Düşükmü acabaBenim 2. Gebeliğim çok kanamalı geçti canım artık uzman oldum usg konusunda ☺ O siyah kısım kanama alanı hatta iki tane sanki, sen sürekli yat bol su iç, progestanı vajinal kullan hatta iğne ile delebilirsin benim doktorum öyle demişti, ağızdan alırsan da baş dönmesi yapar panik yapma, stres yapmamaya çalış
Kuzum sabahtan beri bunu araştırıyorum genelde iyi şeyler yazıyodu ama bilmiyorum karmakarışığımIyi haftasina rağmen gözükmüş, inşallah sağlıkla devam.eder canim
Benim kanamam daha çok plesanta kaynaklı gibi gözüküyordu. Bebekte hiç bir zaman sorun olmadi ama kanama hep devam etti. Yanı uzun da sürebilir daha olmayabilirde, kendine hareketlerine dikkat et, klasik olarak ağır kaldırma, bi yerlere uzanma, ilişki yasak.Aynen kuzum ne diyebilirimki yani bebekte sorun olsaydı kese görünürmüydü bugün bunuda anlamıyorum hani bu kanama neden umarım yerleşmedir doktor uyardı ama insanoğlu işte endişesiz olmuyor
Yok tabiki yarar ama vajinal daha etkili demişti benim doktorum, seninki ne dediyse öyle yap tabi, yat dinlen sen bol bolDüşükmü acabakız ağızdan alsam işe yaramazmıki
Yani kese var ama bu kanama neden sizce yerleşme olabilirmi dediği gibiBenim kanamam daha çok plesanta kaynaklı gibi gözüküyordu. Bebekte hiç bir zaman sorun olmadi ama kanama hep devam etti. Yanı uzun da sürebilir daha olmayabilirde, kendine hareketlerine dikkat et, klasik olarak ağır kaldırma, bi yerlere uzanma, ilişki yasak.
Çok fazla yazılan olabilir ama moralini bozacaksa okuma bence, biraz zamana ihtiyacın var, kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlarsınKuzum sabahtan beri bunu araştırıyorum genelde iyi şeyler yazıyodu ama bilmiyorum karmakarışığım
Bebeğim iyidir dimiYok tabiki yarar ama vajinal daha etkili demişti benim doktorum, seninki ne dediyse öyle yap tabi, yat dinlen sen bol bol
Ben ağızdan alıyorum baya etkileri var ama vajinal hayatta alamam ağızdan devam edecem başım da çok dönmüyor sadece aşırı mide bulantım ve halsizlik ve uykusuzluk var sen kafana takma canım bebişin inşallah seninle kalacak kanama alanı olması demek kesin düşük yapacaksın demek değil anladığım kadarıyla kanama alanı varsa yatıp dinlenecen bol bol hiçbir şey yapmayacan taa ki üç ayı atlatana kadAr ki üç ay bütün hamilelikte riskli dönemdir hepimizin dikkat etmesi lazım bence biraz rahatla stresin etkiler onuDüşükmü acabakız ağızdan alsam işe yaramazmıki
Hem bozuyor hem bozmuyor o kadar sevinmiştimki doktorun yanından çıkarken sadece 2 saat sürdüÇok fazla yazılan olabilir ama moralini bozacaksa okuma bence, biraz zamana ihtiyacın var, kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlarsın
Kuzum sendemi progestan kullanıyosun iyidir dimi minik faremBen ağızdan alıyorum baya etkileri var ama vajinal hayatta alamam ağızdan devam edecem başım da çok dönmüyor sadece aşırı mide bulantım ve halsizlik ve uykusuzluk var sen kafana takma canım bebişin inşallah seninle kalacak kanama alanı olması demek kesin düşük yapacaksın demek değil anladığım kadarıyla kanama alanı varsa yatıp dinlenecen bol bol hiçbir şey yapmayacan taa ki üç ayı atlatana kadAr ki üç ay bütün hamilelikte riskli dönemdir hepimizin dikkat etmesi lazım bence biraz rahatla stresin etkiler onu
İyidir inşallah, sen kötü düşünme ilacını al dinlen, nette herkesin hikayesi aynı olmaz kafana takma..Bebeğim iyidir dimi
Bat ne zmn cnmCanımm ya valla ben hissiz durumdayım öyle espri olsun diye dedimm zaten daha bata çok var şimdiden bir belirtim de olmaz herhalde
Senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz kuzumİyidir inşallah, sen kötü düşünme ilacını al dinlen, nette herkesin hikayesi aynı olmaz kafana takma..
Seni gerçekten iyi anlıyorum zor, ben şuan her wc ye gittiğimde tedirgin oluyorum. Nolur nolmaz diye evde nerdeyse hiç bir iş yapmıyorum. Şuan kanamam yok ama riskim var. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.Hem bozuyor hem bozmuyor o kadar sevinmiştimki doktorun yanından çıkarken sadece 2 saat sürdü
9 mm dio sanki yukarda. Ben 5+0 da gördüm 10 mm idi.Gerçekten bazen hiç birşey bilmemek lazım kıız 9 cm i nirde gördüün :)
Senin ne riskin var kuzu işin garibi doktor bana risk yok dedi şuan ve o kadar ilgiliydiki bu kanama beni benden aldı betim benzim solduSeni gerçekten iyi anlıyorum zor ben şuan her ev ye gittiğimde tedirgin oluyorum. Nolur nolmaz diye evde nerdeyse hiç bir iş yapmıyorum. Şuan kanamam yok ama riskim var. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
Ha evet kuzu bende senden sonra baktım üleymiş iyi bişeymiki bu aceep :)9 mm dio sanki yukarda. Ben 5+0 da gördüm 10 mm idi.
Hahahahahahah ya benim kanamam var Allahım gafayı yicem gülüyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?