- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hissedersin canım merak etme sağlıklaKorkmanin bi faydasi yok size. Daha cok yeni dr un dedgi gibi. Bazilrnda oluo bazilrnda olmuo. Cogaldgi gibi gidersen bisy olmaz Allhn izniyle. Bol bol dinlen. Uzanirken ayaklrinin altina yastk koy.yuksekte olsn
Evt cok guzl ama galiba harektlrini hissedince tam emin olcam
Hep dua ediorm. Rabbim size de nasip etsn bi an once hyrlisiyla ❤
Sağol canım benimmm sağlıkla ilerler inşallah bebişinKızlar iyi ki varsınız yaaa bana çok iyi geldiniz Rabbim ne duanız varsa kabul etsin sizi çok seviyorum
Bunu oku. Gezme buralar da git yat sonra hemiHahahahahahah ya benim kanamam var Allahım gafayı yicem gülüyorum burda
İnşallah kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsunSağol canım benimmm sağlıkla ilerler inşallah bebişin❤
Riskim şöyle bundan önceki 2 gebeligim kanamalı geçti, ilki 35.haftada oldu, ıkincisi 19+5 te, kanama yasama riskimde var, erken doğum da.Senin ne riskin var kuzu işin garibi doktor bana risk yok dedi şuan ve o kadar ilgiliydiki bu kanama beni benden aldı betim benzim soldu
Kuzum benim çok sağolBunu oku. Gezme buralar da git yat sonra hemi
Progestan kullanıyomusun pekiRiskim şöyle bundan önceki 2 gebeligim kanamalı geçti, ilki 35.haftada oldu, ıkincisi 19+5 te, kanama yasama riskimde var, erken doğum da.
Hahahahahah Allah seniiii
Bunu oku. Gezme buralar da git yat sonra hemi
Hayırlısı cnmAman nazar degmesn. Ii ol hep
Ben hic hissetmediiimnötrdum hep
Cok sukur biz de iyiyizalısmaya calsiorm halâ hamilelige. Ilk olnca icimde bi varlign oldguna inanasim gelmio halâ
Evet oyleymis esim soledi bugun. Ben daha annmlerdeym mersnde. Buraya yeni geldi soguklar
Biraz bakmistm duymuslugum da var baya hamis kalan olmus.
Cati kemigm agrio yaa. Bazen kalcama vuruo hatta.bebek ve rahim buyudgu icinmis. Ilac iciyorm ama icmedgim zamn azio yine. Cok degisk bi agri
Kendi doktoruma henüz gitmedim ama bir öncekinde kanama olmadan vermemişti. Şimdi verir mi bilmiyorumProgestan kullanıyomusun peki
Sen baya bilgilisin bu konuda Sence hap bende işe yararmıKendi doktoruma henüz gitmedim ama bir öncekinde kanama olmadan vermemişti. Şimdi verir mi bilmiyorum
Ben kese boyutunu goremedim kâğıtta ama :) mm olarak yazması lazım değil mi9 mm dio sanki yukarda. Ben 5+0 da gördüm 10 mm idi.
Evet canım kullanıyorum iyidir canım sen yeterki şu an İçin kafana takıp kötü şeyler düşünüp üzülmeKuzum sendemi progestan kullanıyosun iyidir dimi minik farem
Meryem suresini okudum titreye titreyeBu dualarida yeni buldum, herşeyi okumak lazım hangisinde fayda vardır bilemeyiz.
Neden içmedin tabiki iç var bi bildigi doktoruKızlar saat dokuzda doktorum progestan al 1 tane iç bide 4 saat sonra iç dedi ben daha içmedim tabi hapı gece kalkıp içsemmi
Ev t evet ben oyle gördüm bi an sonra baktım cm yazıyo kese boyutu değil yaniBen kese boyutunu goremedim kâğıtta ama :) mm olarak yazması lazım değil mi
Kullanalım bakalım hapı nolucak salak gibi doktora diyorum kimyasalmı acaba iyide diyor keseyi gördük :))))Evet canım kullanıyorum iyidir canım sen yeterki şu an İçin kafana takıp kötü şeyler düşünüp üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?