- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
İnşallah vardır canım. Ben bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 14.gün yap dedi doktorum .iğnenin içinde hcg hormonu varmış.10 günde falan vücuttan atılıyormuş . Tekrar test yap koyulaştıysa hamilesindir. Aminn inşallahO zmn bkleyim diecemde annem uzulur yazik kadina yarin kan veriyim 2 sonra bi daha veririm kesin sonuc olur belki yarin cok dusuk cikcak kim bilir yok diecekler uff nasip
Amin inşallah canım. Çok heyecanlıyım çok dua edin bana kan sonucumda pozitif çıksın. Eşim akşam götürürse gider veririm hemenImkanin varsa git kan ver cnm acilde. Ben de gordumhayrli olsn simdiden.
Kooş kız koooş kan verrrKızlar
Amin inşallah kan sonucumda pozitif çıkar çok dua edin banaVaaaarrrrrr gördümmm
Çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacakKooş kız koooş kan verrr
Haklisin kuzum hayirlisi olsun rabbim insallah nasip eder ts edrrmEger artarsa iki gun sonrasndaki zten hamis oldgun kesinlesrhakkinda hayrlisi cnm. Her duruma hazrla yine de kendini
Yarin tekrarlicam aksam kan vercem insallah kuzum umudum kirildi biraz hayirlisi olsunİnşallah vardır canım. Ben bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 14.gün yap dedi doktorum .iğnenin içinde hcg hormonu varmış.10 günde falan vücuttan atılıyormuş . Tekrar test yap koyulaştıysa hamilesindir. Aminn inşallah
İnşallah canımmmm bebek bekleyen hamile kalsın çifter çifter kalsınlar inşallah üçer dörderAmin inşallah kan sonucumda pozitif çıkar çok dua edin bana
Gördüm ben sanki canımKızlar sizce çizgi var mı?
İnşallah kasım ayıda bizlere uğurlu gelir cabımKizlar bu ay yazilanlar disinda 20 gecgin hamis cikti ve cikio insallah herkez annis olup cikcak bu gidisle
Öyle düşünme bence sende hamilesin ben öyle hissediyorumYarin tekrarlicam aksam kan vercem insallah kuzum umudum kirildi biraz hayirlisi olsun
Amin inşallah canımİnşallah canımmmm bebek bekleyen hamile kalsın çifter çifter kalsınlar inşallah üçer dörder
İnşallah vardır canım çok dua edin kan sonucumda pozitif çıksın aminnn amiinnnGördüm ben sanki canım
Insallah kuzumİnşallah kasım ayıda bizlere uğurlu gelir cabım
Bilmiorum biraz dususdeyim hayirlisi ya bklicem , sen kan verdinmi noldu sonuc onu de ?Öyle düşünme bence sende hamilesin ben öyle hissediyorum
Hiç bozma moralini.veremedim eşim işten gelince götürürse acile veririm hemen çıkınca da size yazarımBilmiorum biraz dususdeyim hayirlisi ya bklicem , sen kan verdinmi noldu sonuc onu de ?
Tmm hber ver bkliom mutlaka gerci bi ara disari cikcam ama gelince direk bakarimHiç bozma moralini.veremedim eşim işten gelince götürürse acile veririm hemen çıkınca da size yazarım
Tmm canım eşim geç geliyor eğer götürürse belki 10 u bulur çıkması sonucunTmm hber ver bkliom mutlaka gerci bi ara disari cikcam ama gelince direk bakarim
Tmm o zmn a bn ewde olurum zaten hadi rabbim insallahTmm canım eşim geç geliyor eğer götürürse belki 10 u bulur çıkması sonucun
Aminn canımTmm o zmn a bn ewde olurum zaten hadi rabbim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?