Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 u günüm canım bekleyip çektim zaten çizgiyi görünce o kadar beklemiyordum ki aman yok çizgi çıkmış dedim iki saniye durdum. Gerçekten çizgi çıkmış dedim şok oldum
5 10dk yi gecince kuruma cizgisi cikio kuzum ondan dedim su an bnmki efsane net gozukuo baktim ama cok kisa bkleyip bole ciktiysa kesin hamissin git kiz kan ver ay erken ögrenmis ne guzl ya

Aa bilmiodum onu bn yani benm durumumda muallak öle mi nie doktor 11.gun dediki o zmn
Malesef ole cnm. Gecen aylrda Antoryum da kan testi yapmisti. Pozitf cikti herkes sevndi ama sonra dustu deger. Meger ignenin etkisiymis. Senn doktor cok erkn solemis ben de sasrdim dogrusu. O yuzden gec yap dedik canisi.

Malesef ole cnm. Gecen aylrda Antoryum da kan testi yapmisti. Pozitf cikti herkes sevndi ama sonra dustu deger. Meger ignenin etkisiymis. Senn doktor cok erkn solemis ben de sasrdim dogrusu. O yuzden gec yap dedik canisi.
O zmn bkleyim diecemde annem uzulur yazik kadina yarin kan veriyim 2 sonra bi daha veririm kesin sonuc olur belki yarin cok dusuk cikcak kim bilir yok diecekler uff nasip

O zmn bkleyim diecemde annem uzulur yazik kadina yarin kan veriyim 2 sonra bi daha veririm kesin sonuc olur belki yarin cok dusuk cikcak kim bilir yok diecekler uff nasip
Eger artarsa iki gun sonrasndaki zten hamis oldgun kesinlesr hakkinda hayrlisi cnm. Her duruma hazrla yine de kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…