- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 35
Haa tabi doktorun dediyse öyledir canım iyi oldu bizim de öğrendiğimiz :)Kuzum ne cok arastirdim bi bilsen su 15 gundur nereleri okudun girdim ciktim her yerde 11ve 15 gun gebelik testi dio igne etkisi olsa nie desinler ki bide doktorum 11 . Gun kan testi dedi o zmnda etkisi olur ki ha varmi bebis bilmiorum ama etki konusunda sanmiorum doktir 16.gun test yap derdi bnce özellikle kocaman 30da kan yazmis ts ederim insallah hepimiz hamis oluruz cnm bnm
Walla doktor dedi bide cok okudum gercekten oyuzden diom hatta bi arkadas var 5 asilamasiymis hic birinde 9 10 gun golge bile cikmiomus bnm herseyimi bile belirtilerin dewam etmesi cok ii dio deneyimli insanlarda öle dio wallaHaa tabi doktorun dediyse öyledir canım iyi oldu bizim de öğrendiğimiz :)
Bole daha net gorunuomus evetKiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun
Aa demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 10.gün bilmeden test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Heyecanla kan vermeye gitmiştim 30 çıkmıştı değer. Sonra tabi büyük bi hayal kırıklığoWalla doktor dedi bide cok okudum gercekten oyuzden diom hatta bi arkadas var 5 asilamasiymis hic birinde 9 10 gun golge bile cikmiomus bnm herseyimi bile belirtilerin dewam etmesi cok ii dio deneyimli insanlarda öle dio walla
Egerki yarin kan degerim yuksek cikarsa asil tepkiyi sen o zmn gorBole daha net gorunuomus evetinsan istedgi biseyi ilk defa yasayacgi icin bole karisik duygulrda oluo tabi cogu kisi gibi ben de agldim ilk gordgumde. Normlde aglrken gozlerm kirmizi olmaz . Ama iknci cizgiyi gorr gormez nasil etkiledyse. Gozlermden korktm o yuzden tepkilern gayet norml
Nasil kiz 30 gebelik degilmi bn öle biliom anlamadim simdi .sAa demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 10.gün bilmeden test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Heyecanla kan vermeye gitmiştim 30 çıkmıştı değer. Sonra tabi büyük bi hayal kırıklığo
Sen de mi asilama yaptrmistnAa demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 10.gün bilmeden test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Heyecanla kan vermeye gitmiştim 30 çıkmıştı değer. Sonra tabi büyük bi hayal kırıklığo
30 gebelik tabi cnm. Galiba asilama yapmis. Ignenin etkisiyle yuksk cikmis.sonra dusunce deger ignenin etkisi oldgunu anliosnNasil kiz 30 gebelik degilmi bn öle biliom anlamadim simdi .s
Yok kiz cok sewindim bnmle heycanlanan birinin olmasina bu kadar sewinmene fln cok hosuma gitti walla cunku kimsenin pek inanci kalmadi esimin bile ruhsuz sey o bile heycansiz oyuzden bi bnm umudum var okadar herkez yoktur kndini kandirma sonra uzuluon fln dio oyuzden sewindim sana birinin bnmle umutlanmasi bni cok mutlu etti
Aa bilmiodum onu bn yani benm durumumda muallak öle mi nie doktor 11.gun dediki o zmn30 gebelik tabi cnm. Galiba asilama yapmis. Ignenin etkisiyle yuksk cikmis.sonra dusunce deger ignenin etkisi oldgunu anliosn
Belkide dedigin gibidir umarim ii sonuc alirim ve heycanini gorurum ts ederm cnm bnnmAndyou canım bence erkekler daha hassas diye düşünüyorum ama belli etmek istemiyorlar. Biz kadın olarak duyguları dışa vuruma daha yatkınız o yüzden eşini kafana çok takma derim. Belkide sen üzüldüğün için üzülüyordur. Naçizane fikrim.
Kuzum belirtilerin neydi i zmn senin hani gogus agrin fln varmiydi cogunun gogus agrisi yokmus olumlu olanlarin var oyuzden merak. EttimHaa tabi doktorun dediyse öyledir canım iyi oldu bizim de öğrendiğimiz :)
Görürsün kuzum inşallahBelkide dedigin gibidir umarim ii sonuc alirim ve heycanini gorurum ts ederm cnm bnnm
Çok şükür canımHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda yeter kişubat ayında eşim tedavi olmaya başladı 8. ayda hamile kaldım çok şükür
Canım erken de çıkmayıp normal testte pozitif çıkan çok oldu.inşallah bebişin seninledir3 gün var canim olsa erken gebelikte cikardi.
Kızlar
Kızlar sizce çizgi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?