Var kiz varrr cok net hemdeKızlar sizce çizgi var mı?
Evet canım sence var mı ben yanlış mı görüyorum. Direk bakınca belli gibi fotoğrafta çok zor çektimBunda var canim hemenmi cikti
İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile olalım bu ayCanim benim telefonun cozunurlüğü az net göremiyorum ama insallah vardir. Ayyy olsun artik yaaaaaa isyan etmiyorum ama ne zor sınavmiş bu.
Var demi elim ayağım titriyor heyecandan varsa da daha çıkmaz diye yapmıştım şuan çok şaşkınımVar kiz varrr cok net hemde
Var kiz bnmkinden net cikmis cizgi bariz kac gun gecikti adetin ve hemnmi cektin resmi bkledinmi yoksa ?Var demi elim ayağım titriyor heyecandan varsa da daha çıkmaz diye yapmıştım şuan çok şaşkınım
Amin inşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahKizlar bu ay yazilanlar disinda 20 gecgin hamis cikti ve cikio insallah herkez annis olup cikcak bu gidisle
30 u günüm canım bekleyip çektim zaten çizgiyi görünce o kadar beklemiyordum ki aman yok çizgi çıkmış dedim iki saniye durdum. Gerçekten çizgi çıkmış dedim şok oldumVar kiz bnmkinden net cikmis cizgi bariz kac gun gecikti adetin ve hemnmi cektin resmi bkledinmi yoksa ?
5 10dk yi gecince kuruma cizgisi cikio kuzum ondan dedim su an bnmki efsane net gozukuo baktim ama cok kisa bkleyip bole ciktiysa kesin hamissin git kiz kan ver ay erken ögrenmis ne guzl ya30 u günüm canım bekleyip çektim zaten çizgiyi görünce o kadar beklemiyordum ki aman yok çizgi çıkmış dedim iki saniye durdum. Gerçekten çizgi çıkmış dedim şok oldum
İnşallah vardır 17 aydır bekliyorum5 10dk yi gecince kuruma cizgisi cikio kuzum ondan dedim su an bnmki efsane net gozukuo baktim ama cok kisa bkleyip bole ciktiysa kesin hamissin git kiz kan ver ay erken ögrenmis ne guzl ya
Insallah kuzum yaa bnde 16 aydir bkliom kiz 1 ay tecrubelisinİnşallah vardır 17 aydır bekliyorum
1 ay büyüğüm benInsallah kuzum yaa bnde 16 aydir bkliom kiz 1 ay tecrubelisin
Malesef ole cnm. Gecen aylrda Antoryum da kan testi yapmisti. Pozitf cikti herkes sevndi ama sonra dustu deger. Meger ignenin etkisiymis. Senn doktor cok erkn solemis ben de sasrdim dogrusu. O yuzden gec yap dedik canisi.Aa bilmiodum onu bn yani benm durumumda muallak öle mi nie doktor 11.gun dediki o zmn
Ay kan sonucumda pozitif çıkarsa değme keyfime. Şöyle karnımı tutup güzel bi uyku çekicim . Aylardır stres içindeyimEwt dogru eski gelin
O zmn bkleyim diecemde annem uzulur yazik kadina yarin kan veriyim 2 sonra bi daha veririm kesin sonuc olur belki yarin cok dusuk cikcak kim bilir yok diecekler uff nasipMalesef ole cnm. Gecen aylrda Antoryum da kan testi yapmisti. Pozitf cikti herkes sevndi ama sonra dustu deger. Meger ignenin etkisiymis. Senn doktor cok erkn solemis ben de sasrdim dogrusu. O yuzden gec yap dedik canisi.
Tahmin edebiliorum kuzum insallah guzl sonuc cikar ya cok isterimAy kan sonucumda pozitif çıkarsa değme keyfime. Şöyle karnımı tutup güzel bi uyku çekicim . Aylardır stres içindeyim
Imkanin varsa git kan ver cnm acilde. Ben de gordumAy kan sonucumda pozitif çıkarsa değme keyfime. Şöyle karnımı tutup güzel bi uyku çekicim . Aylardır stres içindeyim
Eger artarsa iki gun sonrasndaki zten hamis oldgun kesinlesrO zmn bkleyim diecemde annem uzulur yazik kadina yarin kan veriyim 2 sonra bi daha veririm kesin sonuc olur belki yarin cok dusuk cikcak kim bilir yok diecekler uff nasip
Vaaaarrrrrr gördümmmKızlar sizce çizgi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?