Kuzu keseyi ne zaman gördün senAy inşallah başlamaz canım seninde geçer inşallahhhhhZaman geçmiyor fasülyemin kalp sesini duymak için sabırsızlanıyorum
Rabbim herkese yaşatsınnnnİnşallah canım yaevet ya çok heyecanlı çok güzel bir duygu
İnşallah canımm iyisini düşünnnnnAy insallah ya ama içimde korku var yine yanlış alarm mi diyeinsallah güzel haberler olur
5haftalıkken gördüm canım kan vermeye diye gittim keseyi gördükKuzu keseyi ne zaman gördün sen
Biraz burdan uzaklaşmak istediler toparlanıp gelicekler
Maşallah kuzum üçin rahatlamıştır darısı başıma :)5haftalıkken gördüm canım kan vermeye diye gittim keseyi gördükilk kan verdim 10gün sonra gittim gördüm 6-7nci haftada gel kalp sesini duyalım dedi bende kesin olsun diye bekliyorum 7 kasımda gidicem Şuan 6+3üm
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.Yapcam birazdan almaya giderim
Rahatladı canım kalp atışınıda duyayımmmMaşallah kuzum üçin rahatlamıştır darısı başıma :)
Duyarsın kuzum duyarsın bende şuan keseyi görme derdindeyim... ya bende o 2 günde bir görme işine karşıyım eğer doktor bana böyle bi şüpe derse ben o zaman öyle yaparımRahatladı canım kalp atışınıda duyayımmmama rahat ol ben mesela öyle 2günde bir kan vermedim akışına bırak hamileliğini yaşa İnşallaj sende görürsün kuzum❤❤
Anladım cnm aslında burası ferahlatıyor cnm benı neyse tez zamanda gelirler insallahBiraz burdan uzaklaşmak istediler toparlanıp gelicekler
Yaptınmı kııızYapcam birazdan almaya giderim
Burası bazen ferahlatmıyor ne yazııkkiAnladım cnm aslında burası ferahlatıyor cnm benı neyse tez zamanda gelirler insallah
AmiiiinnnnnRabbim herkese yaşatsınnnn
Yaptim golge vardi yarim saat bekledim bi daha cektim cok silik cikio resimde bile az gozukuo atiom ilk 2 resim hemen cektiklerim son 2 resim yarim saat sonra cektiklerim. Ne cektim beeeE hadi bklm bekliorzz
Attim resimleriHadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?