Hee oldu simdi ay cok mal gibiyim cikmazsada uzulmemek icin elimden geleni yapcam ama su anin guzelligini tarif edemmAllh seni ana edee. Gordum inan ki gorduuumm.
Eşinin ruhsuzlugundan değildir o, içi içini yiyodur kesin ama yoksa üzülmek istemiyodur. Kendini olumsuza hazırlıyor olabilir. Inşallah daha koyu bir çizgiyi görünce yarın bir gün bak sen ondaki sevince heyecana.Yok kiz cok sewindim bnmle heycanlanan birinin olmasina bu kadar sewinmene fln cok hosuma gitti walla cunku kimsenin pek inanci kalmadi esimin bile ruhsuz sey o bile heycansiz oyuzden bi bnm umudum var okadar herkez yoktur kndini kandirma sonra uzuluon fln dio oyuzden sewindim sana birinin bnmle umutlanmasi bni cok mutlu etti
O zmn kyfini cikar . Ben de ikide bir bakiodumHee oldu simdi ay cok mal gibiyim cikmazsada uzulmemek icin elimden geleni yapcam ama su anin guzelligini tarif edemm
Insallah hepimiz ay cok mutlu ettiniz bni ya hep birlikde mutlu oluruz insallah yakin bir gun rabbim yuzumuze guler mucizemizi nasip ederEşinin ruhsuzlugundan değildir o, içi içini yiyodur kesin ama yoksa üzülmek istemiyodur. Kendini olumsuza hazırlıyor olabilir. Inşallah daha koyu bir çizgiyi görünce yarın bir gün bak sen ondaki sevince heyecana.İnşallah hep mutlu olursun. Evli mutlu çocuklu ❤❤❤
Insallah carsamba gunu tavan yapan bi kan sonucu alirim ve kalpden bayilip ayilirim sizide rahat birakmmO zmn kyfini cikar . Ben de ikide bir bakioduminanamiodm. Insllh ney cikan cizgileri de gorucez
Amin amin amin..Insallah hepimiz ay cok mutlu ettiniz bni ya hep birlikde mutlu oluruz insallah yakin bir gun rabbim yuzumuze guler mucizemizi nasip eder
Benim iki gebeligimde erken gebelik testinde cikmadi, normal teste cıktı, ovu testi daha iyi ondan
Yaw sen hamis ol daaInsallah carsamba gunu tavan yapan bi kan sonucu alirim ve kalpden bayilip ayilirim sizide rahat birakmm
Ay anama dedim o bnden daha merakli catlio yarin aksam gidelim kan verelim bnde olayim dio yarin vercem kani insallah hamisimmmmm die bagiririm ortalikda ts ederm guzel kalpli insan destegin bni hep mutlu etti rabbim sen yawrun ve esinke musmutlu saglikli huzur icin de bi hayat nasip etsin allah razi olsunYaw sen hamis ol daa
Dogrudur o yüzden onlara çok inanmıyorum, ucuz olan testler daha doğru çıkıyor :)Bende bir kere prediktör testte bariz 2. Cizgiyi gorup hastaneye kostum negatif cikmisti.
Benimde bi iki gün basım ağrısı ve ishal gibi olmuştum yine bi kaç gün:) inşallah dogrudur belirtilerOf ya akşam 5ten beri bir sürü tipik okuyorsunuzdur 7 saat oldu resmen, bazıları erken gebelik testinde çıkmadı bat üzerinden 6 gün geçtikten sonra da çıkmadı kanda çıktı falan yazmış acaba babada mi öyle olmustue bilmiyorum. Çünkü çok değişik vücudum bu ay ya. Göğüslerime dokunamiyorum 1 hafta olcak , aşırı büyüdüler ve alev gibi yanıyorlar. İshal, var genel anlamda vücudum içten yanıyor sanki. Karnımın İçi dolu dolu ağır hissediyorum idrara çıkma arttı, anlamsız bas agrilarim var. Ne biliyim bi ay bi değişik. Düşünceleriniz neler kızlar ??
Kiyamam yaaaAy anama dedim o bnden daha merakli catlio yarin aksam gidelim kan verelim bnde olayim dio yarin vercem kani insallah hamisimmmmm die bagiririm ortalikda ts ederm guzel kalpli insan destegin bni hep mutlu etti rabbim sen yawrun ve esinke musmutlu saglikli huzur icin de bi hayat nasip etsin allah razi olsun
Kiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsunKiyamam yaaakiz inan ki sen bu heyecnla bayilirsin artk eminim. Gecmez simdi bu iki gun.
Rica ederm cnm bnm ne demk. Amin hepimize insllhh ❤❤❤
İnşallah vardır canım yaaaa aşılaman tutmusturKiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun
Insallah ya insallahİnşallah vardır canım yaaaa aşılaman tutmustur
Kiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun
Ewt bugun 11 gun ignenin etkisi gidiomus öle yazio heryerde 9 10 gun bitiomus yarin ögrencez kuzumKuzum bugunmu yaptin testi. Insallah ignenin etkisi degildir. Rabbim yüzüne baksın.
14 diyolar iğnenin etkisinin tam atılması için ama inşallah hamişsindirEwt bugun 11 gun ignenin etkisi gidiomus öle yazio heryerde 9 10 gun bitiomus yarin ögrencez kuzum
Kuzum ne cok arastirdim bi bilsen su 15 gundur nereleri okudun girdim ciktim her yerde 11ve 15 gun gebelik testi dio igne etkisi olsa nie desinler ki bide doktorum 11 . Gun kan testi dedi o zmnda etkisi olur ki ha varmi bebis bilmiorum ama etki konusunda sanmiorum doktir 16.gun test yap derdi bnce özellikle kocaman 30da kan yazmis ts ederim insallah hepimiz hamis oluruz cnm bnm14 diyolar iğnenin etkisinin tam atılması için ama inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?