- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İnşallah canımmmmİnşallah vardır canım çok dua edin kan sonucumda pozitif çıksın aminnn amiinnn
Canım car ben görüyorummmVar demi elim ayağım titriyor heyecandan varsa da daha çıkmaz diye yapmıştım şuan çok şaşkınım
Ay benim tam tersi iştahım çok açıkKız gebeler ben hiç bişey yiyemiyorum iştahım geliyo ama tam ağzıma alıcağım zaman benim miğde pert yaaa sizdede varmı bende erken mi başladı bu(
Ayyyyy var kız var koş kan verKızlar sizce çizgi var mı?
Benimde öYleydi yaa bugün bişey oldu sanki tiksiniyorumAy benim tam tersi iştahım çok açık
Kuzu erken ama şuan beklesene 1 gün kalanın bile bazen çıkmıyor ben 3. De çok hafif gördüm sankiYaptim golge vardi yarim saat bekledim bi daha cektim cok silik cikio resimde bile az gozukuo atiom ilk 2 resim hemen cektiklerim son 2 resim yarim saat sonra cektiklerim. Ne cektim beeebetondakiler o an cektigim resimler
Amin canımCanım car ben görüyorummm
AminAyyyyy var kız var koş kan ver
Aman gitti umudum zaten varsa mutlu olurum yoksa aglayacagimi bile dusunmuorum bugun ii dokuldum napiyim nasip yaKuzu erken ama şuan beklesene 1 gün kalanın bile bazen çıkmıyor ben 3. De çok hafif gördüm sanki
Kız ne ağlican vallahi nasibin bekliyo belkide karnında şuan yoksada gelicek bir gün :)Aman gitti umudum zaten varsa mutlu olurum yoksa aglayacagimi bile dusunmuorum bugun ii dokuldum napiyim nasip ya
Kaç haftalık canım seninBenimde öYleydi yaa bugün bişey oldu sanki tiksiniyorumAllahım şu dönemi sağ salim atlatalım yaaa
5 kuzumKaç haftalık canım senin
Normal canım bence tam o dönemdesin5 kuzum
Bende de başladı iki gundur bende canımın istediğini yiyorum. Mutfaga gitmek istemiyorum hiçKız gebeler ben hiç bişey yiyemiyorum iştahım geliyo ama tam ağzıma alıcağım zaman benim miğde pert yaaa sizdede varmı bende erken mi başladı bu(
Ne biliyim kuzu valla ne dönemdeyim :))Normal canım bence tam o dönemdesin
Ben seviniyorum bi yandan diyorum iyi kimyasal değil demekki :)))Bende de başladı iki gundur bende canımın istediğini yiyorum. Mutfaga gitmek istemiyorum hiç
Ole tabi de isteler bitmioKız ne ağlican vallahi nasibin bekliyo belkide karnında şuan yoksada gelicek bir gün :)
Ben senden umutluyum nedense ya öyle hissediyorum şimdi gaz vermek için söylemekte istemiyorum :)))Ole tabi de isteler bitmio
Yok kiz artik etkilemio gaz maz bilmiorum yarin gorcez ne oldugumuBen senden umutluyum nedense ya öyle hissediyorum şimdi gaz vermek için söylemekte istemiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?