Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar simdi doktorla gorustüm test sonucu beklemeden eve gelmistim . Artik beklemene gerek yok durek tüp bebek dedi. Ama şuanda karsilayamayiz tüp bebegi. Bende 1 2 ay daha klomen deneyelim dedim. Klomen yazdi. Cok üzgünüm.

Kızlar simdi doktorla gorustüm test sonucu beklemeden eve gelmistim . Artik beklemene gerek yok durek tüp bebek dedi. Ama şuanda karsilayamayiz tüp bebegi. Bende 1 2 ay daha klomen deneyelim dedim. Klomen yazdi. Cok üzgünüm.
Canım maddi olarak da zor ama çok yıpratıcı bir süreç diyor arkadaşlarım, evet çok istiyoruz evlatlarımızın kardeşi olmasını ama bilmiyorum bu zahmete gerek var mı sence? Büyük konuşmak istemiyorum ama hiç çocuğumuz olmasa tamam yapılır çilesi de çekilir sonucu güzel olduktan sonra ki onun bile garantisi yok, bence bırak bu fikri tamamen kafandan çıkar olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz..

Kızlat

Zatwn maddi olarak gücum yetmez canim. Oyuzden klomen verdi. Ama bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane kullanicam. C life macunda aldim.haftaya cuma kontrol var insallah işe yarar. 2 3 ay klomen deneyip olmazsa bilmiyorum canim. Ben hep kardesim olsun diye uzulerek büyüdüm sanirim benim oglumda kardessiz kalicak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…