Senin kardeşin olmadığı için demek bu kadar kaygılısın, benim bir erkek kardeşim var, evet çok güzel bir duygu kardeşlik ama nebileyim olmazsa da yapacak birşey yok yani, sen kardeşsiz kalacak diye düşünüp kötüyü çağırma kendini strese sokuyorsun ister istemez, ne yapalım yani elimizden geleni yaptık aklı erince de olmazsa söyleriz biz istedik nasip olmadı diyeKızlat
Zatwn maddi olarak gücum yetmez canim. Oyuzden klomen verdi. Ama bu sefer sabah 2 tane aksam 2 tane kullanicam. C life macunda aldim.haftaya cuma kontrol var insallah işe yarar. 2 3 ay klomen deneyip olmazsa bilmiyorum canim. Ben hep kardesim olsun diye uzulerek büyüdüm sanirim benim oglumda kardessiz kalicak.
Beyaz ara ara sarı yogun akıntım varKızlar hamileliğin başında akıntınız oldu mu?? Nasıldı?
Senin kardeşin olmadığı için demek bu kadar kaygılısın, benim bir erkek kardeşim var, evet çok güzel bir duygu kardeşlik ama nebileyim olmazsa da yapacak birşey yok yani, sen kardeşsiz kalacak diye düşünüp kötüyü çağırma kendini strese sokuyorsun ister istemez, ne yapalım yani elimizden geleni yaptık aklı erince de olmazsa söyleriz biz istedik nasip olmadı diye ☺
Aynen canım allah bir evlat nasip etmiş şükür olursa zaten kısmette varsa olur bazen zorlamamkta lazım belki hayırlısı böyledir senin için tek evladınla mutlu yaşamak böylede düşünCanım maddi olarak da zor ama çok yıpratıcı bir süreç diyor arkadaşlarım, evet çok istiyoruz evlatlarımızın kardeşi olmasını ama bilmiyorum bu zahmete gerek var mı sence? Büyük konuşmak istemiyorum ama hiç çocuğumuz olmasa tamam yapılır çilesi de çekilir sonucu güzel olduktan sonra ki onun bile garantisi yok, bence bırak bu fikri tamamen kafandan çıkar olursa olur olmazsa nasip değilmiş deriz..
Sağolasın canımBeyaz ara ara sarı yogun akıntım var
canım ben eczaneden almıştım marka söylemek yasakmı bilmyorum ama hünnap markaAnladım canım doğal sirke nerede satılır? İnşallah geçer yumurtlama dönemine kadar kendimi iyileştirmeye çalısıyorum zaten hamile kaldanda bu ilaçlar birşey yapmaz dedi doktor. Canım evacup diye bir e vitamini verdi eşim kullanıyor onu 1 aydır yine kullanıcak
Aynen canım o marka işte bakalım inşallah bu ay olurcanım ben eczaneden almıştım marka söylemek yasakmı bilmyorum ama hünnap marka
evicap e vitamini evet bende okumuştum hep
inşallah faydası olur kuzum
Aynen canım o marka işte bakalım inşallah bu ay olurSenin nasıl gidiyor canım
İyi aksamlar cnm cock için cabalıyoruz sen ne yapıyorsunIi aksamlr kizlar napionz nasilsinz
Allh kolaylk versin cnmİyi aksamlar cnm cock için cabalıyoruz sen ne yapıyorsun
Allah isteyen herkese versin canım bu mutluluğu yaşatsın, sabredip tevekkül edelim nasibi olan gelir inşallah..Aynen canım allah bir evlat nasip etmiş şükür olursa zaten kısmette varsa olur bazen zorlamamkta lazım belki hayırlısı böyledir senin için tek evladınla mutlu yaşamak böylede düşünBir tane evladımız olsun diye yapmadıgım şey kalmadı
Canım 400lük değil de 100 yada 200lüktü bizim hatta geçen benim doktor yağ oranı fazla olduğu için haftada bir bile kullanabilir dedi bize, bu ay ben pharmaton aldım eşim onu kulladığı için evicap almadık ama 400lük fazla olabilir bilen birine sor istersenKuxum evicap bizde kullandik gecen aylarda kutusunu kaybettim. Bugun eczaci evicap 400lük vermis. Sanki bizim kullandigimiz evicap 100 dü. Sizinki kaclik
Canım 400lük değil de 100 yada 200lüktü bizim hatta geçen benim doktor yağ oranı fazla olduğu için haftada bir bile kullanabilir dedi bize, bu ay ben pharmaton aldım eşim onu kulladığı için evicap almadık ama 400lük fazla olabilir bilen birine sor istersen
Bir gün bu nasılsın sorusuna 'Hamileyim canım, sen nasılsın?' diye cevap vereceğim.Ii aksamlr kizlar napionz nasilsinz
Beyaz yoğun akintim var böyle süt gibi ama biraz daha koyu. Adetime 6gün var hamile miyim?Beyaz ara ara sarı yogun akıntım var
Beyaz yoğun akintim var böyle süt gibi ama biraz daha koyu. Adetime 6gün var hamile miyim?
Bu arada bu akıntı hep olur bende
O da olacak inslllhhh amiiinBir gün bu nasılsın sorusuna 'Hamileyim canım, sen nasılsın?' diye cevap vereceğim.
Valla ben hamile oldgum ay akntim cok azdi bazen kuruydm hatta. Adetim gecince cogalmya basldi. Normlde oldgu gibi deilse hamile olma ihtimlinz var tabibende de akıntı var yoksa hamile miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?