Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.
Bende varım canım insallh bizde yazacağız var diye

Ay evet başka neler var indireyim bende.. allaha binlerce kez şükürler olsun bazen imkansız gibi gelirdi

8 bitti hem catlatma ignesinin etkiside gecti biliom bn cikcak 2 tane alam sali gunu de yapayim oh oynaya oynaya dolanayim
Abboo daha cok cok erkn inan ki . Kiz 12.gun bile bazen yaniltio. Bide 8. Gun . Haayiir nolamaaaaz naaalaannn

Abboo daha cok cok erkn inan ki . Kiz 12.gun bile bazen yaniltio. Bide 8. Gun . Haayiir nolamaaaaz naaalaannn
Iide doktor 30 da kan testi dedi yani 11 . Gun arti 2010 2012 fln bir dunya form okudum hepsinde 8 gun yapanlarda var catlatma ignesinin etkisi gecme suresi 10 gunmus bnm bugun bitio etkisi buda demek oluoki yarin bakabilirim ya bi deneyim normalde yapmm hic test fln belki guzel sonuc alcam almasamda carsamba kan vercem orda cikcak oda olmadi adet 6 8 arasi hepsinin zmni az nolarrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…