- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Ana burunello çiçillelli gelmişadına sa resminede bayılıyorum profil mesajlarınada
O kızlar sildikçe peçeteye gelen sarımsı akıntınız oldu mu ?
Sürekli gelmiyor silince böyle sarı gibi geliyorCanim benim hamile kaldigim aydada kalamadigim aydada sari akintim olmustu
Kızlar forumda arattım hamilelik başlıklarında çıkıyor gaz sıkışması yaşayan oldu mu daha önce ya sabah wc de çamaşır suyundan midem bulandı yıkamış kayınvalidem midem kalktı tam wc deydim ögürme tuttu beni kasıklarıma bir kramplar girdi anlatamam yürüyemedim hala daha var oturamıyorum bile biraz azaldı kıpırdayamıyordum birden yine kramp giriyor popomdan kasığıma kadar acaba gaz sıkışması mıdır bu ya çok kötü oldum ya hiç yaşamadım böyle şey
Herkesin bünyesi farklı kuzum vücut neye nasıl tepki verir bilemiyoruzYok daha 6 gün var normalde bu agrının 3 te 1 ini adetin ilk günü çekerim wc de tutar yine
Doğru demişYa bak simdi hatirladim ben ogluma hamileyken kaynanam cizgi film izleme cocuk ecişbücüş olur demisti....
Sürekli gelmiyor silince böyle sarı gibi geliyor
Normal de gelmiyor canım. Enfeksiyonum yok yeni smear testi yaptırdım temiz çıktı canımCanim normalde gelmiyorsa bebistendir. Bol su ic enfeksiyon da olabilirmi acaba. Iyi düsunelim iyi olsun
Doğru demiş
Nedense inanırım böyle şeylere
Hamile oldugumu sanmıyorum belirti içinde erken ya haz sıkışması oldugunu sanıyorum yada kasıklarımı farketmeden ani hareketle incittimCanim ben bu belirtilerin tamamini hamile kaldigimda yasamistim
Ne iyi gelir peki bu sıkışmayaHerkesin bünyesi farklı kuzum vücut neye nasıl tepki verir bilemiyoruz
Kuzum gaz yapıcak şeyler yemiş olabilirsinNe iyi gelir peki bu sıkışmayaazaldı ama gene kasıklarım acıyor sıcak tutuyorum şimdilik
Nie kız ben gülüyorum bol bolValla ben arkadasin profilini bir gördum sonrasinda msjlara sol gözüm kapali bakmaya basladim.
Sıcak falan koyma karnına olurmu apandist falan da olabilir dikkat etNe iyi gelir peki bu sıkışmayaazaldı ama gene kasıklarım acıyor sıcak tutuyorum şimdilik
Eşim olmustu apandist baktı biraz apandist olsa azalmıyormus şimdi azaldı oturup kalkarken popomdan karnıma kramp oluyor birde aniden kramp gelip gidiyor ilk oldugunda kıpırdayamadım kitlendim fön makinasıyla ovaladım biraz sağol canımSıcak falan koyma karnına olurmu apandist falan da olabilir dikkat et
Hangi macun söylermisinizKuzuuuuuuum
Zamanım yeni oldu meşgulüm sırf seni merak ettiğime girdim İnan acaba rüyamdaki gibi güzel haber veriyormuşum diye
Nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam sana canim. Allahım çok şükür sana nasip etti rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim.
Bana da çok çok dua et olur mu kuzuminshallah hayirlara vesile olursun ovu Testi ve macunu siparişlerim gelmelerinibekliyorum insallah önümüzdeki ay senin gibi yüzümü güldürür rabbim. ya nasıl sevindim İnan anlatamam Allah’ım sağ salim bebesine kavuşturur insallah
Bilmiyoruz canım ara verdiler bir süre.Kızlar herkese merhaba takip ediyorum ama yazmıyorum cok lorik 'le nana ne durumda acaba inşallah isteyen herkes bebeklerine kavuşur♥ hamile olan arkadaşlarada hayırlı olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?