Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ku
Kiz deli misin nesin. Kimyasl olaydi coktaaann gitmisti bence. Bide ilk degerle nerde gorulmus kimyasal oldgu. En az 2 3 defa kan testi yapilck ki anlasilsin. Valla bosuna evham yapiosn. Heyecanini yasa anacim. Daha bunlri dusunmk icin cok erkn
canım ama az yükselmiş gerçi çok yükseleninde düşüyomuş başım ağırdı yaa

Ts ederim annis

Bide bnm adetin 2. Gunuydu ogrendm. 31 cikmisti. Milletin cok cok yuksk cikiodu. Herkesin degeri farkli olur. Bedenler bir deil ki. Kiyaslama hic kimsyle hic bisyle. Daha ortada olumszlk icin hic bi sebep yok Zekta

Bide bnm adetin 2. Gunuydu ogrendm. 31 cikmisti. Milletin cok cok yuksk cikiodu. Herkesin degeri farkli olur. Bedenler bir deil ki. Kiyaslama hic kimsyle hic bisyle. Daha ortada olumszlk icin hic bi sebep yok Zekta
Kuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))

Ku
canım ama az yükselmiş gerçi çok yükseleninde düşüyomuş başım ağırdı yaa
Ona bakarsan. Bazilari 2 3 hafta gecikmeyle ogrenio bu degerle. Ama saglikli ilerlio. Ole gec dollnme oluo. Bak kendi kendine basini agrition. Hic grek yok cnm bnm. Akisina birakin bazi seylri artk. Gecmez yoksa bolee hamilelik. Simdi bende de cogu hamis gibi arada kasikta batma oluo. Ben de kalkip aman noldu niye agri oldu diye endise etsem vay halimize guzl dusunun guzl olsn. Kismeti olan kalio vallhi

Kuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))
oh ne guzl. Bnm de esimin ablasi kardesi falan ogrendiklerinde halay cekmislerdi .
Keyfini cikar yavrm. Kiymetini bil bu gunlerin. Ye ic. Sonra istahin kesilck buyuk ihtimlle cogu kiside oldgu gibi susamini da uzme

Canım herkese duyurmasaydınız keşke nazara inanırım ben söylemeyin bir süre bence. Biraz rahat ol canım için rahat olsun yükselicek kan sonucun merak etme stres yapma mutlulugunu yaşa

Gerçekten kısmetle dönüyo herşey kuzum ne desek boş
oh ne guzl. Bnm de esimin ablasi kardesi falan ogrendiklerinde halay cekmislerdi .
Keyfini cikar yavrm. Kiymetini bil bu gunlerin. Ye ic. Sonra istahin kesilck buyuk ihtimlle cogu kiside oldgu gibi susamini da uzme
ya herkes sana daha ilgili oluyo aman bende fazla ilgiyi sevemiyoeum :)))

Canım herkese duyurmasaydınız keşke nazara inanırım ben söylemeyin bir süre bence. Biraz rahat ol canım için rahat olsun yükselicek kan sonucun merak etme stres yapma mutlulugunu yaşa
Kuzum abimin eşi sağolsun sevinçten herkese haber saldı bende isterdim duyulmasın ama :))

Gerçekten kısmetle dönüyo herşey kuzum ne desek boş

ya herkes sana daha ilgili oluyo aman bende fazla ilgiyi sevemiyoeum :)))
Valla tadini cikar nazlan arada ay yoruldm de yat uzan. Uff midem bulanio de kocana yemk yaptr kullan hakkini sonuna kadar

Neysaam canlar. Ben kaciorm zaten koca yok uzun sure kendimi uykuya vuram. Hepinizi optuk aeolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…