- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Nese bn randevu aldim solerim bole bole tahliller icin kalp atisinida duyarim dmi
Benim göğüs ağrım falan gitti normal mi yarın test yapacağım trasfer sonrası 9. GünSakin ol ben hiç bir şey hissetmiyorum. Ama iyi eminim
Okudum. Amin,darısı başımaKizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Hmm anldm cnmKalp atışını duyunca istiyorlar die biliyorum bu testleri bana doktor oyle dedi bugun.
Aymem canım bayadır yok nerede acaba umarım iyidirSelam kızlar napıyosunuz
CanımAndyou kendini daha iyi hissedeceksen git güzelce kafanı dağıt, güzel haberlerle gel
bu arada kızlarMemeli Mestan nerede haberiniz varmı hiç yazmıyor
İnşallah doğru kişiyi etiketlemişimdir
Agzına saglık cnm bizimlede paylasir mısın belirtilerin var mı ıdı ki test yaptın cnm nasıl ve zaman test yaptınMerhaba arkadaşlar. Ben bu ay ovulasyon takibi yaptım ve bu akşam üzeri gebelik testi ile 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Sat 3 ekim. Bat 31 ekimdi. Hamilelik testi normal ucuz testlerden. 3.5 cm çikolata kistim vardı haziran ayında tespit edildi. Doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti. Rabbim isteyeb herkeze nasip etsin. Gebelere sağlıklı hamilelikler nasib etsin. Çok yazmıyorum ama tüm yazdıklarınızı okuyorum.katkım olsun diye ovulasyon resimlerini ekledim. Farkettiyseniz t hiç bir zaman c den koyu olmadı. Siyah nokta koyduklarımda ilişki oldu.yani en koyu 2 gün ve ardından 2 silik gün
Kesinlikle ederim canım kabul olur inşallahKızlar 8 Kasım Mevlid Kandili bilen bilmeyene söylesin bol bol dua edelimkızlar benide unutmayın kızlar
Aaa ne güzelGünaydın kızlar☀ Rüyamda beyaz çok tatlı bana benzeyen bir oğlum olduğunu görüyordum
Agzına saglık cnm bizimlede paylasir mısın belirtilerin var mı ıdı ki test yaptın cnm nasıl ve zaman test yaptın
Sağol canım aminnnnn inşallah sağlıklı olsunlar da fark etmez kız erkek önemli olan sağlıkla gelmeleri oğlum olsa fena olmaz amaAaa ne güzelallah gönlüne göre versin canim ❤
Ahaaa bi pipili dahaaGünaydın kızlar☀ Rüyamda beyaz çok tatlı bana benzeyen bir oğlum olduğunu görüyordum
Hayırlısıyla canım inşallahAhaaa bi pipili dahaabole giderse ruyalrin senn de erkk . Hadi hayrli olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?