He kız stres her tarafımda :)))Ay deli ya iste kadinin stresi hic bitmio örnekartik mutlu ol bagir cagir bayram et kiz
Eveeet Rabbim sizede nasip etsin inşallaaah :)Bence de düşünme karnını tut sev şükret ve kendine iyi bakman gerek unutma :) bebegin seninleee
Kız sen benim içimi çok rahatlatıyosun seni yeriiim :)Benim bile hla kese görünmedi kız bi dur sakin ol değerin yükselince bi kaç haftaya görürsün inşallah ☺☺
kuzum adetinin bittiği gün ilişki olsun ve gün aşırı olsun diğer adet dönemine kadar bak benim böyle tuttuValla hep dikkat ettim canım artık sıkıldım desem yeridir bunaldım ya
Valla kuzum bi daha kan vermicem yaa doktor istemezse artık bakıcazYine sana haftaya görürsün demişler bana ilk gittiğim doktor dış gebelik olabilir boş gebelik olabilir vırt zırt bir sürü tantana yaptı. Nasıl uzuldum sevinemedim bile biliyormusun. Ben daha ilk kez yaşıyorum ya tamam olabilir o ihtimali bende biliyorum ama senin bilgine guvenerek gelmişim insanın suratına denilmezki. Aglamaklı cıkmıştım yanından eşim le ikimizde uzuldük. Kimseye soylemelim moduna girdik. 2. Kan testini farklı bir doktorda verdim oyle guzel konuştu ki nasıl umutlandım o gun dedim işte ben evet hamileyim die... Birde bişy dicem canım şimdi sen özele gidince degerler farklı yada az artmış cıkabilir sakın korkma cunku labaratuvardan labaratuvara değişiyor elinden geldiğince aynı yerlerde ver kanı.
Deli ya walla artik korku yok bebis icin mutlu olcaksin annesiHe kız stres her tarafımda :)))
Cidden 4 günde fark varBak biri adet gecimesinden 3 gün sonra koyu olan 7 gün sonra
Evet kuzum ya sabah namazımda hepinize dua ettiiim :)Deli ya walla artik korku yok bebis icin mutlu olcaksin annesi
Allah ragzi olsun cnm bnmEvet kuzum ya sabah namazımda hepinize dua ettiiim :)
Kuzuum evren nasiple dönüyor ne desek boş RabbiMin mutlaka senin için hazırladığı çok güzel şeyler var bunu düşün hep nolurBende bu grupta olmayi ne cok istemistim ama yine kismet olmadi tup bebek transfer sonucum negatif 4 tane bebek kaybettim bari bu sefer tedaviyle olsun dedim ama bu seferde hic olmadi bana dua edin nolur 3 yildir ugrasiyorum artik aglayamiyorum bile o kadar icime islediki bu durum anlatamam bende 2020 de anne olmak istiyorum ama iste hersey kismet nasip
Kuzuum bu acınıcak durum asla olamaz sonuçta hepimiz az veya çok bu şeyleri tattık hele ben ilk istediğim aylar ayağım taşa değse hamileyim tamam diyodum sen yine iyisin artık şizofren gibiydim ben hamileyim biliyorum diyodum halbukii bırak çocuğu olmaması için engellerim varmış :))Yaaa asil bole konustugunuzda kndimi kotu hissediorum biliosun hayaller bile guzel acinarak bakilmakdansa bn mutluyum sadece cok duygusal bi insan dayanamiom ay guldugumede agliom gulmedigimede yeterki guzel sey olsun aglama sebebim bnm icin bn gibiler icin kimse uzulmesin olacak biliomusun olma ihtimali bile guzel gelio kalbine huzun koyma bi gun hepimiz mutlu olucaz aglattin ya guzel kalpli annis
Inşallah geç dollenmedir, kimyasal ise zaten 2 gün sonra yada 1 gün sonra bile belli olur, önemli olan değer dusuyormu, yükseliyor mu? Inşallah geç dollenmedir, bende yarın kan vermeyi dusunuyorum yeniden bakalimCiddenmi yaa banada geç döllenme gibi geliyor ama ya kimyasalsa
Kimyasalda ne tam olarak bilmiyorum amaInşallah geç dollenmedir, kimyasal ise zaten 2 gün sonra yada 1 gün sonra bile belli olur, önemli olan değer dusuyormu, yükseliyor mu? Inşallah geç dollenmedir, bende yarın kan vermeyi dusunuyorum yeniden bakalim
Ölede bnm icin uzulmelerini istemiorum bn kimsenin bni dusundugunuzu biliorum ama uzulmeyin sizKuzuum bu acınıcak durum asla olamaz sonuçta hepimiz az veya çok bu şeyleri tattık hele ben ilk istediğim aylar ayağım taşa değse hamileyim tamam diyodum sen yine iyisin artık şizofren gibiydim ben hamileyim biliyorum diyodum halbukii bırak çocuğu olmaması için engellerim varmış :))
Yok kız ben üzülmüyom çünkü senden güzel haber alıcağımız düşünüyoruum :)))Ölede bnm icin uzulmelerini istemiorum bn kimsenin bni dusundugunuzu biliorum ama uzulmeyin siz
Cnım adetimin bittiği gün evde misafirim vardı mümkün değildi adetten 2 sonra oldu ilk ilişki bakalım yumurtlamamı takip edicem artıkKız sen benim içimi çok rahatlatıyosun seni yeriiim :)
kuzum adetinin bittiği gün ilişki olsun ve gün aşırı olsun diğer adet dönemine kadar bak benim böyle tuttu
Sağlıklı olmayan bir gebeliğin, hamileliğin başında düşmesi oluyor. Ilk başta bhcg yükseliyor ama sonra düşüyor değer, daha sonrada kanama oluyor regl oluyorsun. Inşallah seninki öyle degildirKimyasalda ne tam olarak bilmiyorum ama
Ii arastrmissinnIide doktor 30 da kan testi dedi yani 11 . Gun arti 2010 2012 fln bir dunya form okudum hepsinde 8 gun yapanlarda var catlatma ignesinin etkisi gecme suresi 10 gunmus bnm bugun bitio etkisi buda demek oluoki yarin bakabilirim ya bi deneyim normalde yapmm hic test fln belki guzel sonuc alcam almasamda carsamba kan vercem orda cikcak oda olmadi adet 6 8 arasi hepsinin zmni az nolarrrr
kuzum ben sana diyim gün aşırı ilişki gerisini Allaha bırak :)Cnım adetimin bittiği gün evde misafirim vardı mümkün değildi adetten 2 sonra oldu ilk ilişki bakalım yumurtlamamı takip edicem artık
Agzin bal yesin insallah kiz hep birlikde hamis olakYok kız ben üzülmüyom çünkü senden güzel haber alıcağımız düşünüyoruum :)))
Haddi yaav sen bende sanki kimyasal hissettin gibime geliyo kuzumSağlıklı olmayan bir gebeliğin, hamileliğin başında düşmesi oluyor. Ilk başta bhcg yükseliyor ama sonra düşüyor değer, daha sonrada kanama oluyor regl oluyorsun. Inşallah seninki öyle degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?