Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haa tabi doktorun dediyse öyledir canım iyi oldu bizim de öğrendiğimiz :)

Haa tabi doktorun dediyse öyledir canım iyi oldu bizim de öğrendiğimiz :)
Walla doktor dedi bide cok okudum gercekten oyuzden diom hatta bi arkadas var 5 asilamasiymis hic birinde 9 10 gun golge bile cikmiomus bnm herseyimi bile belirtilerin dewam etmesi cok ii dio deneyimli insanlarda öle dio walla

Kiz yarin vercem ay duruom agliyasim gelio bi mutluyumki salakmiyim neyim bilemedim bak efekli ilk dk cektigim resim daha belirgin gozukuo bole goremeyenler gorsun
Bole daha net gorunuomus evet insan istedgi biseyi ilk defa yasayacgi icin bole karisik duygulrda oluo tabi cogu kisi gibi ben de agldim ilk gordgumde. Normlde aglrken gozlerm kirmizi olmaz . Ama iknci cizgiyi gorr gormez nasil etkiledyse. Gozlermden korktm o yuzden tepkilern gayet norml

Walla doktor dedi bide cok okudum gercekten oyuzden diom hatta bi arkadas var 5 asilamasiymis hic birinde 9 10 gun golge bile cikmiomus bnm herseyimi bile belirtilerin dewam etmesi cok ii dio deneyimli insanlarda öle dio walla
Aa demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 10.gün bilmeden test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Heyecanla kan vermeye gitmiştim 30 çıkmıştı değer. Sonra tabi büyük bi hayal kırıklığo

Egerki yarin kan degerim yuksek cikarsa asil tepkiyi sen o zmn gor

Nasil kiz 30 gebelik degilmi bn öle biliom anlamadim simdi .s

Sen de mi asilama yaptrmistn

Andyou canım bence erkekler daha hassas diye düşünüyorum ama belli etmek istemiyorlar. Biz kadın olarak duyguları dışa vuruma daha yatkınız o yüzden eşini kafana çok takma derim. Belkide sen üzüldüğün için üzülüyordur. Naçizane fikrim.

Belkide dedigin gibidir umarim ii sonuc alirim ve heycanini gorurum ts ederm cnm bnnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…