- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım inşallahSen yap kuzum. Allah niyetimizi biliyor, elbet bizim de yüzümüzü güldürür.❤
Aaa üzüldüm.Kizlar muayene oldum olsa rahim duvarin kalin olurdu dedi.rahimde nokta bile yok..
Hayırlısı olsun kimyasalmı yani kanda çıkarmı kiKizlar muayene oldum olsa rahim duvarin kalin olurdu dedi.rahimde nokta bile yok..
Aynen canım nasip inşallah güzel haberler alırsınKahverengi kahverengi camur gibi geliyir. Önxekilerdede öyle olmustu. Nasibimde varsa olur
Yaa hayırlısı olsun canım benimKizlar muayene oldum olsa rahim duvarin kalin olurdu dedi.rahimde nokta bile yok..
Allh allh. Kan testi istemedi miKizlar muayene oldum olsa rahim duvarin kalin olurdu dedi.rahimde nokta bile yok..
Allh allh. Kan testi istemedi mi
O zamn kimyasal da deil. Hayrlisi olsn0.100 cikti canim demekki bu innovita midir nedir testlere güvenilmiyo
Başımız sağolsun.Merhaba kızlar bugun hataya yas var şehidimiz var cok üzgünüz
Neden öyle dediki seni takip ettimi hiç bu doktor?Kızlar simdi doktorla gorustüm test sonucu beklemeden eve gelmistim . Artik beklemene gerek yok durek tüp bebek dedi. Ama şuanda karsilayamayiz tüp bebegi. Bende 1 2 ay daha klomen deneyelim dedim. Klomen yazdi. Cok üzgünüm.
Neden öyle dediki seni takip ettimi hiç bu doktor?
Anladım canım senin 1 çocugun vardı dimiCanim 3 yildir gidip geliyorum. 5 kez klomen 1 igneli tedavi oldum 2 kez aşılama oldum.
Anladım canım senin 1 çocugun vardı dimi
Aynen canım allah ne zaman verirse o zaman olur canım inşallah kardeşi olur hayırlısıyla canımEvet canim cok sükür 5 yasinda oglum var. Cok kardesi olsun istiyor. Ama nasipten ötesi olmuyor malesef
Canım maddi olarak da zor ama çok yıpratıcı bir süreç diyor arkadaşlarım, evet çok istiyoruz evlatlarımızın kardeşi olmasını ama bilmiyorum bu zahmete gerek var mı sence? Büyük konuşmak istemiyorum ama hiç çocuğumuz olmasa tamam yapılır çilesi de çekilir sonucu güzel olduktan sonra ki onun bile garantisi yok, bence bırak bu fikri tamamen kafandan çıkar olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz..Kızlar simdi doktorla gorustüm test sonucu beklemeden eve gelmistim . Artik beklemene gerek yok durek tüp bebek dedi. Ama şuanda karsilayamayiz tüp bebegi. Bende 1 2 ay daha klomen deneyelim dedim. Klomen yazdi. Cok üzgünüm.
Canım maddi olarak da zor ama çok yıpratıcı bir süreç diyor arkadaşlarım, evet çok istiyoruz evlatlarımızın kardeşi olmasını ama bilmiyorum bu zahmete gerek var mı sence? Büyük konuşmak istemiyorum ama hiç çocuğumuz olmasa tamam yapılır çilesi de çekilir sonucu güzel olduktan sonra ki onun bile garantisi yok, bence bırak bu fikri tamamen kafandan çıkar olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?