Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu keseyi ne zaman gördün sen
5haftalıkken gördüm canım kan vermeye diye gittim keseyi gördük ilk kan verdim 10gün sonra gittim gördüm 6-7nci haftada gel kalp sesini duyalım dedi bende kesin olsun diye bekliyorum 7 kasımda gidicem Şuan 6+3üm

Maşallah kuzum üçin rahatlamıştır darısı başıma :)

Maşallah kuzum üçin rahatlamıştır darısı başıma :)
Rahatladı canım kalp atışınıda duyayımmm ama rahat ol ben mesela öyle 2günde bir kan vermedim akışına bırak hamileliğini yaşa İnşallaj sende görürsün kuzum

Rahatladı canım kalp atışınıda duyayımmm ama rahat ol ben mesela öyle 2günde bir kan vermedim akışına bırak hamileliğini yaşa İnşallaj sende görürsün kuzum❤❤
Duyarsın kuzum duyarsın bende şuan keseyi görme derdindeyim... ya bende o 2 günde bir görme işine karşıyım eğer doktor bana böyle bi şüpe derse ben o zaman öyle yaparım

Benim gibi dualara sığınan hanımlar, bebek için şuraya dua koyuyorum ihtiyaç anında okuyabilirsiniz.
Ali İmran suresi 38. ayet
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.

Orada Zekeriyya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."

E hadi bklm bekliorzz
Yaptim golge vardi yarim saat bekledim bi daha cektim cok silik cikio resimde bile az gozukuo atiom ilk 2 resim hemen cektiklerim son 2 resim yarim saat sonra cektiklerim. Ne cektim beee betondakiler o an cektigim resimler

Eklentiler

• 20191028_124528.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20191028_123027.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191028_123749.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191028_124549.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…