Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da olacak inslllhhh amiiin

Valla ben hamile oldgum ay akntim cok azdi bazen kuruydm hatta. Adetim gecince cogalmya basldi. Normlde oldgu gibi deilse hamile olma ihtimlinz var tabi
Ben kendimi tiye alıyorum aslında. Olmadığını biliyorum çünkü. Hani derler ya hissettim hamile olduğumu, ben bu ay olmadığımı hissediyorum. Nedense keyfim de yerinde. Valla galiba gerçekten salmışım çayıra mevlam kayıra.,

Kuxum evicap bizde kullandik gecen aylarda kutusunu kaybettim. Bugun eczaci evicap 400lük vermis. Sanki bizim kullandigimiz evicap 100 dü. Sizinki kaclik
Bizim 400lük canım doktor onu yazdı daha etkili sanırım ama yumusak kapsüllü olanından alın daha doğalmış

Doktor 400 lük yazdı valla canım vardır bir bildiği çünkü ilerş hareketliliğin artması lazım

Insallah işe yarar canim kecibiznuzu özünüde yedir. Birde hergün taze sıkılmıs habuc suyu icine 1 damla saf zeytin yagi damlatip icir valla zimba gibi olur.

Zekta Bugün doktora gidicektik canim, naptın?
Gittim kuzum geç döllenme olmuş dedi keseyi gördü ama :)) düşük tehliken yok dedi dış gebelikte değil rahimde olması gereken yerde dedi kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bide hafifi kanamalar olabilir kahve kırmızı dedi endişelenme gerçekten eve geldiğimde oldu yine beni korku sarmaya başladı

Aman nazar degmesn. Ii ol hep
Ben hic hissetmediiim nötrdum hep
İyiyiz canım sen nasılsın
Cok sukur biz de iyiyiz alısmaya calsiorm halâ hamilelige. Ilk olnca icimde bi varlign oldguna inanasim gelmio halâ
Üşüyorum istanbul buz oldu ❄
Evet oyleymis esim soledi bugun. Ben daha annmlerdeym mersnde. Buraya yeni geldi soguklar
Ayyy keske cnm ben hatayda otryrm ya niye agrın var cnm
Biraz bakmistm duymuslugum da var baya hamis kalan olmus.
Cati kemigm agrio yaa. Bazen kalcama vuruo hatta.bebek ve rahim buyudgu icinmis. Ilac iciyorm ama icmedgim zamn azio yine. Cok degisk bi agri

Tehliken yok demisse niye korkuon cnm. Bosuna stres yapma. Kanama cogalrsa direk gidersn dra

Tehliken yok demisse niye korkuon cnm. Bosuna stres yapma. Kanama cogalrsa direk gidersn dra
Kuzu doktor dediki kesenin arkasında kanama görünmüyo sorun yok dedi ama ben iyi değilim sanırım doktor uyardı bide bak bu haftalar böyle şeyler olabilir dedi mesaj atıp delirttim kadını zaten normal diyo yerleşme zamanları 4 haftalıkmışya ama peçeteye sildikçe geliyor sadece ben çoğalmasından korkuyorum

İnan canım seninle büyüyor çok güzel bir duygu

Korkmanin bi faydasi yok size. Daha cok yeni dr un dedgi gibi. Bazilrnda oluo bazilrnda olmuo. Cogaldgi gibi gidersen bisy olmaz Allhn izniyle. Bol bol dinlen. Uzanirken ayaklrinin altina yastk koy.yuksekte olsn
İnan canım seninle büyüyor çok güzel bir duygu
Evt cok guzl ama galiba harektlrini hissedince tam emin olcam
Hep dua ediorm. Rabbim size de nasip etsn bi an once hyrlisiyla ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…