Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin ruhsuzlugundan değildir o, içi içini yiyodur kesin ama yoksa üzülmek istemiyodur. Kendini olumsuza hazırlıyor olabilir. Inşallah daha koyu bir çizgiyi görünce yarın bir gün bak sen ondaki sevince heyecana. İnşallah hep mutlu olursun. Evli mutlu çocuklu ❤❤❤

Insallah hepimiz ay cok mutlu ettiniz bni ya hep birlikde mutlu oluruz insallah yakin bir gun rabbim yuzumuze guler mucizemizi nasip eder

Yaw sen hamis ol daa
Ay anama dedim o bnden daha merakli catlio yarin aksam gidelim kan verelim bnde olayim dio yarin vercem kani insallah hamisimmmmm die bagiririm ortalikda ts ederm guzel kalpli insan destegin bni hep mutlu etti rabbim sen yawrun ve esinke musmutlu saglikli huzur icin de bi hayat nasip etsin allah razi olsun

Benimde bi iki gün basım ağrısı ve ishal gibi olmuştum yine bi kaç gün:) inşallah dogrudur belirtiler

Kiyamam yaaa kiz inan ki sen bu heyecnla bayilirsin artk eminim. Gecmez simdi bu iki gun.
Rica ederm cnm bnm ne demk. Amin hepimize insllhh ❤❤❤

Kiyamam yaaa kiz inan ki sen bu heyecnla bayilirsin artk eminim. Gecmez simdi bu iki gun.
Rica ederm cnm bnm ne demk. Amin hepimize insllhh ❤❤❤
Kiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun

Eklentiler

• 20191028_141707.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 64
Kiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun

Kuzum bugunmu yaptin testi. Insallah ignenin etkisi degildir. Rabbim yüzüne baksın.

Kızlaar benim bat tahmini 25iydi. Hala adet olmadım tahmini diyorum çünkü aslında 23ü gösteriyo ama çatlatma iğnesi döngüyü değiştiriyor sanırım. Son bir tanegebelik testimvar. Sizce yarın mı yapiyiiim bi gğn daha bekliyim mi

14 diyolar iğnenin etkisinin tam atılması için ama inşallah hamişsindir
Kuzum ne cok arastirdim bi bilsen su 15 gundur nereleri okudun girdim ciktim her yerde 11ve 15 gun gebelik testi dio igne etkisi olsa nie desinler ki bide doktorum 11 . Gun kan testi dedi o zmnda etkisi olur ki ha varmi bebis bilmiorum ama etki konusunda sanmiorum doktir 16.gun test yap derdi bnce özellikle kocaman 30da kan yazmis ts ederim insallah hepimiz hamis oluruz cnm bnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…