- 25 Temmuz 2013
- 13.365
- 54.569
- 798
Ben kendimi tiye alıyorum aslında.O da olacak inslllhhh amiiin
Valla ben hamile oldgum ay akntim cok azdi bazen kuruydm hatta. Adetim gecince cogalmya basldi. Normlde oldgu gibi deilse hamile olma ihtimlinz var tabi
Bizim 400lük canım doktor onu yazdı daha etkili sanırım ama yumusak kapsüllü olanından alın daha doğalmışKuxum evicap bizde kullandik gecen aylarda kutusunu kaybettim. Bugun eczaci evicap 400lük vermis. Sanki bizim kullandigimiz evicap 100 dü. Sizinki kaclik
İyiyiz canım sen nasılsınIi aksamlr kizlar napionz nasilsinz
Amin canım inşallahAllah isteyen herkese versin canım bu mutluluğu yaşatsın, sabredip tevekkül edelim nasibi olan gelir inşallah..
Üşüyorum istanbul buz oldu ❄Ii aksamlr kizlar napionz nasilsinz
Bizim 400lük canım doktor onu yazdı daha etkili sanırım ama yumusak kapsüllü olanından alın daha doğalmış
Doktor 400 lük yazdı valla canım vardır bir bildiği çünkü ilerş hareketliliğin artması lazımSaracogluda 100 luk alin demiş diye hatirliyorum.
Eskişehirden bildiriyorum burası da buz.Üşüyorum istanbul buz oldu ❄
Doktor 400 lük yazdı valla canım vardır bir bildiği çünkü ilerş hareketliliğin artması lazım
Ayyy keske cnm ben hatayda otryrm yaAllh kolaylk versin cnmvalla ben de agrilarimla ugrasiyorm. Dr a gidicem tekrr.
kiz mardinde bi turbe var sultan seyhmus diye. Cok kisi onun hurmetine hamile kaldi. Imkanin varsa git. Nerde oturuosn
Gittim kuzum geç döllenme olmuş dedi keseyi gördü ama :)) düşük tehliken yok dedi dış gebelikte değil rahimde olması gereken yerde dedi kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bide hafifi kanamalar olabilir kahve kırmızı dedi endişelenme gerçekten eve geldiğimde oldu yine beni korku sarmaya başladıZekta Bugün doktora gidicektik canim, naptın?
Aman nazar degmesn. Ii ol hepBen kendimi tiye alıyorum aslında.Olmadığını biliyorum çünkü. Hani derler ya hissettim hamile olduğumu, ben bu ay olmadığımı hissediyorum. Nedense keyfim de yerinde. Valla galiba gerçekten salmışım çayıra mevlam kayıra.,
Cok sukur biz de iyiyizİyiyiz canım sen nasılsın
Evet oyleymis esim soledi bugun. Ben daha annmlerdeym mersnde. Buraya yeni geldi soguklarÜşüyorum istanbul buz oldu ❄
Biraz bakmistm duymuslugum da var baya hamis kalan olmus.Ayyy keske cnm ben hatayda otryrm yaniye agrın var cnm
Tehliken yok demisse niye korkuon cnm. Bosuna stres yapma. Kanama cogalrsa direk gidersn draGittim kuzum geç döllenme olmuş dedi keseyi gördü ama :)) düşük tehliken yok dedi dış gebelikte değil rahimde olması gereken yerde dedi kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bide hafifi kanamalar olabilir kahve kırmızı dedi endişelenme gerçekten eve geldiğimde oldu yine beni korku sarmaya başladı
Keçiboynuzu pekmezi yiyor canım. Ya onu sıkmak için aletim yokkiInsallah işe yarar canim kecibiznuzu özünüde yedir. Birde hergün taze sıkılmıs habuc suyu icine 1 damla saf zeytin yagi damlatip icir valla zimba gibi olur.
Kuzu doktor dediki kesenin arkasında kanama görünmüyo sorun yok dedi ama ben iyi değilim sanırım doktor uyardı bide bak bu haftalar böyle şeyler olabilir dedi mesaj atıp delirttim kadını zaten normal diyo yerleşme zamanları 4 haftalıkmışya ama peçeteye sildikçe geliyor sadece ben çoğalmasından korkuyorumTehliken yok demisse niye korkuon cnm. Bosuna stres yapma. Kanama cogalrsa direk gidersn dra
İnan canım seninle büyüyor çok güzel bir duyguAman nazar degmesn. Ii ol hep
Ben hic hissetmediiimnötrdum hep
Cok sukur biz de iyiyizalısmaya calsiorm halâ hamilelige. Ilk olnca icimde bi varlign oldguna inanasim gelmio halâ
Evet oyleymis esim soledi bugun. Ben daha annmlerdeym mersnde. Buraya yeni geldi soguklar
Biraz bakmistm duymuslugum da var baya hamis kalan olmus.
Cati kemigm agrio yaa. Bazen kalcama vuruo hatta.bebek ve rahim buyudgu icinmis. Ilac iciyorm ama icmedgim zamn azio yine. Cok degisk bi agri
Korkmanin bi faydasi yok size. Daha cok yeni dr un dedgi gibi. Bazilrnda oluo bazilrnda olmuo. Cogaldgi gibi gidersen bisy olmaz Allhn izniyle. Bol bol dinlen. Uzanirken ayaklrinin altina yastk koy.yuksekte olsnKuzu doktor dediki kesenin arkasında kanama görünmüyo sorun yok dedi ama ben iyi değilim sanırım doktor uyardı bide bak bu haftalar böyle şeyler olabilir dedi mesaj atıp delirttim kadını zaten normal diyo yerleşme zamanları 4 haftalıkmışya ama peçeteye sildikçe geliyor sadece ben çoğalmasından korkuyorum
Evt cok guzl ama galiba harektlrini hissedince tam emin olcamİnan canım seninle büyüyor çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?