Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu günleride atlatıcam dimi fatmişim hiç tadını çıkaramadım Allah biliyor
Tabiki cnm. Senin su an tek yapman gereken kendini icinde minik bi baligin yasamaya basladigina inandrman lazm sen ona inanmadan strese bogdun kendini. Hissediyor o da bak.
4 haftalıkmış ama kese göründü nasıl işse anlamadım
Masallh gorunmus ne guzel.
Ben makinenin azizligine ugradim cok gec gordm. Kalbini bile 8 lerde duydum.
Yani her turlu can sıkıcı seylr cikack karsimiza. Bastan yorma kendini. Takmamya calis elinden geldgncee. Cok vesvese oluo sen de anldm ben. Kendi kendine telkin vericeksin. Cok sorup sorustrma da ok

Günaydın kuzuum kanamam çok daha azaldı kuzu maşallah zaten çamaşırıma değmiyodu idrardan sonra geliyodu şimdi gelmedi idrarda peçeteye silince geldi
İyi bakalım canım geçecek inşallah progestan kanamayı durduruyor ve bebişi tutunduruyor inşallah canım sen canını sıkma artık

Hepinize günaaaydın hamişler hamiş adayları sizi seviyorum Zekta kuzum kanamanın azalmasına çok sevindim inşallah tamamen kesilir sen hamileliğinin tadını çıkar evladın Rabbime emanet annesi :)
Gğnaydın kuzum benim Evet Rabbim miniğimi korusun inşallah sağ salim hepimize bir evlat nasip etsin :)

İyi bakalım canım geçecek inşallah progestan kanamayı durduruyor ve bebişi tutunduruyor inşallah canım sen canını sıkma artık
Daha iyim çok şükür kuzum içiyorum hapımı güzelce arkadaşım diyo fitil olarak kullansan daha yararlı olur oda öyle yapmış sadece kafama takılan bu

Valla yedi düvelee araştırdım bitek o arkadaşıma sordum bide buraya kimseye anlatmicam evet ne yazıkki vesveseliyim bundan nasıl kurtulucam bilemiyorum

Gunydn hemsom. Iiyz cok sukur. Dun gece kalp atmasi gibi bisy hissettim. Ilk defa bu kadar netti galiba minnosumdu bnm.
Oyyyy maşallah hemşom evet damar atması olur ya öyle bir şey olacak ilk başta sonra tekmeleri başlayacak Allah’ın izniyle çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsınNe güzel erken hissettin sen ben kızımda 20 li haftalarda hissettim

Daha iyim çok şükür kuzum içiyorum hapımı güzelce arkadaşım diyo fitil olarak kullansan daha yararlı olur oda öyle yapmış sadece kafama takılan bu
Evet fitil olarak faydalı bende çok duydum ama hayatta vajinal alamam o yüzden ağızdan devam edecem doktorumda bir şey demedi zaten bunun da illaki faydası oluyordur canım takma onu kafana

Evet fitil olarak faydalı bende çok duydum ama hayatta vajinal alamam o yüzden ağızdan devam edecem doktorumda bir şey demedi zaten bunun da illaki faydası oluyordur canım takma onu kafana
Evet kuzum fitil daha ağır durumlar içinde olabilir yada yan etkiler için çok şükür içim rahatladı azda olsa kan tamamen kesilince sizinde kafanızı şişirmeyi bırakıcam :)))

Kızlar bende bugün klomene basladim reglinin 4.günü gunde 4 tane iciyorum. Ayni zamandada c life kullaniyorum (3.gundeyim).
Doktor hic beklemeden tüp bebek desede 1 2 ay klomen denicem. Allah tan umut kesilmez

Evet kuzum fitil daha ağır durumlar içinde olabilir yada yan etkiler için çok şükür içim rahatladı azda olsa kan tamamen kesilince sizinde kafanızı şişirmeyi bırakıcam :)))
Kafamız şişmiyo canım Sen yeterki rahatla biz her türlü dinleriz seni

Kafamız şişmiyo canım Sen yeterki rahatla biz her türlü dinleriz seni
Allah razı olsun kuzum şu dönemleri szinle birlikte atlatmaya çalıştım hep demekki annelik gerçekten bir imtihan mış şu kadarcık zaman bile bana bunu gösterdi

Valla yedi düvelee araştırdım bitek o arkadaşıma sordum bide buraya kimseye anlatmicam evet ne yazıkki vesveseliyim bundan nasıl kurtulucam bilemiyorum
Hani bi laf var. Taviz tavizi dogurur diye. Iste bunu sen kendi faydan icin kullan. Bu vesvesen aklina geldginde hemen baska bisyle ugras. Bikac defa umursamamayi basarrsan ruhen daha rahatlarsin. Temizlik hastasinin birazcik kirli olmya baslmasi gibi yani.
Hamdolsn。
Ben de daha gec bekliodm. Yanlis anlamdysam onun harektleri
Kızlar bende bugün klomene basladim reglinin 4.günü gunde 4 tane iciyorum. Ayni zamandada c life kullaniyorum (3.gundeyim).
Doktor hic beklemeden tüp bebek desede 1 2 ay klomen denicem. Allah tan umut kesilmez
Sifa olsn insllh Allh buyk

Evet ne kadar kötü düşünürsen o kadar çağırmıış ve yaşamış oluyosun iyi düşünelim iyi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…