Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kardeşin olmadığı için demek bu kadar kaygılısın, benim bir erkek kardeşim var, evet çok güzel bir duygu kardeşlik ama nebileyim olmazsa da yapacak birşey yok yani, sen kardeşsiz kalacak diye düşünüp kötüyü çağırma kendini strese sokuyorsun ister istemez, ne yapalım yani elimizden geleni yaptık aklı erince de olmazsa söyleriz biz istedik nasip olmadı diye

Oyle olacak mecbur şükürler olsun 1 tane var. Rabbim her isteyene yasatsin. Bu 2 3 ayda ilacla ve macunla kendim deneyip bırakıcam. Yaş 36 oldu zaten.

Aynen canım allah bir evlat nasip etmiş şükür olursa zaten kısmette varsa olur bazen zorlamamkta lazım belki hayırlısı böyledir senin için tek evladınla mutlu yaşamak böylede düşün Bir tane evladımız olsun diye yapmadıgım şey kalmadı

canım ben eczaneden almıştım marka söylemek yasakmı bilmyorum ama hünnap marka
evicap e vitamini evet bende okumuştum hep
inşallah faydası olur kuzum

Aynen canım o marka işte bakalım inşallah bu ay olur Senin nasıl gidiyor canım

Kuxum evicap bizde kullandik gecen aylarda kutusunu kaybettim. Bugun eczaci evicap 400lük vermis. Sanki bizim kullandigimiz evicap 100 dü. Sizinki kaclik

İyi aksamlar cnm cock için cabalıyoruz sen ne yapıyorsun
Allh kolaylk versin cnm valla ben de agrilarimla ugrasiyorm. Dr a gidicem tekrr.
kiz mardinde bi turbe var sultan seyhmus diye. Cok kisi onun hurmetine hamile kaldi. Imkanin varsa git. Nerde oturuosn

Allah isteyen herkese versin canım bu mutluluğu yaşatsın, sabredip tevekkül edelim nasibi olan gelir inşallah..

Kuxum evicap bizde kullandik gecen aylarda kutusunu kaybettim. Bugun eczaci evicap 400lük vermis. Sanki bizim kullandigimiz evicap 100 dü. Sizinki kaclik
Canım 400lük değil de 100 yada 200lüktü bizim hatta geçen benim doktor yağ oranı fazla olduğu için haftada bir bile kullanabilir dedi bize, bu ay ben pharmaton aldım eşim onu kulladığı için evicap almadık ama 400lük fazla olabilir bilen birine sor istersen

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Evet canim 400 lüge baktim karaciger yaglanmasi yapiyormus. Bende 100lük diye hatirliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…