Ay alemsin ama ne heycanla anlatio ts ederm moral icinBende ona çok guldum
Hahahahah buna ağlayamammm
Bende varım canım insallh bizde yazacağız var diyeKizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.
Ay evet başka neler var indireyim bende.. allaha binlerce kez şükürler olsun bazen imkansız gibi gelirdiAy dolmasınnn büyücek miniğin annesiiiiibende ilk öğrendiğimde 4hafyalıktı şimdi 6ncı haftadayız hergün okuyorum happy mom indirdim gün geçtikçe bebeğinde ve sende neler oluyor diye okadar güzelkİ❤❤ Sende indir canımm
10 gün sonra canım pik yaptığı günden eminim ama o günü be sonraki günü değerlendiremedik tahminim pikten bir gün önceki ilişkiden tuttu canımCanım tahmini ovulasyondan kaç gün sonra öğrenmiş oldun
Çok şükür canım tüm topiğe nasip olur inşallahCanım hayırlı olsun senin de sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim hepimiz birer birer hamiş oluyoruz ne güzel
Rahatladık rahatladık sonunu güzele bagladıkWiiiiii Allh sizi napmayaaa. Bi girdim buralar salya sumuknapionuz gacılarr. Rahatladinz mi
Ii bariRahatladık rahatladık sonunu güzele bagladık
Ondan önceyse kızdır diyorlar ya bakalım senin ki ne olacak canım10 gün sonra canım pik yaptığı günden eminim ama o günü be sonraki günü değerlendiremedik tahminim pikten bir gün önceki ilişkiden tuttu canım
Ay niyeyse sümükleri hic durduramiyoruz. Hep aglama istegiiiiIi barisumukluler siziiii. Az daha bni de sumklu yapicktinz
Bebik de olmasa hormonlarimz parmaginda oynatio biziAy niyeyse sümükleri hic durduramiyoruz. Hep aglama istegiiii
Duygusal ergen gibi takiliom ortalikdaWiiiiii Allh sizi napmayaaa. Bi girdim buralar salya sumuknapionuz gacılarr. Rahatladinz mi
Iknci ergnlik diyelim miiDuygusal ergen gibi takiliom ortalikda
Insallah dielimIknci ergnlik diyelim mii
HayiiiirrInsallah dielimyeter yarin test yapcam alcam da dayanamam bole bn
8 bittiHayiiiirr
daha cok erken. Asilamanin kacinci gunu bitti bugun
Abboo daha cok cok erkn inan ki . Kiz 12.gun bile bazen yaniltio. Bide 8. Gun . Haayiir nolamaaaaz naaalaannn8 bittihem catlatma ignesinin etkiside gecti biliom bn cikcak 2 tane alam sali gunu de yapayim oh oynaya oynaya dolanayim
Iide doktor 30 da kan testi dedi yani 11 . Gun arti 2010 2012 fln bir dunya form okudum hepsinde 8 gun yapanlarda var catlatma ignesinin etkisi gecme suresi 10 gunmus bnm bugun bitio etkisi buda demek oluoki yarin bakabilirim ya bi deneyim normalde yapmm hic test fln belki guzel sonuc alcam almasamda carsamba kan vercem orda cikcak oda olmadi adet 6 8 arasi hepsinin zmni az nolarrrrAbboo daha cok cok erkn inan ki . Kiz 12.gun bile bazen yaniltio. Bide 8. Gun . Haayiir nolamaaaaz naaalaannn
Ayyyy sizde bebik var bana noluyosaBebik de olmasa hormonlarimz parmaginda oynatio bizioyuncak olduk iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?