Tabiki yavrm.ne sandinOhaaa o kadar diosun way anasini ne zormus
Ay cnm allah yardimcimiz olsun ck zormus yaTabiki yavrm.ne sandinbazilarinin kac ay suruo. Bak mesela bnm bi iki haftadr gecmisti biraz tiksnmem mide bulantim. Sevinmistm yemek yiyorm diye. Iki uc gundur tekrr basldi. Kisiden kisiye degisio tabi. Ama genlde oluo
Ole valla. Cok sevdegim cekirdekten kuruyemisten vs hep tiksindiim. Hele bide kokusu gelio her seyinAy cnm allah yardimcimiz olsun ck zormus ya
Hadi cnm diolardi da inanmiodum umarim bizlerde yasariz iisiyle kotusuyleOle valla. Cok sevdegim cekirdekten kuruyemisten vs hep tiksindiim. Hele bide kokusu gelio her seyingercktn de ii koku aliomus burun
Amiin insllh cnm.Hadi cnm diolardi da inanmiodum umarim bizlerde yasariz iisiyle kotusuyle
Erken değilmi kızYok ya kan vercem yarin bat 6 8 arasi daha var
Şuan iyim ara ara oluyor ama :)
Ben deeeee istiyorum midem bulansınŞuan iyim ara ara oluyor ama :)
Aman erken gec olsun bitsin artik yoruldumErken değilmi kız
Öyle deme bulanmadan rahat bi gebelik geçireyim deBen deeeee istiyorum midem bulansın
Benim çok değil ama bugün farkettirdi :))Ben deeeee istiyorum midem bulansın
Yaptır kuzum rahatlicaksanAman erken gec olsun bitsin artik yoruldumbide asilama yapildi ya kiz bna 30 da vercektim bi gun önce veriom
Yeni yeni baslar iste. Bnm de 6 da mi 6 dan sonra mi ne baslamistiŞuan iyim ara ara oluyor ama :)
2 haftalık gebelik değeri aslında ama çatlatma iğnesinden dolayı yüksek çıkmış hamile değildim o ay yaniNasil kiz 30 gebelik degilmi bn öle biliom anlamadim simdi .s
Ayy doğru diyorsun ama yine de gebeliği bir göreyim de her şey feda olsunÖyle deme bulanmadan rahat bi gebelik geçireyim de
Hayır bu ay da olmazsa aşılamaya geçeceği sanırım. Çatlatma iğnesi oldum benSen de mi asilama yaptrmistn
Hamile değilim canım ben :) çatlatma iğnesinden dolayı değer 30 çıkmıştıKuzum belirtilerin neydi i zmn senin hani gogus agrin fln varmiydi cogunun gogus agrisi yokmus olumlu olanlarin var oyuzden merak. Ettim
Anldm cnmHayır bu ay da olmazsa aşılamaya geçeceği sanırım. Çatlatma iğnesi oldum ben
Amiiiiiinİnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile olalım bu ayAminnn çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?