- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Allah razı olsun cnm bende tüm herkeze edecgm inşallah kısmet olursa oruç tutmayı düşünüyorum ben kızlar inşallahKesinlikle ederim canım kabul olur inşallah
Anladım cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnmGünaydın arkadaşlar. Karında şişlik dışında başka bir belirtim olmadı. Gebelik testini dayanamayıp erken yaptım
Ay gözünüzü seviyim beni de unutmayın dualarınızdaAllah razı olsun cnm bende tüm herkeze edecgm inşallah kısmet olursa oruç tutmayı düşünüyorum ben kızlar inşallahALLAHİM sen kabul eyle dualarımı niyetlerimi inşallah
Amin canım inşallahhhhAllah razı olsun cnm bende tüm herkeze edecgm inşallah kısmet olursa oruç tutmayı düşünüyorum ben kızlar inşallahALLAHİM sen kabul eyle dualarımı niyetlerimi inşallah
kızlar size birşey soracağım şimdi ayın 15 de benim lekem geldi 16 da aynı akşama doğru kırmızılaştı sonra ayın 22 de bitti ayın 27 de şeffaf uzayan gibi yumurta akına benzer akıntı geldi bu yumurtlama mı oluyor oluyorsa bu ana kadar herşey normal (27-28) arasında oldu sonra bugun beyaz kremsi kıvamında akıntı geldi iç çamaşırıma wc gittiğimde kendimi sildiğimde tekrar uzayan şeffaf akıntı geldi bayağı fazla ben şimdi 2 kere mi yumurtlamış oldum yani 2 yumurtam mı çatladı bu konular benim kafamı çok karıştırıyor
Yumurta geliştiren ilaç ben 2 kez kullandım canımKızlar bende sürekli enfeksiyon tekrarlıyordoktor yine antibiyotik fitil ilaç verdi eşimede verdi antibiyotik eşli tedavi yani. Birde prolaktin yüksekliği var ilaçverdi yine. Eşimin 1.5 ay önceki sperm testi sonuclarını gösterdim ileri hareketin az oldugunu söyledi eşim zaten 1 aydır vitamin kullanıyor devam edicek kullanmaya. Sizler böyle birşey yaşadınızmı? Eşinizin hareketliliği düşük olup yükseldimi? Birde bir dahaki ay klomen vericem ikinize dedi klomen ne oluyor kullanan varmı?
Canım ovulasyon testiyle takip ettiğim kadarıyla yumurtam çatlıyor benim anlayamadım ne gerek var bir de eşine de dedi ne alakaYumurta geliştiren ilaç ben 2 kez kullandım canım
Çatlaması onemli değil belki uygun boyuta gelip çatlamıo küçükken çatlıyor. Erkekte hiç duymadım ben. Tedavinin ilk aşaması zaten klomen canım bende mayıs ayında başladım agustos da bıraktım tedaviyi. Ve eylülde kalmışım hamile iç yani sendeCanım ovulasyon testiyle takip ettiğim kadarıyla yumurtam çatlıyor benim anlayamadım ne gerek var bir de eşine de dedi ne alaka
Anladım canım hap yani bu. Bir dahaki ay adet olunca dedi adrt zamanı başlanıyor sanırımÇatlaması onemli değil belki uygun boyuta gelip çatlamıo küçükken çatlıyor. Erkekte hiç duymadım ben. Tedavinin ilk aşaması zaten klomen canım bende mayıs ayında başladım agustos da bıraktım tedaviyi. Ve eylülde kalmışım hamile iç yani sende
Bu ay olmazsa öyle yapıcam artıkMerhaba ovulasyon takibi yapmalısın bence.
3.yada 5. Gun başlıyorlarAnladım canım hap yani bu. Bir dahaki ay adet olunca dedi adrt zamanı başlanıyor sanırım
Anladım canım sağoln
3.yada 5. Gun başlıyorlar
Bende gecen sene 10 gun igne vurundum düzelmişti ama hamile olmadan once de feritin 10 a düşmüştü şimdi ise 3 yani. Cok alakası yok bencekızlar farklı bir sorum ve sorunum var aynı konudan muzdarip olan arkadaşlarım varmıdır acaba sayfada varsa bana cevap verebilirmi..
benim kansızlığa bağlı demir eksikliğim var hemde en alt seviyelerde şuan serum şeklinde her hafta takviye alıyorum bu gebeliğe engel olmuş olabilirmi bizde yaklaşık 1 buçuk senedir istiyorum bi sorun çıkmadı her şeyi denedik rahim filmi dahi çektirdim ama temiz eşimde testlerini yaptırdı sağlam ama bu kansızlığa bağlı demir eksikliği yüzünden olabilirmi sizce kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum şuan sizinde bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Anladım cnm teşekkür ederim bilgiler için.Bende çarşamba üniversite hastanesine randevü aldım anestezili istiyecem zaten panik atak vardüşününce bile kötü oluyorum.peki esas sebepneymiş hamile olamamanızda
Hayırlısı canım, benim kahverengi olunca yerleşme mi dedim daha önceki aylardan kırmızıya döndüğünü bilsem deümit dünyasıı hayırlı zaman gelmemiş demekki napalım, destek olalım birbirimize
Walla 7 gun olcak fena dewam edio zaten 10 gunde yani ayin 30 da kan ver dedi doktorum insallah guzl hber alirim bi yanim umutlu bi yanim umutsuz dua ediom yana döne hepimize
ALLAHİM isteyen herkeze nasip etsin cnm tüm Müslüman ümmeti için dua edecgm cnmAy gözünüzü seviyim beni de unutmayın dualarınızda
Tüplerin tıkalıydı işte bide doğuştan rahim küçükmüş şuan tıkanıklık da açıldı rahim de normal diyorlar ama olmuyor yine "sebepsiz infertilite"
[/QUOTE olur inşallah Herşeyin zamanı var mutlaka bu ay yine olmadı umut artık bi dahaki aylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?