Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ya sıkıntı tam hayırlısı olsun canım herşey güzel olucak merak etme ❤
Cidden yavv amaan düşünemicem artık eskiler değer arttımı artmadımı diye kan testinemi gidiyomuş hergün anam biz bide değer arttımı azaldımı bu ne yaa yıldım artık :)))

Cidden yavv amaan düşünemicem artık eskiler değer arttımı artmadımı diye kan testinemi gidiyomuş hergün anam biz bide değer arttımı azaldımı bu ne yaa yıldım artık :)))
Aynen öyle ya valla çok bilmekte iyi değil bence bosver takma allahına güven hayırlısı neyse o olur zaten sen mutlu olmaya bak canım bunları düşünmek sana zarar verir çünkü

Aynen öyle ya valla çok bilmekte iyi değil bence bosver takma allahına güven hayırlısı neyse o olur zaten sen mutlu olmaya bak canım bunları düşünmek sana zarar verir çünkü
Veriyo valla stres kötü bişey pozitif çıksa bi dert değer yükselmese bi dert herşeyin rabbim hayırlısını versin ne desek boş :)

Kız sen benim içimi çok rahatlatıyosun seni yeriiim :)

kuzum adetinin bittiği gün ilişki olsun ve gün aşırı olsun diğer adet dönemine kadar bak benim böyle tuttu
Canım bende 29 değerle öğrendim yani yumurtlama günümü bilmeseydim bende kesin kimyasal derdim çünkü normal adetimden bi gün geçmişti bu değeri öğrendim seninde artacak inşallah sıkıntı yapma demekki seninde geç döllenme olmuş

Evet kuzum muhtemelen öyle oldu kimyasal olsa bu kadar gecikmeye leke falan gelirdi heralde ne biliyim

Evet kuzum muhtemelen öyle oldu kimyasal olsa bu kadar gecikmeye leke falan gelirdi heralde ne biliyim
Herkesin hamileliği degerleri farklı cnm çoğu kişi adetten 3 4 gün önce bilemedin 1 gün önce öğreniyordu gebeligi ben yaptım adetten 1 gün önce çıkmadı gecikmemin 4. Günü çıktı birde bende 2. Kez kan vermedim sanki biz doktor muyuz kimyasal olsa doktorun bile yapacağı bişey yok sabır ve sükunet ben kontrole bu perşembe gidicem Bakalım kese var mi

Ne biliyim kuzum bu stres de zormuş bırda diyolardıda inanmıyodum :)) banada doktor haftaya keseyi görürsün dedi şüpe olsa dermiydi acep bende cumaya aldım randevu özele bi gidelim bakalım o Ne dicek

Ne biliyim kuzum bu stres de zormuş bırda diyolardıda inanmıyodum :)) banada doktor haftaya keseyi görürsün dedi şüpe olsa dermiydi acep bende cumaya aldım randevu özele bi gidelim bakalım o Ne dicek
Yok cnm zaten bebek ultrasonda gorunen e kadar rahat etmeyecez o kesin 1 2 hafta sabır canım benim bulantilarim başladı belkide çok şey bilmek iyi değil kimyasali hiç bilmiyordum mesela sonra akrabamiz 3 Kez çocuk düşürdü kan pihtilasmasi yüzünden o yüzden milyon şey geliyo akla

Kuzu ne biliyim inanki tam sevinemedim yaa herkes gereksiz evham yapıyosun diyo ama ben kendi kendimi mahvediyorum zaten herkese yayılmış hamile olduğum eve çiçek gönderenler bile var :)))
Oo maşallah çok hızlısınız:)) hiç canını sıkma inşallah yukselicek, benimde ilk gebelikte değerim düşüktü, büyük olasılıkla gebelik değil demişlerdi, kaç kere kan verdim, yükseldi her seferinde çok şükür geç dollenmeydi, seninkide öyle büyük ihtimal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…