İnşallah gııııAgzin bal yesin insallah kiz hep birlikde hamis olak
Gün aşırı sabah mı oluyorkuzum ben sana diyim gün aşırı ilişki gerisini Allaha bırak :)
Yok kiz olsa dururmuyum alcam yarin ay bi yanim du dio bi yanim kndini parcalama yap gitsin dio neler okudum bi bilsem gozum portlediIi arastrmissinnyap hadi yaap bklm. Icin rahatlasn. Testin var mi elinde hazr
Yani sadece 1 kan değerine gore belli olmaz, bi kere daha versen biseyler daha kesinlesir ama işte benimde önceki iki gebeligim geç dollenmeydi biri 5 gün diğeri 10 gün, değerler fark ediyordu. Inşallah seninkide oyledirHaddi yaav sen bende sanki kimyasal hissettin gibime geliyo kuzum
Yok kız atıyorum bu akşam ilişki oldu yarın olmicak öbürgün olucak 48 saatte bir yaniGün aşırı sabah mı oluyor ☺
Ya benim ilk korunmayı bıraktığım ayda heöen lekelenmiştim doktor geç döllenme olmuş tutunamamış demişti o yüzden bende geç döllenme olucağını en başta hissediyodumYani sadece 1 kan değerine gore belli olmaz, bi kere daha versen biseyler daha kesinlesir ama işte benimde önceki iki gebeligim geç dollenmeydi biri 5 gün diğeri 10 gün, değerler fark ediyordu. Inşallah seninkide oyledir
Inşallah bu sefer tutunur canim, yarın yada diğer gün mutlaka kan ver o zaman belli olurYa benim ilk korunmayı bıraktığım ayda heöen lekelenmiştim doktor geç döllenme olmuş tutunamamış demişti o yüzden bende geç döllenme olucağını en başta hissediyodum
Hepimzde var kizAyyyy sizde bebik var bana noluyosa
Icine dert olcaksa al yap kizYok kiz olsa dururmuyum alcam yarin ay bi yanim du dio bi yanim kndini parcalama yap gitsin dio neler okudum bi bilsem gozum portledibide biraz önce uzandim yere sag kasigim agrio dokununca daha cok acio karin altina dogru bu iimiki catlioreeee
Kız sen benim içime şüpe düşürdün haa :)) doktor bana üle bişe demedi ama artık cuma günü anlıyacazInşallah bu sefer tutunur canim, yarın yada diğer gün mutlaka kan ver o zaman belli olur
Tmm gaza geldim yapcam yarinHepimzde var kizadetten once adet haftasi bide adettn sonra hic bos deilz yanii hamis olnca sacma sapan seyelre beklemeden gelio fazlasyla tek fark o
Icine dert olcaksa al yap kizhazr nana da yok
Valla bazilari yuz ustu yatinca bi gerginlik veya agri hissediorm diodu. Bende olmadgi icin bilemiorm
Seni üzmek hiç istemem ama böylede bir ihtimal var malesef ama inşallah seninki öyle değildir. Herkes çok umutlu konuşmuş inşallahta sağlıklı bir gebelik olurKız sen benim içime şüpe düşürdün haa :)) doktor bana üle bişe demedi ama artık cuma günü anlıyacaz
Acı yoook aci yookkTmm gaza geldim yapcam yarinölede acio bolede acio
Carsambaya kadar her ruh halini yasayabilirim hakkimAcı yoook aci yookkrelaaaxxx
Bosalmya yer arion ellaaaamCarsambaya kadar her ruh halini yasayabilirim hakkim
ne biliyim şuan bi garibim bugün bu kafama takıldı yani ama doktor bundan şüplense söylemezmiydi acabaSeni üzmek hiç istemem ama böylede bir ihtimal var malesef ama inşallah seninki öyle değildir. Herkes çok umutlu konuşmuş inşallahta sağlıklı bir gebelik olurbüyük olasılıkla gec dollenmedir ve değerler o yüzden ill zamanlarda az az artıyor sonra büyükce çoğalıyor. Ama yarın bile kan versen artıştan anlarsın
Kuzuu ben iyi değilim kimyasaldan şüpeleniyorumBazi Taze gebisler bosuna evham yapiolr bakiormm
Gonderim mi size de bundan hiiii
Ama fatmacigim simdi kac aydir tanisioz bni hic bu kadar heycanli tedirgin vs gordunmu hic bole soruorum 60 gun geciktim onda bile test yapmiom die kizdilar unutmayin oyuzden hakkim bnmBosalmya yer arion ellaaaamtek basina yasama haa
Kotu dusunme ya degerin kacti senin ki bu kadar supheleniosun ?Kuzuu ben iyi değilim kimyasaldan şüpeleniyorum
Kiz deli misin nesin. Kimyasl olaydi coktaaann gitmisti bence. Bide ilk degerle nerde gorulmus kimyasal oldgu. En az 2 3 defa kan testi yapilck ki anlasilsin. Valla bosuna evham yapiosn. Heyecanini yasa anacim. Daha bunlri dusunmk icin cok erknKuzuu ben iyi değilim kimyasaldan şüpeleniyorum
Yok yok hakkindirAma fatmacigim simdi kac aydir tanisioz bni hic bu kadar heycanli tedirgin vs gordunmu hic bole soruorum 60 gun geciktim onda bile test yapmiom die kizdilar unutmayin oyuzden hakkim bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?