Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim Rabbim dualarını kabul eder evladına kavuşturur seni inşallah bu sene bitmeden güzel haberler alırsın

Cok guzl anlatmissin gozumde kndimi hayal ettim resmen icim gitti aglayak bugun
Sen boyle deyince kendimi suclu gibi hissediyorum ya bende geçtim bu anlardan hislerden. 1 ay oncesine kadar başkalarının mutluluklarına sevinir ve bana cok uzak gelirdi. Allah nasip etti. İnsanız bir acelelik bir sabırsızlık her işimizde. Unutuyoruz ki nasipteki geliyor başa. Allah herkese bu süreci guzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin. Rabbim herkese hayırlı zamanda gönüllerindeki muratlarını versin

Yaaa asil bole konustugunuzda kndimi kotu hissediorum biliosun hayaller bile guzel acinarak bakilmakdansa bn mutluyum sadece cok duygusal bi insan dayanamiom ay guldugumede agliom gulmedigimede yeterki guzel sey olsun aglama sebebim bnm icin bn gibiler icin kimse uzulmesin olacak biliomusun olma ihtimali bile guzel gelio kalbine huzun koyma bi gun hepimiz mutlu olucaz aglattin ya guzel kalpli annis

Yine sana haftaya görürsün demişler bana ilk gittiğim doktor dış gebelik olabilir boş gebelik olabilir vırt zırt bir sürü tantana yaptı. Nasıl uzuldum sevinemedim bile biliyormusun. Ben daha ilk kez yaşıyorum ya tamam olabilir o ihtimali bende biliyorum ama senin bilgine guvenerek gelmişim insanın suratına denilmezki. Aglamaklı cıkmıştım yanından eşim le ikimizde uzuldük. Kimseye soylemelim moduna girdik. 2. Kan testini farklı bir doktorda verdim oyle guzel konuştu ki nasıl umutlandım o gun dedim işte ben evet hamileyim die... Birde bişy dicem canım şimdi sen özele gidince degerler farklı yada az artmış cıkabilir sakın korkma cunku labaratuvardan labaratuvara değişiyor elinden geldiğince aynı yerlerde ver kanı.

Sende beni atlattın . Zaten duygusal moda gectim

Bak biri adet gecimesinden 3 gün sonra koyu olan 7 gün sonra
Dimii kız cuma randevu aldım özel doktora gidicem devletteki doktorun ağzından zorla laf alıyoruz

Eklentiler

• 20191026_135317.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 20191022_091942.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 24
Çok sağol canım evet küçücükmüş ya düşündükçe gözlerim doluyor
Ay dolmasınnn büyücek miniğin annesiiiii bende ilk öğrendiğimde 4hafyalıktı şimdi 6ncı haftadayız hergün okuyorum happy mom indirdim gün geçtikçe bebeğinde ve sende neler oluyor diye okadar güzelkİ Sende indir canımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…