- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Hayır canım oyle bişey yaşamadımKızlar göbek deliğiniz etrafında hamile olupta soğukluk hissettiniz mi? Bir kaç gündür sadece az bi kısmı soğuk. Kasıklarımda olsa adet olacam heralde derdim. Ama göbek deliğime yakın bi nokta soğuk
Hayır canım oyle bişey yaşamadımKızlar göbek deliğiniz etrafında hamile olupta soğukluk hissettiniz mi? Bir kaç gündür sadece az bi kısmı soğuk. Kasıklarımda olsa adet olacam heralde derdim. Ama göbek deliğime yakın bi nokta soğuk
Ever kuzum. Yarın doktoruna gidersin bana da ilk başta devlette ki keseye benzer bişey demişti. Ultrason aletleri cok kötü yani. Hastaneye nir gittinAcile gittim devlet hastanesi keseyi göremedim tam dedi kimyasal olabilir sağlıksız gebelik olabilir diyo ama kendi doktorumla konuştum hayır keseyi gördük diyo çok küçük olduğu için görememiş olabilir doktor diyo devlet hastanesinin makinesi eski olduğu için görünmemiş olabilirmi ya ben napıcam
Kanama az az devam etti onun içinEver kuzum. Yarın doktoruna gidersin bana da ilk başta devlette ki keseye benzer bişey demişti. Ultrason aletleri cok kötü yani. Hastaneye nir gittin
Sen moralini bozma yat dinlen cok cok ayagının altına yastık koy. Cok ta su iç. Yarın da doktoruna gözük orda anlarsın zaten kese büyümüştür bileKanama az az devam etti onun için
Ama devletteki yok dedi şaka gibi ben ne yaşıyorum böyleSen moralini bozma yat dinlen cok cok ayagının altına yastık koy. Cok ta su iç. Yarın da doktoruna gözük orda anlarsın zaten kese büyümüştür bile
Kan değerin arttıysa korkma canım makinadan dolayı görememiş olabilirlerAma devletteki yok dedi şaka gibi ben ne yaşıyorum böyle
Evet canım devlet hastanesinin cihazları eski ve acilden mi bi de baktırdın acilin daha kötü, aklına kötü şeyler getirme inşallah sağlıkla ilerleyecektir kanaman ne alemde geliyor mu halaAcile gittim devlet hastanesi keseyi göremedim tam dedi kimyasal olabilir sağlıksız gebelik olabilir diyo ama kendi doktorumla konuştum hayır keseyi gördük diyo çok küçük olduğu için görememiş olabilir doktor diyo devlet hastanesinin makinesi eski olduğu için görünmemiş olabilirmi ya ben napıcam
Direk kötü konuşuyorlar devletin doktorları canım bana da oyle yapıolar 2 dir. Bi sorun da yok yani. Hiçbişey demese daha iyi. Kan verdim başta kimyasaldır belki dediler sonra yuksek cıkınca dış gebelik tir belki dediler sonra kese yi gördüm boş gebelik tir dio. Bu olagan şeyleri bende biliyorum da keşke dan dan suratına soylemek yerine bekleyelim dese güzelce şu an bişey konuşmak için erken dese ne bileyim. İlla olumlu bişey duymak için özele mi gitmek şart. Herkes ozele de gidemiyor. Gidemeyen napıyo napacak. Sen korkma yüzde 90 aynılar.Ama devletteki yok dedi şaka gibi ben ne yaşıyorum böyle
Bakalım canım gidince öğrenicezKan değerin arttıysa korkma canım makinadan dolayı görememiş olabilirler
Acilde canım ya kanamam aynı şiddetli değil gelmiyo yani idrardan sonra akıyo hafif Hafif yani doktorda salaklaştı bak gebesin diyo ama sağlıklı değil ya gebeyimdir ya değilimdir yani bittiEvet canım devlet hastanesinin cihazları eski ve acilden mi bi de baktırdın acilin daha kötü, aklına kötü şeyler getirme inşallah sağlıkla ilerleyecektir kanaman ne alemde geliyor mu hala
Hiç dan dan dedi ya kimyasal olsa kese görünürmü Allah aşkına görünmese özeldeki doktor neden var dedi bin tane şey var kafamda keşke acile hiç gitmeseydimDirek kötü konuşuyorlar devletin doktorları canım bana da oyle yapıolar 2 dir. Bi sorun da yok yani. Hiçbişey demese daha iyi. Kan verdim başta kimyasaldır belki dediler sonra yuksek cıkınca dış gebelik tir belki dediler sonra kese yi gördüm boş gebelik tir dio. Bu olagan şeyleri bende biliyorum da keşke dan dan suratına soylemek yerine bekleyelim dese güzelce şu an bişey konuşmak için erken dese ne bileyim. İlla olumlu bişey duymak için özele mi gitmek şart. Herkes ozele de gidemiyor. Gidemeyen napıyo napacak. Sen korkma yüzde 90 aynılar.
Nasıl yaptın o buharı canım anlatırmısınKızlar mrb bende araniza yeni katıldım ben 3.5 senelik evliyim sebepsiz infertilite 1.5 sene önce bir kimyasal gebelik dışında hamile kalamadim eşimde de bendede yapılan tüm tetkitler normal herşeyi dener olduk geçen ay bi ebe kadina gittim rahim ağzın yukarıda bunları doktorlar görmüyor dedi senin bu yüzden olmuyor dedi duzelttigini söyledi süt maydanoz buharına oturttu mezgeni kaldirdi belimi falan çekti beklemedeyim şuan adetime 12 gün var burdan bilgi veririm sizlere kızlar
Canım sakin ol kimyasal olsa adet olurdun şimdiye kadar istiyorsan bir daha git muane ol kan testi yaptır ordan net anlaşılırAcile gittim devlet hastanesi keseyi göremedim tam dedi kimyasal olabilir sağlıksız gebelik olabilir diyo ama kendi doktorumla konuştum hayır keseyi gördük diyo çok küçük olduğu için görememiş olabilir doktor diyo devlet hastanesinin makinesi eski olduğu için görünmemiş olabilirmi ya ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?