- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Bunu da denerim sıkıntı yok. Herseyi denemeye razıyım yeterki allah kucağımı doldursunKızlar internette araştırırken bunu gördüm benim adetim biteli 7 gün oluyor yarın yapsam birşey olmaz herhalde değilmi yapmak istiyorum bunu niyet niyettir sonucta
Gunydn cnm. Bariz gorunuo gercktn. Kanaman az az geliosa nasil regl oluo belki yerlsmedirGünaydin kizlar hayirli cumalar. Benim bugün reglinin 3.günü az az kanamam var yesilcay falan ictim sökülsün diye sonra icime bir kurt düstü erken gebelik testi taptim cok silik cikti. Yine kimyasal olmus galiba. Bu 4.kimyasal. Eki Görüntüle 2550142
Gunydn cnm. Bariz gorunuo gercktn. Kanaman az az geliosa nasil regl oluo belki yerlsmedir
Hic belli olmaz. Bence sen bi kan ver ole takip et. Allhin isi belki tutunur bu seferKuzum yumurtam 14gun once catladi bu kadar gec yerlesmezki
Günaydın canım bi doktora gitsene ya belki de yerleşme kanamasıdır ya da düşük tehlikesi için ilaç felan verir tutunmasınaGünaydin kizlar hayirli cumalar. Benim bugün reglinin 3.günü az az kanamam var yesilcay falan ictim sökülsün diye sonra icime bir kurt düstü erken gebelik testi taptim cok silik cikti. Yine kimyasal olmus galiba. Bu 4.kimyasal. Eki Görüntüle 2550142
Bide sadece bi kerelik de olmabilir yerlesme kanamasi. Belki tutunamamis tam . Dr ilac falan verr. Git hemen onlemni al
İlk gün kanaman nasıldı 3. Günü diyorsun ya yoğun mu geldi anlarsın sen adetse yerleşme değildir ama umarım yerleşmedir@Umutumut82
Bence doktora git bir an once bi baktır kan ver canim. Ve bitki çayı içme eger hamileysen zararlı olabilir. Içine doğmuş belkide adetliyken test yapmisin ve çizgi cikmis yani allahın işi iste umarim hayirli haberler alırsınGünaydin kizlar hayirli cumalar. Benim bugün reglinin 3.günü az az kanamam var yesilcay falan ictim sökülsün diye sonra icime bir kurt düstü erken gebelik testi taptim cok silik cikti. Yine kimyasal olmus galiba. Bu 4.kimyasal. Eki Görüntüle 2550142
Bence doktora git bir an once bi baktır kan ver canim. Ve bitki çayı içme eger hamileysen zararlı olabilir. Içine doğmuş belkide adetliyken test yapmisin ve çizgi cikmis yani allahın işi iste umarim hayirli haberler alırsın
günaydın kızlarKızlar bende sürekli enfeksiyon tekrarlıyordoktor yine antibiyotik fitil ilaç verdi eşimede verdi antibiyotik eşli tedavi yani. Birde prolaktin yüksekliği var ilaçverdi yine. Eşimin 1.5 ay önceki sperm testi sonuclarını gösterdim ileri hareketin az oldugunu söyledi eşim zaten 1 aydır vitamin kullanıyor devam edicek kullanmaya. Sizler böyle birşey yaşadınızmı? Eşinizin hareketliliği düşük olup yükseldimi? Birde bir dahaki ay klomen vericem ikinize dedi klomen ne oluyor kullanan varmı?
Aynen canım ama benim 1 hafta oldu adet biteli bugün yapsam nasıl olurki bende herşeyi yapıyprum artıkBunu da denerim sıkıntı yok. Herseyi denemeye razıyım yeterki allah kucağımı doldursun
Alla alla nasıl oluyorki acaba canım doktora sorsana bi yaGünaydin kizlar hayirli cumalar. Benim bugün reglinin 3.günü az az kanamam var yesilcay falan ictim sökülsün diye sonra icime bir kurt düstü erken gebelik testi taptim cok silik cikti. Yine kimyasal olmus galiba. Bu 4.kimyasal. Eki Görüntüle 2550142
Anladım canım doğal sirke nerede satılır? İnşallah geçer yumurtlama dönemine kadar kendimi iyileştirmeye çalısıyorum zaten hamile kaldanda bu ilaçlar birşey yapmaz dedi doktor. Canım evacup diye bir e vitamini verdi eşim kullanıyor onu 1 aydır yine kullanıcakgünaydın kızlar
napıyosunuz
çok sessiz kalmış burası
canımBeklemekseni bende de bi dönem sürekli enfelsiyon oluyodu
bolca su iç ve suyunun içine sirke koy doğal olanlardan
kesinlikle ben öyle atlattım
hem eşinin de tedavi olacak olması çok güzel
malesef eşte varsa o tedavi olmadan bizde hep yenileniyor
bir de eşin sperm için ne kullanıyor,benim kuzenimin eşi proxeed plus kullandı hareketlilik için çok faydası olmuştu doktor size ne verdi
Sen yap kuzum. Allah niyetimizi biliyor, elbet bizim de yüzümüzü güldürür.Aynen canım ama benim 1 hafta oldu adet biteli bugün yapsam nasıl olurki bende herşeyi yapıyprum artık
İnşallah yerleşmedir canım yaKahverengi kahverengi camur gibi geliyir. Önxekilerdede öyle olmustu. Nasibimde varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?