Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzum siteye bende çok zor giriyorum kuzum şuan belirtiler için erken gibi sanki ama bellide olmaz tedavide yumurtalık erken gelişiyor Ama oda var bendede bel ağrısı çok oluyodu bazen sağ da bazen sol kasık ağırıyorrdu hadi bakalım hayırlısı olsun :)

Aa kuzum çok sağol içime su serptin yaa korkmamam lazım dimi ya başım ağırıyo 2 saattir stresten
Korktuk hepimiz tabi ama yine de Allah a emanet onlar içimizde. Elini karnına koyup dua et. Dogana kadar elimizden hiçbişey gelmiyor malesef. Bende oyleydim baktım zarar verecegim bebege vazgeçtim . Nasip olacaksa her türlü nasip olur zaten. Düşünmüyorum bazen unutuyorum hamile oldugumu ay ben hamileyim diyorum oturup seviniyorum 1 2 dk kendi kendime gülümsüyorum 2 gune bir kanını ver sen haftasına keseyi görüyorsun zaten. Senin gibi boyle ogrendim 200 lü degerlerle sonra haftasına kesemi gördüm şükür. Güzel gunlere odaklan. Dua et saglık sıhhat versin Allah.

Yazimi silmistim yakalamissin
Ewt ya hala zorluo resmen kudurcam
Hayirlisi sustum

Canımın içisin yaa nasıl rahatladım ben tabi acile gittim devletin doktor dedi haftaya görürsün keseyi şuan çok yeni felan dedi işte bende cuma günü özele randevu aldım bakalım genede bi gidiyim dedim nolur nolmaz :)

Cok guzl anlatmissin gozumde kndimi hayal ettim resmen icim gitti aglayak bugun

İçini ferah tut bak ben o gün yaptım daha da kan vermedim bebisimiz bizimle hatta bak ben dün yaptım idrar testi kopkoyu
Dimii kız cuma randevu aldım özel doktora gidicem devletteki doktorun ağzından zorla laf alıyoruz

Kuzum verdim kan pozitif çıktı açıkcası benim yumurtlama gününe d

kuzum iyimi ya kese görünmedi şuan erken dedi haftaya görünür felan ama beni bi korku sardı
Benim bile hla kese görünmedi kız bi dur sakin ol değerin yükselince bi kaç haftaya görürsün inşallah

Bende bu grupta olmayi ne cok istemistim ama yine kismet olmadi tup bebek transfer sonucum negatif 4 tane bebek kaybettim bari bu sefer tedaviyle olsun dedim ama bu seferde hic olmadi bana dua edin nolur 3 yildir ugrasiyorum artik aglayamiyorum bile o kadar icime islediki bu durum anlatamam bende 2020 de anne olmak istiyorum ama iste hersey kismet nasip

Cok uzuldum kuzum insallah rabbim tez zamanda yawrunu nasip eder saglikli bi sekilde insallah

İnşallah allahım nasip eder canım herşeyde vardır bir hatır kalbini temiz tut sabır sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…