Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum kuzum daha bugün bakıldım neden böyle bişey oldu anlayamadım

Sennle seninlee kendine dert edinmeeee. Bnm arkdsn daha yogundu kanamasi cok sukur saglkli simdi. Hamileligi devm edio
Öylemiydi gerçekten kuzum benim iç çamaşırımda bile bişey yok idrar yaptıkça geliyo sadece

O da olacak inslllhhh amiiin

Valla ben hamile oldgum ay akntim cok azdi bazen kuruydm hatta. Adetim gecince cogalmya basldi. Normlde oldgu gibi deilse hamile olma ihtimlinz var tabi
Canımm ya valla ben hissiz durumdayım öyle espri olsun diye dedimm zaten daha bata çok var şimdiden bir belirtim de olmaz herhalde

Ben bilmiyorum kızlar çok garibim iyi hissetmiyorum açıkcası
Bazen diyorum ki şu İnternet olmasa doktora kolay gidemesek herşeyi bilmekte sıkıntı dua et canım az once namaz kıldım hepinize dua ettim. Büyür 9 cm miş daha yerleşiyor yeni kanama o yüzden bence. Pazartesi git o kese 15 olur bile.

Ben bilmiyorum kızlar çok garibim iyi hissetmiyorum açıkcası
Canım doktorun progestan verdi mi? Ultrasonda kanama alanı var sanki! İçin rahat etmezse başka bir doktora da gidersin, kanaman koyu kırmızı olursa miktarına bakma git sen

Gerçekten bazen hiç birşey bilmemek lazım kıız 9 cm i nirde gördüün :)

Çok sevindim adına:) peki ultrasonda tam olarak ne kadarlık gozuktugunu söyledi mi? Benimde ilk gebeligimde daha kese yokken ortada doktora ilk gittiğimde kanaman olabilir, olursa hastaneye gel demişti aynen olmuştu ve uzunn bir süre devam etti ara ara, ilaçlarla bol dinlenmeyle, yata yata geçirdim zamanı. Inşallah tabi seninki bu kadar uzun sürmez. Progestan vermedi mi?

Canım doktorun progestan verdi mi? Ultrasonda kanama alanı var sanki! İçin rahat etmezse başka bir doktora da gidersin, kanaman koyu kırmızı olursa miktarına bakma git sen
Kuzum Eşim nöbetçi eczaneden alıp gelicek progestan kanama alanını sen nasıl anladın kuz

Yaaaa kuzum benim aslında çoook iyi hissetmen gereken günler bunlaarr nolur böyle hissetme
İnanki bu stres çok daha kötüymüş Rabbimin vardır bir bildiği daha tadını çıkaramadım ne yazıkki

Kuzum mesaj atınca verdi ama korkma dedi 4 haftalıkmış işte geç döllenme

İnanki bu stres çok daha kötüymüş Rabbimin vardır bir bildiği daha tadını çıkaramadım ne yazıkki
Malesef doğum olana kadar insan rahat edemiyor hep bi endişe sıkıntı devam.ediyor. yengemin bir arkadaşı vardı o kadınında kanaması vardi ama 4 yada 5.çocuktu ve kadın istemiyordu, doktorun dediği hiç biseyi yapmamış, ilaçları kullanmamış, kendine dikkat etmemiş ama yinede bebeği doğmuş. Yanı eğer Rabbim ömür vermişse ne olursa olsun yaşayacak vermemişse zaten yapacak birşey yok. Bence böyle düşün, duanı et, gerisini Rabbime bırak. 2 kanamalı hamilelik geçirdim biliyorum çok zor ama Allaha dayanmaktan başka hiç birşey insani teselli etmiyor güç vermiyor.

Kuzum Eşim nöbetçi eczaneden alıp gelicek progestan kanama alanını sen nasıl anladın kuz
Benim 2. Gebeliğim çok kanamalı geçti canım artık uzman oldum usg konusunda O siyah kısım kanama alanı hatta iki tane sanki, sen sürekli yat bol su iç, progestanı vajinal kullan hatta iğne ile delebilirsin benim doktorum öyle demişti, ağızdan alırsan da baş dönmesi yapar panik yapma, stres yapmamaya çalış

Aynen kuzum ne diyebilirimki yani bebekte sorun olsaydı kese görünürmüydü bugün bunuda anlamıyorum hani bu kanama neden umarım yerleşmedir doktor uyardı ama insanoğlu işte endişesiz olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…