Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah tazı olsun kuzum. amin insallah

Yaptim golge vardi yarim saat bekledim bi daha cektim cok silik cikio resimde bile az gozukuo atiom ilk 2 resim hemen cektiklerim son 2 resim yarim saat sonra cektiklerim. Ne cektim beee betondakiler o an cektigim resimler
Kız ikici fotografta çok silik bir şey görüyor gibiyim. Ay hadi inşallah vardır yaa. Kendim hamile kalmış gibi sevineceğim valla öyle heyecan yaptım. Obuvulasyon testin yok mu hiç bir de onunla baksaydık. Fotografta kalite düştüğü için silik olunca çok çıkmıyor biliyorum. Bir de ilk idrarın değildi, çok yeni olunca çok silik dahi olsa çıkması bile hayal yani. Bence var gebelik. Var olsun lütfen.

Kuzu zaten zokzor bana ğle bişe demedi haftaya kese görünür didiiii tek tesellim Allah karetmesin bu stres kalp atışına kadar devam edicek demek :)))
Bisey soyliyim mi bu streseler hiç bitmiyor :) insan hamileliğine sevinemeden stresi başlıyor ve hep çoğalarak devam ediyor neyseki insan alisiyor

Aglatcanmi bni ya ay varsa rabbime bin sukur herkezin olsun yoksa yine bin sukur hem tatli bi heycan yasadim hem sizlerin desteklerine cok mutlu oluorum ay ama insallah vardir hepimizin olsun bole kalbimizde atesi olan hepimizin

Kız sen bir de yakından görüyorsun. Var diyorsan vardır.
Ya gozum yanilio sa fln die dusunuom ama resime dikkatli bakinca ilk cektiklerime betondakilere bak bi tanesinde gozukuo golge gibi bariz bi sekilde ay cok heycan yaptim ve damlattim cektim direk yani yarin da gorcez nolcak ilk idrarda oda olmadi carsamba gorcez ay heycan yaptim

Aglatcanmi bni ya ay varsa rabbime bin sukur herkezin olsun yoksa yine bin sukur hem tatli bi heycan yasadim hem sizlerin desteklerine cok mutlu oluorum ay ama insallah vardir hepimizin olsun bole kalbimizde atesi olan hepimizin
İnşallah vardır kuzum beraber ağlarız mutluluktan. Amin amin hepimizin göbeği dolsun yüzümüz gülsün inşallah. Huh fena heyecanlandım yalnız.

Ben de ben de heyecanlandım. Dönüp dönüp tekrar baktım. Ben de birinde gölge gibi görüyorum evet. Sakin olup yarın sabahı bekliyoruz sonra burada göbek atıyoruz inşallah.

Yaptim golge vardi yarim saat bekledim bi daha cektim cok silik cikio resimde bile az gozukuo atiom ilk 2 resim hemen cektiklerim son 2 resim yarim saat sonra cektiklerim. Ne cektim beee betondakiler o an cektigim resimler
Fotoda belli olmuo. Var gibi yok gibiii. Kac tane aldin

Tekrar baktım şimdi İkinci ve dördüncü fotoğrafta görüyorum ben.

Kiz 2 tane aldim yarin denicem birini ii bak var orda icine girmeden bak resmin golge var resimde az cikmis
Gordum kiz zaten. Tel cekimi diye az gorunuo iste bnmki gibi sen goruosan insllh vardr. Bence yarin deil diger gun yap. Hemen yukslmez kaset testlerde

Duyarsın kuzum duyarsın bende şuan keseyi görme derdindeyim... ya bende o 2 günde bir görme işine karşıyım eğer doktor bana böyle bi şüpe derse ben o zaman öyle yaparım
Yani bencede insan stres altına giriyor rabbim sağlıklı verdiyse zaten yükselir inşallah sende görürsün keseyi canımm

Bnde senin yuzunden heycan yaptim o kadar heycanim yoktu hatta hic yoktu gaza getirdin
Yaaa özür dilerim kötü bir şey yaptıysam ama heyecanlandım yani niye bilmiyorum çok istiyor ve bekliyordum senin hamile olmanı. Çizgiyi görünce heyecanlandım galiba.

Yaaa özür dilerim kötü bir şey yaptıysam ama heyecanlandım yani niye bilmiyorum çok istiyor ve bekliyordum senin hamile olmanı. Çizgiyi görünce heyecanlandım galiba.
Yok kiz cok sewindim bnmle heycanlanan birinin olmasina bu kadar sewinmene fln cok hosuma gitti walla cunku kimsenin pek inanci kalmadi esimin bile ruhsuz sey o bile heycansiz oyuzden bi bnm umudum var okadar herkez yoktur kndini kandirma sonra uzuluon fln dio oyuzden sewindim sana birinin bnmle umutlanmasi bni cok mutlu etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…