Cnm üzülme olur mu herşey olucağına varır sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğinKızlar iyi ki varsınız yaaa bana çok iyi geldiniz Rabbim ne duanız varsa kabul etsin sizi çok seviyorum
Amiiinnn kuzucumGğnaydın kuzum benim Evet Rabbim miniğimi korusun inşallah sağ salim hepimize bir evlat nasip etsin :)
İnşallah kuzumCnm üzülme olur mu herşey olucağına varır sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğin
Aynen canım doktorlsr ne derse desin allahım verdikten sonra hiçbirşey önünde duramazOglumda doktorlarin infertilite teshisinden sonra evlendigim ilk ayda olmustu.insallah güzel Allah im 1 mucize daha nasip eder .
Teşekkür ederim. İlk denemeydi bakalım nasil olacak mı
Teşekkür ederim. İlk denemeydi bakalım nasil olacak mı
Kız iyi birşey mi dedin kötü birşey mi dedinKuzum bu profil resmini nerden buldun. Bir goren birdaha unutamaz emin ol.
Canım bende oluyodu bi ara ama seninki kadar değildi tabi adetin geçtimiKızlar forumda arattım hamilelik başlıklarında çıkıyor gaz sıkışması yaşayan oldu mu daha önce ya sabah wc de çamaşır suyundan midem bulandı yıkamış kayınvalidem midem kalktı tam wc deydim ögürme tuttu beni kasıklarıma bir kramplar girdi anlatamam yürüyemedim hala daha var oturamıyorum bile biraz azaldı kıpırdayamıyordum birden yine kramp giriyor popomdan kasığıma kadar acaba gaz sıkışması mıdır bu ya çok kötü oldum ya hiç yaşamadım böyle şey
Ana burunello çiçillelli gelmişMerhaba. Bende bat tarihimi yazdırmak istiyorum nereye başvurmam lazım
İnşallah olur canım ilk deneme inşallah tutmusturTeşekkür ederim. İlk denemeydi bakalım nasil olacak mı
Yok daha 6 gün var normalde bu agrının 3 te 1 ini adetin ilk günü çekerim wc de tutar yineCanım bende oluyodu bi ara ama seninki kadar değildi tabi adetin geçtimi
Kız iyi birşey mi dedin kötü birşey mi dedin
Ben bulurum
Yaaa seni tanımıyorum ama seni yerimAna burunello çiçillelli gelmişadına sa resminede bayılıyorum profil mesajlarınada
İnşaallahİnşallah olur canım ilk deneme inşallah tutmustur
Hamileler bakmasınBenim 5 yasindaki oglum bile gördü resmi cocuk sok gecirdi. evlerden ırak
Hamileler bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?