Instagramda takip ettigim bir doktor vajinal olarak alındığı zaman etkili olduğunu baska tedaviye gerek kalmadigini söylüyordu. Zaten kanama.cogalirsa iğne vuruluyor o da bu ilacın iğnesi. Yanı yapicak bişey yok suanlik bundan başka.Sen baya bilgilisin bu konuda Sence hap bende işe yararmı
Rabbim şifa versin insallahMeryem suresini okudum titreye titreye
Kız kocam hapı getiricek birazdan onada telaş yapmasın diye demedim abimlerle beraberler şimdi hepsi birden korkar diye yeni diyebildim ancak sadece bu hapı al dedim tamam alıp geliyorum dediNeden içmedin tabiki iç var bi bildigi doktoru
Ev t evet ben oyle gördüm bi an sonra baktım cm yazıyo kese boyutu değil yani
Nasıl alıcaö vajinal yapamamkiInstagramda takip ettigim bir doktor vajinal olarak alındığı zaman etkili olduğunu baska tedaviye gerek kalmadigini söylüyordu. Zaten kanama.cogalirsa iğne vuruluyor o da bu ilacın iğnesi. Yanı yapicak bişey yok suanlik bundan başka.
Ben genelde gece içerdim uykumu getirirdi :) iki kere diyorsa birde sabah alabilirsin, ben hiç 4 saat ara dediğini hatırlamıyorum, günde 3 kere içtiğim bile olmuştu.Kızlar saat dokuzda doktorum progestan al 1 tane iç bide 4 saat sonra iç dedi ben daha içmedim tabi hapı gece kalkıp içsemmi
Sen en iyisi kafayı boşalt bişey düşünmeKullanalım bakalım hapı nolucak salak gibi doktora diyorum kimyasalmı acaba iyide diyor keseyi gördük :))))
Bende genelde ağızdan aldım çok zor geldi diğeri, fitil gibi ittiriyorsun. Doktorumda ilk öyle kullan dedi yapamazsan ağızdan al demisti.Nasıl alıcaö vajinal yapamamki
Kuzu şimdi içtim ama açmı tokmu bu bu aradaBen genelde gece içerdim uykumu getirirdi :) iki kere diyorsa birde sabah alabilirsin, ben hiç 4 saat ara dediğini hatırlamıyorum, günde 3 kere içtiğim bile olmuştu.
Valla ağızdan aldım peki kanımı durduruyo bu ne işe yarıyı:))Bende genelde ağızdan aldım çok zor geldi diğeri, fitil gibi ittiriyorsun. Doktorumda ilk öyle kullan dedi yapamazsan ağızdan al demisti.
Benim kafam varya şuan 1 milyonSen en iyisi kafayı boşalt bişey düşünme
Tok olması lazımdı ama ben agzima bişey atıyordum sonra ilacı içiyordum illa çok tok olmayı beklemiyordum.Kuzu şimdi içtim ama açmı tokmu bu bu arada
Tokum zaten kız bende sabahları alır bide gece yatmadan önce alırım o zaman ama bugün alarm kurup 3 buçukta içmeyi düşünüyorumTok olması lazımdı ama ben agzima bişey atıyordum sonra ilacı içiyordum illa çok tok olmayı beklemiyordum.
Progesteron aslında vücudumuzun ürettiği bir hormon, rahimi saglamlastirip bebeğin düşmesini önlüyor, bu ilaçta bu hormona takviye yapıyorValla ağızdan aldım peki kanımı durduruyo bu ne işe yarıyı:))
Prospektusune baksaydın saat aralığı yazıyor mu diyeTokum zaten kız bende sabahları alır bide gece yatmadan önce alırım o zaman ama bugün alarm kurup 3 buçukta içmeyi düşünüyorum
İyi bari inşallah yardımcı olurProgesteron aslında vücudumuzun ürettiği bir hormon, rahimi saglamlastirip bebeğin düşmesini önlüyor, bu ilaçta bu hormona takviye yapıyor
baktım bi sabah bide yatmadan önce diyorProspektusune baksaydın saat aralığı yazıyor mu diye
Ben bebeğimi kaybettim ama kanama ile alakalı değildi canım aralıklı olarak kanama oldu sonra hep durdu, sonra bebekte başka bir sorun çıktı ayrıntılı ultrasonda, yani 20. Haftaya kadar devam etti gebeliğim ama yaşamla bağdaşmayan bir anomaliden dolayı sonlandırıldı. Sen her hikayeyi dinleme özellikle benim gibi olanlarıSenin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz kuzum
Yani öylesi daha mantıklıİyi bari inşallah yardımcı olur
baktım bi sabah bide yatmadan önce diyor
Bat 14 kasım canım, yumurtlamayı erken gördüm bu ay adet bittikten 5 gün sonra pik olduBat ne zmn cnm
Kiz en son sanaHahahahahahah ya benim kanamam var Allahım gafayı yicem gülüyorum burda
Sordm bizim gruba. Cogu kisi cekio malesef bu sorunu. Dr kontrolu sart tabiHayırlısı cnmcnm git doktora dikkat et kendine ne olur olmaz bilmiyorum ki cnm
Daha cok varmis. Simdiden baslama su bu belirti mi diye. Gunler gecmk bilmio zaten.Bat 14 kasım canım, yumurtlamayı erken gördüm bu ay adet bittikten 5 gün sonra pik oldu
Hayırlısı olsun kuzum ne desek boşBen bebeğimi kaybettim ama kanama ile alakalı değildi canım aralıklı olarak kanama oldu sonra hep durdu, sonra bebekte başka bir sorun çıktı ayrıntılı ultrasonda, yani 20. Haftaya kadar devam etti gebeliğim ama yaşamla bağdaşmayan bir anomaliden dolayı sonlandırıldı. Sen her hikayeyi dinleme özellikle benim gibi olanları ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?