Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fatmişim bende kızıyorum kendimi ama o kanı her idrardan sonra görmek beni mahveyor ec ye gitmek istemiyorum aksine bugün sık sık geliyo

Fatmişim bende kızıyorum kendimi ama o kanı her idrardan sonra görmek beni mahveyor ec ye gitmek istemiyorum aksine bugün sık sık geliyo
Kahverengi olduğu sürece çok sıkıntı yok, kanama olmus ve durmuş demek oluyor, yani içerde kaldıkça rengi koyulaşıyor, hatta arada pıhtı olarakta gelebilir, kırmızı pembemsi olunca aktif kanama oluyor o zaman mutlaka doktora gidersin.

Of of evet günler hiç geçmiyor ama adet olacak gibi ağrım var akşamları kasıklarımda batma var bunu ilk kez yaşıyorum kuzummm inşallah iyi bi sebepten çekiyorumdur bu ağrıları.

valla en başta kop koyu kahveydi şuanda kırmızı bildiğin

Insann istemdgi ot burnunun dibinde bitermis diye bosuna dememisler. Onlemini al gerisini sal. Nasipten oteye gecemezsin cnmcim. Eziyet etme kendine
Of of evet günler hiç geçmiyor ama adet olacak gibi ağrım var akşamları kasıklarımda batma var bunu ilk kez yaşıyorum kuzummm inşallah iyi bi sebepten çekiyorumdur bu ağrıları.
Yumurtalgin calistgini gosterio iste. Guzel dusun dua yerine gecsin guzl seyler olsn. Daha yeni yumurtlma haftasndasn. Calisma zamani normldir

Keçiboynuzu pekmezi yiyor canım. Ya onu sıkmak için aletim yokki

Keciboznuzu özü pekmezinden daha etkili diyorlar. Havucuda aksamlari ver eline 2 tane kemirsin. . Tavsanlar neden cok hizli ve fazla cogaliyor saniyorsun havuc sayesindeymis

Evet kuzum herşey nasip ne desek boş

Günaydın kızlar nasılsınız Zekta nasıl oldun canım kanama ne durumda
Günaydın kuzuum kanamam çok daha azaldı kuzu maşallah zaten çamaşırıma değmiyodu idrardan sonra geliyodu şimdi gelmedi idrarda peçeteye silince geldi

Ben şu takvimi kaldıram çünkü doğum tarihi belli değil malum geç döllenme beli olunca eklesem daha mantıklı olur :)

Hesaplamama 10 temmuz oluyor doktorda 2 hafta geriden diyimce benimde 21 temmuz hadi bakalım:)

Inşallah biter tamamen
İnşallah arkadaşımla konuştum aynısı banada oldu dedi adet oldum 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim dedi adet olduğum için hamile olduğumu anlamadım falan dedi biraz içim rahatladı açıkcası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…