Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirki ☺annm diyoki kizi olan insanin gogusu buyur dyo
Kıız benimde büyüdü hee küçüktüler Allahtan sevindim vallahi:)))

Bugunlerimde yanmda olan herkeze binlercekez ts ederm rabbim dileklerimizi kabul etsin ama biliosunuzki biraz skntili dönemlerden gectim öncelikle kndimle sorunlarim oldu ve bi sure uzaklasmayi dusunuorum burdaki herkezi cok sewdim yanliz bu gunden itibaren 2.asilamm bitene kadar kk ya gelmeyi dusunmuorum anladimki internette ve burda sadece bebege odakliyim ve uzak durmaya karar verdim bu ayki sonuc belli ama bi supriz olursa mutlaka yazarim ve 2. Asalamanin sonucunda da yazarim insallah bn gelene dek herkez hamis cikmis olur allah razi olsun seviliosunuz unutmayin
Goruzmek uzere rabbime emanetsiniz

Canımm seni seviyoruz. Allah'a emanet ol kendini toparla motivasyonunu yükselt ve hamiş olarak dönnn aramıza

Canıım eğer iyi hissediceksen uzaklaşmak daha iyi olucak umarım güzel haberlerle dönersin kendine iyi bak Allaha emanet ol :)

Biz de seni seviyorz cnm bnm. Toparlan hayrli haberle gel

Kızlar bugun gittim kesem gelişmiş guzel dedi ama bebek için haftaya gel dedi 5+6 yım bugun yarın 6. Haftaya gireceğim. İnşallah kalp atışını duyarım haftaya

Bekle canım haftaya git sen. Sürekli ultrasona girme bence. Bende haftaya gitcem

Kızlar bugun gittim kesem gelişmiş guzel dedi ama bebek için haftaya gel dedi 5+6 yım bugun yarın 6. Haftaya gireceğim. İnşallah kalp atışını duyarım haftaya
Neguzem cnm benim insallah hayrlisiylada vebisinin kalp atisini duyarsn senden keseni gormeye gttgnde doktor genel tetkik amacli idrar ve kan gbi bseler istedilermi cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…