Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşükmü acaba kız ağızdan alsam işe yaramazmıki

Iyi haftasina rağmen gözükmüş, inşallah sağlıkla devam.eder canim
Kuzum sabahtan beri bunu araştırıyorum genelde iyi şeyler yazıyodu ama bilmiyorum karmakarışığım

Aynen kuzum ne diyebilirimki yani bebekte sorun olsaydı kese görünürmüydü bugün bunuda anlamıyorum hani bu kanama neden umarım yerleşmedir doktor uyardı ama insanoğlu işte endişesiz olmuyor
Benim kanamam daha çok plesanta kaynaklı gibi gözüküyordu. Bebekte hiç bir zaman sorun olmadi ama kanama hep devam etti. Yanı uzun da sürebilir daha olmayabilirde, kendine hareketlerine dikkat et, klasik olarak ağır kaldırma, bi yerlere uzanma, ilişki yasak.

Yani kese var ama bu kanama neden sizce yerleşme olabilirmi dediği gibi

Kuzum sabahtan beri bunu araştırıyorum genelde iyi şeyler yazıyodu ama bilmiyorum karmakarışığım
Çok fazla yazılan olabilir ama moralini bozacaksa okuma bence, biraz zamana ihtiyacın var, kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlarsın

Düşükmü acaba kız ağızdan alsam işe yaramazmıki
Ben ağızdan alıyorum baya etkileri var ama vajinal hayatta alamam ağızdan devam edecem başım da çok dönmüyor sadece aşırı mide bulantım ve halsizlik ve uykusuzluk var sen kafana takma canım bebişin inşallah seninle kalacak kanama alanı olması demek kesin düşük yapacaksın demek değil anladığım kadarıyla kanama alanı varsa yatıp dinlenecen bol bol hiçbir şey yapmayacan taa ki üç ayı atlatana kadAr ki üç ay bütün hamilelikte riskli dönemdir hepimizin dikkat etmesi lazım bence biraz rahatla stresin etkiler onu

Çok fazla yazılan olabilir ama moralini bozacaksa okuma bence, biraz zamana ihtiyacın var, kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlarsın
Hem bozuyor hem bozmuyor o kadar sevinmiştimki doktorun yanından çıkarken sadece 2 saat sürdü

Kuzum sendemi progestan kullanıyosun iyidir dimi minik farem

Hem bozuyor hem bozmuyor o kadar sevinmiştimki doktorun yanından çıkarken sadece 2 saat sürdü
Seni gerçekten iyi anlıyorum zor, ben şuan her wc ye gittiğimde tedirgin oluyorum. Nolur nolmaz diye evde nerdeyse hiç bir iş yapmıyorum. Şuan kanamam yok ama riskim var. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.

Seni gerçekten iyi anlıyorum zor ben şuan her ev ye gittiğimde tedirgin oluyorum. Nolur nolmaz diye evde nerdeyse hiç bir iş yapmıyorum. Şuan kanamam yok ama riskim var. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
Senin ne riskin var kuzu işin garibi doktor bana risk yok dedi şuan ve o kadar ilgiliydiki bu kanama beni benden aldı betim benzim soldu

Kızlar iyi ki varsınız yaaa bana çok iyi geldiniz Rabbim ne duanız varsa kabul etsin sizi çok seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…