Benim iki gebeligimde erken gebelik testinde cikmadi, normal teste cıktı, ovu testi daha iyi ondan3 gün var canim olsa erken gebelikte cikardi.
Anam yok kendi kendime şuralarda moral kasıyim :)))Evt söylerdi tabi, sıkma canını sen, istersen bugün kan ver için rahatlasın
Kuzu zaten zokzor bana ğle bişe demedi haftaya kese görünür didiiii tek tesellim Allah karetmesin bu stres kalp atışına kadar devam edicek demek :)))Oo maşallah çok hızlısınız:)) hiç canını sıkma inşallah yukselicek, benimde ilk gebelikte değerim düşüktü, büyük olasılıkla gebelik değil demişlerdi, kaç kere kan verdim, yükseldi her seferinde çok şükür geç dollenmeydi, seninkide öyle büyük ihtimal
Valla bende kimyalı burda duydum çocuğu olanşara soruyorum o ne be diyolar :) zaten araştırdım o sessiz düşükmüşYok cnm zaten bebek ultrasonda gorunen e kadar rahat etmeyecez o kesin 1 2 hafta sabır canım benim bulantilarim başladı belkide çok şey bilmek iyi değil kimyasali hiç bilmiyordum mesela sonra akrabamiz 3 Kez çocuk düşürdü kan pihtilasmasi yüzünden o yüzden milyon şey geliyo akla
Kız bat geçtimiii sen hamişmisin hayırdıır bunlar o yönde çünküüOf ya akşam 5ten beri bir sürü tipik okuyorsunuzdur 7 saat oldu resmen, bazıları erken gebelik testinde çıkmadı bat üzerinden 6 gün geçtikten sonra da çıkmadı kanda çıktı falan yazmış acaba babada mi öyle olmustue bilmiyorum. Çünkü çok değişik vücudum bu ay ya. Göğüslerime dokunamiyorum 1 hafta olcak , aşırı büyüdüler ve alev gibi yanıyorlar. İshal, var genel anlamda vücudum içten yanıyor sanki. Karnımın İçi dolu dolu ağır hissediyorum idrara çıkma arttı, anlamsız bas agrilarim var. Ne biliyim bi ay bi değişik. Düşünceleriniz neler kızlar ??
oh ne güzel ben öldüm bulantılardanGünaydın anneler ve anne adaylarııınasılsınız bakalım ayy ben çok değişik duygusal sinirli asabi 6ncı haftanın içindeyim şükür bulantı falan başlamadı dahaa
Ya geçmedi kuzum. Bat 3 gün ben battan 6 gün önce yaptım idrar testi , negatif çıkmıştı. Bat a 3 gün var. Ama hissettiklerim bunlar belirtiler. O yüzden siz Halis’lere soruyorum normal mi yoksa bunlar sıradan adet belirtilerimi? Ben bu kadar şey yaşamıyorum normalde adet olmadan önce. Ama erken gebelik testi bat a 6 gün kala negatif çıktı. Şimdi bata 3 günüm var. Fikrinizi soruyorum. Hamilelik belirtilerimi bunlar anlamadım ki.Kız bat geçtimiii sen hamişmisin hayırdıır bunlar o yönde çünküü
Yapcam birazdan almaya giderimGünaydın tatlı anne adayı.Yapacak mısın bugün test?
Yok kiz esim ise giderken uyandirio kapiyi kitliom bazen uyuyom bazen uyumuom bugun uyudumGunydiinaldin mi kiz testlerii
Ya kuzu bana göre hamilelik belirtileri ama bat geçmeden test yapma bekle bi bak bişey kalmamış şuan bunlarla kendini strese sokma baktın adetin 1-2 gün geçti test yaparsın erken öğrenmek de iyi bişey değil :)Ya geçmedi kuzum. Bat 3 gün ben battan 6 gün önce yaptım idrar testi , negatif çıkmıştı. Bat a 3 gün var. Ama hissettiklerim bunlar belirtiler. O yüzden siz Halis’lere soruyorum normal mi yoksa bunlar sıradan adet belirtilerimi? Ben bu kadar şey yaşamıyorum normalde adet olmadan önce. Ama erken gebelik testi bat a 6 gün kala negatif çıktı. Şimdi bata 3 günüm var. Fikrinizi soruyorum. Hamilelik belirtilerimi bunlar anlamadım ki.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda yeter kiOndan önceyse kızdır diyorlar ya bakalım senin ki ne olacak canımne kadardır istiyordun canım
Zaten dedim ya 3 gün önce yaptım şüphelenip negatif çıktı. Şimdide bata 3 gün kala iyice Çatlıcam sanki. Karnım vücudum dolu dolu. of sacmaliyorum galiba. Evet kuzum bellidesin başka çare yok ama yine hüsranla sonlanacak gibiYa kuzu bana göre hamilelik belirtileri ama bat geçmeden test yapma bekle bi bak bişey kalmamış şuan bunlarla kendini strese sokma baktın adetin 1-2 gün geçti test yaparsın erken öğrenmek de iyi bişey değil :)
E hadi bklm bekliorzzYok kiz esim ise giderken uyandirio kapiyi kitliom bazen uyuyom bazen uyumuom bugun uyudumalcam bi yarim saate testi
Ay inşallah başlamaz canım seninde geçer inşallahhhhhO
oh ne güzel ben öldüm bulantılardaninşallah da başlamaz
Canım gebelik testide yanılabiliyor..ama belirtilerin çok benziyor adet günün geçerse bidaha yap bakalım yada bekleyemem dersen kan ver daha kesin sonuç inşallah hamilesindir canımZaten dedim ya 3 gün önce yaptım şüphelenip negatif çıktı. Şimdide bata 3 gün kala iyice Çatlıcam sanki. Karnım vücudum dolu dolu. of sacmaliyorum galiba. Evet kuzum bellidesin başka çare yok ama yine hüsranla sonlanacak gibi
İnşallah canım yaAy inşallah başlamaz canım seninde geçer inşallahhhhhZaman geçmiyor fasülyemin kalp sesini duymak için sabırsızlanıyorum
Ay insallah ya ama içimde korku var yine yanlış alarm mi diyeCanım gebelik testide yanılabiliyor..ama belirtilerin çok benziyor adet günün geçerse bidaha yap bakalım yada bekleyemem dersen kan ver daha kesin sonuç inşallah hamilesindir canım
Kız dur hele şuan ne umutlan nede ümitsiz ol bak bende bi çok belirti yaşadım ama asla adetim geçmeden test yapmadım çünkü büyük hayal kırıklığı yaşıyosun adet geçmeden ne desek boş şimdi güzel şeyler düşün benim gibi karamsar olma hep :)))Zaten dedim ya 3 gün önce yaptım şüphelenip negatif çıktı. Şimdide bata 3 gün kala iyice Çatlıcam sanki. Karnım vücudum dolu dolu. of sacmaliyorum galiba. Evet kuzum bellidesin başka çare yok ama yine hüsranla sonlanacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?