenim adetim bitti, cuma cumartesi pik gördüm o günleri değerlendirebildim bu sabah eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı 2 gün değerlendirebildim yani nasip :)
İnşallah allahım nasip eder canım herşeyde vardır bir hatır kalbini temiz tut sabır sadeceBende bu grupta olmayi ne cok istemistim ama yine kismet olmadi tup bebek transfer sonucum negatif 4 tane bebek kaybettim bari bu sefer tedaviyle olsun dedim ama bu seferde hic olmadi bana dua edin nolur 3 yildir ugrasiyorum artik aglayamiyorum bile o kadar icime islediki bu durum anlatamam bende 2020 de anne olmak istiyorum ama iste hersey kismet nasip
Bence iyi canımmKızlar hcg 220 çıktı iyimi acep
Anladım canımBenim yumurtlamaya denk geldimi hiç bilmiyorum evet uzanıp yaptım sabaha kadar duş almadım wc ye gitmedim
Aynen canım ne zpr işler ya2 gün yumurtanın pik gecesi ve catladiktan sonraki sabah. Yanı arada 1.5 gün var :) hangi gün tutuyor bilemiyoruz ama deniyoruz işte
Valla hep dikkat ettim canım artık sıkıldım desem yeridir bunaldım yaKız olurmu her ilişkide uzan belki o sperm orda 1 hafta yaşicak yumurtan çatladığı gibi döllicektir her ilişkine dikkat et kuzum
Aynen canım sıkıntı vardı bende giremedimKizlar bi bndemi oldu baya bi giremedim forma sizede oldumu ? Sitede sorunmu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?