227 kuzumKotu dusunme ya degerin kacti senin ki bu kadar supheleniosun ?
canım ama az yükselmiş gerçi çok yükseleninde düşüyomuş başım ağırdı yaaKiz deli misin nesin. Kimyasl olaydi coktaaann gitmisti bence. Bide ilk degerle nerde gorulmus kimyasal oldgu. En az 2 3 defa kan testi yapilck ki anlasilsin. Valla bosuna evham yapiosn. Heyecanini yasa anacim. Daha bunlri dusunmk icin cok erkn
Ts ederim annisKiz deli misin nesin. Kimyasl olaydi coktaaann gitmisti bence. Bide ilk degerle nerde gorulmus kimyasal oldgu. En az 2 3 defa kan testi yapilck ki anlasilsin. Valla bosuna evham yapiosn. Heyecanini yasa anacim. Daha bunlri dusunmk icin cok erkn
Yok yok hakkindirhaklisin tatlm. Stresini atmis olursn. Canin nasil istiosa ❤❤❤
Ha anladım canım aynen mantıklı öylr yapıcamYok kız atıyorum bu akşam ilişki oldu yarın olmicak öbürgün olucak 48 saatte bir yani
Iide yuksek degilmi bu deger zaten daha dusuklerde var bkle 2 gun sonra tekrar kan ver bnce gayet normal227 kuzum
Kuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))Bide bnm adetin 2. Gunuydu ogrendm. 31 cikmisti. Milletin cok cok yuksk cikiodu. Herkesin degeri farkli olur. Bedenler bir deil ki. Kiyaslama hic kimsyle hic bisyle. Daha ortada olumszlk icin hic bi sebep yokZekta
Ona bakarsan. Bazilari 2 3 hafta gecikmeyle ogrenio bu degerle. Ama saglikli ilerlio. Ole gec dollnme oluo. Bak kendi kendine basini agrition. Hic grek yok cnm bnm. Akisina birakin bazi seylri artk. Gecmez yoksa bolee hamilelik. Simdi bende de cogu hamis gibi arada kasikta batma oluo. Ben de kalkip aman noldu niye agri oldu diye endise etsem vay halimizeKu
canım ama az yükselmiş gerçi çok yükseleninde düşüyomuş başım ağırdı yaa
Kuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))
Canım herkese duyurmasaydınız keşke nazara inanırım ben söylemeyin bir süre bence. Biraz rahat ol canım için rahat olsun yükselicek kan sonucun merak etme stres yapma mutlulugunu yaşaKuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))
Gerçekten kısmetle dönüyo herşey kuzum ne desek boşOna bakarsan. Bazilari 2 3 hafta gecikmeyle ogrenio bu degerle. Ama saglikli ilerlio. Ole gec dollnme oluo. Bak kendi kendine basini agrition. Hic grek yok cnm bnm. Akisina birakin bazi seylri artk. Gecmez yoksa bolee hamilelik. Simdi bende de cogu hamis gibi arada kasikta batma oluo. Ben de kalkip aman noldu niye agri oldu diye endise etsem vay halimizeguzl dusunun guzl olsn. Kismeti olan kalio vallhi
ya herkes sana daha ilgili oluyo aman bende fazla ilgiyi sevemiyoeum :)))oh ne guzl. Bnm de esimin ablasi kardesi falan ogrendiklerinde halay cekmislerdi .
Keyfini cikar yavrm. Kiymetini bil bu gunlerin. Ye ic. Sonra istahin kesilck buyuk ihtimlle cogu kiside oldgu gibisusamini da uzme
Kuzum abimin eşi sağolsun sevinçten herkese haber saldı bende isterdim duyulmasın ama :))Canım herkese duyurmasaydınız keşke nazara inanırım ben söylemeyin bir süre bence. Biraz rahat ol canım için rahat olsun yükselicek kan sonucun merak etme stres yapma mutlulugunu yaşa
Valla tadini cikar nazlan aradaGerçekten kısmetle dönüyo herşey kuzum ne desek boş
ya herkes sana daha ilgili oluyo aman bende fazla ilgiyi sevemiyoeum :)))
hahahah yapacam kız benimde hakkım var bunaa :))Valla tadini cikar nazlan aradaay yoruldm de yat uzan. Uff midem bulanio de kocana yemk yaptr kullan hakkini sonuna kadar
Hem de nasil varr. Ben basladim ilk gunden vallaahahahah yapacam kız benimde hakkım var bunaa :))
Ben adamı delirttim değer düşük diye şimdi hiç yapmaz :))))Hem de nasil varr. Ben basladim ilk gunden vallaafirsati kacirma. Acik gozlu ol
Bal gibi de yapaarBen adamı delirttim değer düşük diye şimdi hiç yapmaz :))))
Valla ya sıkıntı tam hayırlısı olsun canım herşey güzel olucak merak etmeKuzum abimin eşi sağolsun sevinçten herkese haber saldı bende isterdim duyulmasın ama :))
ufaktan başliyam :)))Bal gibi de yapaaryavastan caktrmdan basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?