Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hissedersin canım merak etme sağlıkla inşallah canımm

Eklentiler

• IMG-20191024-WA0000.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191024_191420.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 46
Senin ne riskin var kuzu işin garibi doktor bana risk yok dedi şuan ve o kadar ilgiliydiki bu kanama beni benden aldı betim benzim soldu
Riskim şöyle bundan önceki 2 gebeligim kanamalı geçti, ilki 35.haftada oldu, ıkincisi 19+5 te, kanama yasama riskimde var, erken doğum da.

KIzlar adete daha 9 gün var ama adet olacakmısım gibi agrım basladı dünden beri ay hamılelık olurmu kııı test yapmadım hiççççç

Eklentiler

• 0113B797-4020-440E-8D50-318348F2D730.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
Zekta bu seferde kendi kese mi attım yanlışlıkla ne gözümün ayarı var ne de elimin

Riskim şöyle bundan önceki 2 gebeligim kanamalı geçti, ilki 35.haftada oldu, ıkincisi 19+5 te, kanama yasama riskimde var, erken doğum da.
Progestan kullanıyomusun peki

Hayırlısı cnm cnm git doktora dikkat et kendine ne olur olmaz bilmiyorum ki cnm

Kızlar saat dokuzda doktorum progestan al 1 tane iç bide 4 saat sonra iç dedi ben daha içmedim tabi hapı gece kalkıp içsemmi

Kızlar saat dokuzda doktorum progestan al 1 tane iç bide 4 saat sonra iç dedi ben daha içmedim tabi hapı gece kalkıp içsemmi
Neden içmedin tabiki iç var bi bildigi doktoru
Ben kese boyutunu goremedim kâğıtta ama :) mm olarak yazması lazım değil mi
Ev t evet ben oyle gördüm bi an sonra baktım cm yazıyo kese boyutu değil yani

Evet canım kullanıyorum iyidir canım sen yeterki şu an İçin kafana takıp kötü şeyler düşünüp üzülme
Kullanalım bakalım hapı nolucak salak gibi doktora diyorum kimyasalmı acaba iyide diyor keseyi gördük :))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…