Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen baya bilgilisin bu konuda Sence hap bende işe yararmı
Instagramda takip ettigim bir doktor vajinal olarak alındığı zaman etkili olduğunu baska tedaviye gerek kalmadigini söylüyordu. Zaten kanama.cogalirsa iğne vuruluyor o da bu ilacın iğnesi. Yanı yapicak bişey yok suanlik bundan başka.

Neden içmedin tabiki iç var bi bildigi doktoru

Ev t evet ben oyle gördüm bi an sonra baktım cm yazıyo kese boyutu değil yani
Kız kocam hapı getiricek birazdan onada telaş yapmasın diye demedim abimlerle beraberler şimdi hepsi birden korkar diye yeni diyebildim ancak sadece bu hapı al dedim tamam alıp geliyorum dedi

Nasıl alıcaö vajinal yapamamki

Kızlar saat dokuzda doktorum progestan al 1 tane iç bide 4 saat sonra iç dedi ben daha içmedim tabi hapı gece kalkıp içsemmi
Ben genelde gece içerdim uykumu getirirdi :) iki kere diyorsa birde sabah alabilirsin, ben hiç 4 saat ara dediğini hatırlamıyorum, günde 3 kere içtiğim bile olmuştu.

Ben genelde gece içerdim uykumu getirirdi :) iki kere diyorsa birde sabah alabilirsin, ben hiç 4 saat ara dediğini hatırlamıyorum, günde 3 kere içtiğim bile olmuştu.
Kuzu şimdi içtim ama açmı tokmu bu bu arada

Bende genelde ağızdan aldım çok zor geldi diğeri, fitil gibi ittiriyorsun. Doktorumda ilk öyle kullan dedi yapamazsan ağızdan al demisti.
Valla ağızdan aldım peki kanımı durduruyo bu ne işe yarıyı:))

Tok olması lazımdı ama ben agzima bişey atıyordum sonra ilacı içiyordum illa çok tok olmayı beklemiyordum.
Tokum zaten kız bende sabahları alır bide gece yatmadan önce alırım o zaman ama bugün alarm kurup 3 buçukta içmeyi düşünüyorum

Senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz kuzum
Ben bebeğimi kaybettim ama kanama ile alakalı değildi canım aralıklı olarak kanama oldu sonra hep durdu, sonra bebekte başka bir sorun çıktı ayrıntılı ultrasonda, yani 20. Haftaya kadar devam etti gebeliğim ama yaşamla bağdaşmayan bir anomaliden dolayı sonlandırıldı. Sen her hikayeyi dinleme özellikle benim gibi olanları

Kızlar herhalde ilk kez bu kadar yuksek olasılık ya inşallah bu ay inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar hamile kalırsam ben dogal bitki tedavisi oluyorum kızlar inşallah ya

Eklentiler

• Screenshot_20191101-234804.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
Hahahahahahah ya benim kanamam var Allahım gafayı yicem gülüyorum burda
Kiz en son sana bunu aticam haaa. Niye gulmicen kii. Kendi kendine bosuna dert yapion.hele bi dur bismillaah. Daha yeni basldin. Daha onnde neler olck. Sen simdiden cocugu strese bogdun bak cocuk da senn gibi olursa hic sasrma valla.
Bak simdiden solim sana sonra bosuna soru sorma bize haftalar ilerleyince bazi gebelik belirtileri kayboluo ya da azalio. Onu de dert etme kendineee
Hayırlısı cnm cnm git doktora dikkat et kendine ne olur olmaz bilmiyorum ki cnm
Sordm bizim gruba. Cogu kisi cekio malesef bu sorunu. Dr kontrolu sart tabi
Bat 14 kasım canım, yumurtlamayı erken gördüm bu ay adet bittikten 5 gün sonra pik oldu
Daha cok varmis. Simdiden baslama su bu belirti mi diye. Gunler gecmk bilmio zaten.

Hayırlısı olsun kuzum ne desek boş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…