Fatmişim bende kızıyorum kendimi ama o kanı her idrardan sonra görmek beni mahveyor ec ye gitmek istemiyorum aksine bugün sık sık geliyoKiz en son sanabunu aticam haaa. Niye gulmicen kii. Kendi kendine bosuna dert yapion.hele bi dur bismillaah. Daha yeni basldin. Daha onnde neler olck. Sen simdiden cocugu strese bogdun bak cocuk da senn gibi olursa hic sasrma valla.
Bak simdiden solim sana sonra bosuna soru sorma bizehaftalar ilerleyince bazi gebelik belirtileri kayboluo ya da azalio. Onu de dert etme kendineee
Sordm bizim gruba. Cogu kisi cekio malesef bu sorunu. Dr kontrolu sart tabi
Daha cok varmis. Simdiden baslama su bu belirti mi diye. Gunler gecmk bilmio zaten.
Kahverengi olduğu sürece çok sıkıntı yok, kanama olmus ve durmuş demek oluyor, yani içerde kaldıkça rengi koyulaşıyor, hatta arada pıhtı olarakta gelebilir, kırmızı pembemsi olunca aktif kanama oluyor o zaman mutlaka doktora gidersin.Fatmişim bende kızıyorum kendimi ama o kanı her idrardan sonra görmek beni mahveyor ec ye gitmek istemiyorum aksine bugün sık sık geliyo
Of of evet günler hiç geçmiyor ama adet olacak gibi ağrım var akşamları kasıklarımda batma var bunu ilk kez yaşıyorum kuzummm inşallah iyi bi sebepten çekiyorumdur bu ağrıları.Kiz en son sanabunu aticam haaa. Niye gulmicen kii. Kendi kendine bosuna dert yapion.hele bi dur bismillaah. Daha yeni basldin. Daha onnde neler olck. Sen simdiden cocugu strese bogdun bak cocuk da senn gibi olursa hic sasrma valla.
Bak simdiden solim sana sonra bosuna soru sorma bizehaftalar ilerleyince bazi gebelik belirtileri kayboluo ya da azalio. Onu de dert etme kendineee
Sordm bizim gruba. Cogu kisi cekio malesef bu sorunu. Dr kontrolu sart tabi
Daha cok varmis. Simdiden baslama su bu belirti mi diye. Gunler gecmk bilmio zaten.
valla en başta kop koyu kahveydi şuanda kırmızı bildiğinKahverengi olduğu sürece çok sıkıntı yok, kanama olmus ve durmuş demek oluyor, yani içerde kaldıkça rengi koyulaşıyor, hatta arada pıhtı olarakta gelebilir, kırmızı pembemsi olunca aktif kanama oluyor o zaman mutlaka doktora gidersin.
Insann istemdgi ot burnunun dibinde bitermis diye bosuna dememisler. Onlemini al gerisini sal. Nasipten oteye gecemezsin cnmcim. Eziyet etme kendineFatmişim bende kızıyorum kendimi ama o kanı her idrardan sonra görmek beni mahveyor ec ye gitmek istemiyorum aksine bugün sık sık geliyo
Yumurtalgin calistgini gosterio iste. Guzel dusun dua yerine gecsin guzl seyler olsn. Daha yeni yumurtlma haftasndasn. Calisma zamani normldirOf of evet günler hiç geçmiyor ama adet olacak gibi ağrım var akşamları kasıklarımda batma var bunu ilk kez yaşıyorum kuzummm inşallah iyi bi sebepten çekiyorumdur bu ağrıları.
Keçiboynuzu pekmezi yiyor canım. Ya onu sıkmak için aletim yokki
Evet kuzum herşey nasip ne desek boşInsann istemdgi ot burnunun dibinde bitermis diye bosuna dememisler. Onlemini al gerisini sal. Nasipten oteye gecemezsin cnmcim. Eziyet etme kendine
Yumurtalgin calistgini gosterio iste. Guzel dusun dua yerine gecsin guzl seyler olsn. Daha yeni yumurtlma haftasndasn. Calisma zamani normldir
Günaydın kuzuum kanamam çok daha azaldı kuzu maşallah zaten çamaşırıma değmiyodu idrardan sonra geliyodu şimdi gelmedi idrarda peçeteye silince geldiGünaydın kızlar nasılsınızZekta nasıl oldun canım kanama ne durumda
Gunydn hemsom. Iiyz cok sukur. Dun gece kalp atmasi gibi bisy hissettim. Ilk defa bu kadar nettiGünaydın kızlar nasılsınızZekta nasıl oldun canım kanama ne durumda
Daha da azalck insllhGünaydın kuzuum kanamam çok daha azaldı kuzu maşallah zaten çamaşırıma değmiyodu idrardan sonra geliyodu şimdi gelmedi idrarda peçeteye silince geldi
Ultrasonda kac haftalk gorunuosa ona gore yap sen deBen şu takvimi kaldıram çünkü doğum tarihi belli değil malum geç döllenme beli olunca eklesem daha mantıklı olur :)
Bu günleride atlatıcam dimi fatmişim hiç tadını çıkaramadım Allah biliyorDaha da azalck insllh
4 haftalıkmış ama kese göründü nasıl işse anlamadımUltrasonda kac haftalk gorunuosa ona gore yap sen de
Eğer çoğalırsa dr gidersin belki iğne filan yaparvalla en başta kop koyu kahveydi şuanda kırmızı bildiğin
Yok kuzum azaldı çok şükür iyi bişeydir umarımEğer çoğalırsa dr gidersin belki iğne filan yapar
Inşallah biter tamamenYok kuzum azaldı çok şükür iyi bişeydir umarım
İnşallah arkadaşımla konuştum aynısı banada oldu dedi adet oldum 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim dedi adet olduğum için hamile olduğumu anlamadım falan dedi biraz içim rahatladı açıkcasıInşallah biter tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?