Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bile hla kese görünmedi kız bi dur sakin ol değerin yükselince bi kaç haftaya görürsün inşallah ☺☺
Kız sen benim içimi çok rahatlatıyosun seni yeriiim :)
Valla hep dikkat ettim canım artık sıkıldım desem yeridir bunaldım ya
kuzum adetinin bittiği gün ilişki olsun ve gün aşırı olsun diğer adet dönemine kadar bak benim böyle tuttu

Valla kuzum bi daha kan vermicem yaa doktor istemezse artık bakıcaz

Kuzuum evren nasiple dönüyor ne desek boş RabbiMin mutlaka senin için hazırladığı çok güzel şeyler var bunu düşün hep nolur

Kuzuum bu acınıcak durum asla olamaz sonuçta hepimiz az veya çok bu şeyleri tattık hele ben ilk istediğim aylar ayağım taşa değse hamileyim tamam diyodum sen yine iyisin artık şizofren gibiydim ben hamileyim biliyorum diyodum halbukii bırak çocuğu olmaması için engellerim varmış :))

Ciddenmi yaa banada geç döllenme gibi geliyor ama ya kimyasalsa
Inşallah geç dollenmedir, kimyasal ise zaten 2 gün sonra yada 1 gün sonra bile belli olur, önemli olan değer dusuyormu, yükseliyor mu? Inşallah geç dollenmedir, bende yarın kan vermeyi dusunuyorum yeniden bakalim

Inşallah geç dollenmedir, kimyasal ise zaten 2 gün sonra yada 1 gün sonra bile belli olur, önemli olan değer dusuyormu, yükseliyor mu? Inşallah geç dollenmedir, bende yarın kan vermeyi dusunuyorum yeniden bakalim
Kimyasalda ne tam olarak bilmiyorum ama

Ölede bnm icin uzulmelerini istemiorum bn kimsenin bni dusundugunuzu biliorum ama uzulmeyin siz

Ölede bnm icin uzulmelerini istemiorum bn kimsenin bni dusundugunuzu biliorum ama uzulmeyin siz
Yok kız ben üzülmüyom çünkü senden güzel haber alıcağımız düşünüyoruum :)))

Kız sen benim içimi çok rahatlatıyosun seni yeriiim :)

kuzum adetinin bittiği gün ilişki olsun ve gün aşırı olsun diğer adet dönemine kadar bak benim böyle tuttu
Cnım adetimin bittiği gün evde misafirim vardı mümkün değildi adetten 2 sonra oldu ilk ilişki bakalım yumurtlamamı takip edicem artık

Kimyasalda ne tam olarak bilmiyorum ama
Sağlıklı olmayan bir gebeliğin, hamileliğin başında düşmesi oluyor. Ilk başta bhcg yükseliyor ama sonra düşüyor değer, daha sonrada kanama oluyor regl oluyorsun. Inşallah seninki öyle degildir

Ii arastrmissinn yap hadi yaap bklm. Icin rahatlasn. Testin var mi elinde hazr

Cnım adetimin bittiği gün evde misafirim vardı mümkün değildi adetten 2 sonra oldu ilk ilişki bakalım yumurtlamamı takip edicem artık
kuzum ben sana diyim gün aşırı ilişki gerisini Allaha bırak :)

Sağlıklı olmayan bir gebeliğin, hamileliğin başında düşmesi oluyor. Ilk başta bhcg yükseliyor ama sonra düşüyor değer, daha sonrada kanama oluyor regl oluyorsun. Inşallah seninki öyle degildir
Haddi yaav sen bende sanki kimyasal hissettin gibime geliyo kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…