Yarın mı bat kızYok kiz artik etkilemio gaz maz bilmiorum yarin gorcez ne oldugumu
ya gördüm galibaaaa :))) kan sonucunu heyecanla bekliyorum ay yine heyecanlandım herkesin sonucuna heyecanlanıyorum :))Kızlar sizce çizgi var mı?
inşallah bebeğin seninledir. :) ben de bir fotoda gördüm gibi, yarın değil de çarşamba ilk idrarla yap bence kuzumYarin ilk idrarla bi daha yapcam bunda cok cok silik cikti ilk dakkada bile ay insallah bebisim vardir
Yok ya kan vercem yarin bat 6 8 arasi daha varYarın mı bat kız
Dayanirsam yarin aksam kan vercem varsa cikar ya napiyiminşallah bebeğin seninledir. :) ben de bir fotoda gördüm gibi, yarın değil de çarşamba ilk idrarla yap bence kuzum
doğru diyosun kan vermen daha iyi olur :) ay inşallah hamileyim yazarsın yarın burayaaaaaaaaaaaa :)Dayanirsam yarin aksam kan vercem varsa cikar ya napiyim
Icim rahatlar biraz olsun ya olmadi cumada veririm napiyim kndimi paraladim 2 3 gundur goruonuz yoruldum artikdoğru diyosun kan vermen daha iyi olur :) ay inşallah hamileyim yazarsın yarın burayaaaaaaaaaaaa :)
Allahm ya deli kadin ne sey yapion yeni hamis ve hamis adaylarini urkutmeyemi calision senGozunun onune gelen aklina gelen yiyecklerden tiksincenkusacaaannn kusacaann
yaa evet çok haklısın canım benim artık bir şey de hissedemiyorsundur hamilelikle alakalı olumlu veya olumsuz dimiIcim rahatlar biraz olsun ya olmadi cumada veririm napiyim kndimi paraladim 2 3 gundur goruonuz yoruldum artik
Azcuk delülük yapak ma nolmişAllahm ya deli kadin ne sey yapion yeni hamis ve hamis adaylarini urkutmeyemi calision sen
Belirti var ama his yok sinir bozucu ruhsuzlastimyaa evet çok haklısın canım benim artık bir şey de hissedemiyorsundur hamilelikle alakalı olumlu veya olumsuz dimi
Aaa aaa yaa bn doymayan biri olarak bunu sewmedim olmaz o yemk gidiosa migdede kalmali istifar hayirrr olmaz en sevmedigim nefes alamiomki bn kusarken ölurumAzcuk delülük yapak ma nolmiş
Simdiden hazrlikli oluun valla
Ben cok pis cektiim. Aglamk istedim hatta bazen. Ben ki cok severdim yemek yemeyi
Dua edeceğim inşallah, bu kez olmuş olsun kuzumBelirti var ama his yok sinir bozucu ruhsuzlastim
Amin cnm bnm ts edermDua edeceğim inşallah, bu kez olmuş olsun kuzum
Valla ben cok sukur 2 defa cikardim. Ama tiksinmeyi istahszligi zirvelerde yasadim kac hafta boyunca. Domates salalik zeytinle yasadim bi sure.Aaa aaa yaa bn doymayan biri olarak bunu sewmedim olmaz o yemk gidiosa migdede kalmali istifar hayirrr olmaz en sevmedigim nefes alamiomki bn kusarken ölurum
Ohaaa o kadar diosun way anasini ne zormusValla ben cok sukur 2 defa cikardim. Ama tiksinmeyi istahszligi zirvelerde yasadim kac hafta boyunca. Domates salalik zeytinle yasadim bi sure.
Sağolasın canım Allah razı olsunya gördüm galibaaaa :))) kan sonucunu heyecanla bekliyorum ay yine heyecanlandım herkesin sonucuna heyecanlanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?