- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım sen bosver kan testi sana net cevap verir kafamda kötü şeyler kurma olacagın önüne geçemessin zaten o yuzden stres yapma stres yaptıkça daha kötü olur sakin ol kan sonucun çıksın bi bekle bakalımHiç dan dan dedi ya kimyasal olsa kese görünürmü Allah aşkına görünmese özeldeki doktor neden var dedi bin tane şey var kafamda keşke acile hiç gitmeseydim
Canım sakin ol kimyasal olsa adet olurdun şimdiye kadar istiyorsan bir daha git muane ol kan testi yaptır ordan net anlaşılır
Gidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yokCanım sen bosver kan testi sana net cevap verir kafamda kötü şeyler kurma olacagın önüne geçemessin zaten o yuzden stres yapma stres yaptıkça daha kötü olur sakin ol kan sonucun çıksın bi bekle bakalım
Naptın canım cıktım sonucGidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yok
Sakin ol canım inşallah herşey yolundadır haberini bekliyoruzGidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yok
Of yaaaa çok Üzülüyorum anlatamamGünaydin kizlar hayirli cumalar. Benim bugün reglinin 3.günü az az kanamam var yesilcay falan ictim sökülsün diye sonra icime bir kurt düstü erken gebelik testi taptim cok silik cikti. Yine kimyasal olmus galiba. Bu 4.kimyasal. Eki Görüntüle 2550142
Of yaaaa çok Üzülüyorum anlatamamNapcaz yaa biz off.
Biz bulucaz diye herşeyi yapıyoruz millet şala gibi ya yazık gerçektenSimdi tv haberlerinde 1haftalik bebegi cöp konteynırınin önüne koymuslar gece yarisi buz gibi havada. Allah im duysun sesimizi
Canım bu dediğine benzer bi durumu annem yaşamış hep anlatırdı 4 yıl korunmamış ama gebe kalamıyormuş doktorlar sebep bulamamışlar hamile kalamazsın demişler ardından bir ebe kadın anneme alttan bakmış ve rahmin ters demiş annem çok küçükken ateşli hastalık geçirmiş o da rahmini etkilemiş sonra dediğin gibi bi karışım hazırlamış kadın annemi buharına oturtturmuş annem diyo ki çok iltihap aktı benden o buharla birlikte, ertesi ay da bana hamile kalmış işteKızlar mrb bende araniza yeni katıldım ben 3.5 senelik evliyim sebepsiz infertilite 1.5 sene önce bir kimyasal gebelik dışında hamile kalamadim eşimde de bendede yapılan tüm tetkitler normal herşeyi dener olduk geçen ay bi ebe kadina gittim rahim ağzın yukarıda bunları doktorlar görmüyor dedi senin bu yüzden olmuyor dedi duzelttigini söyledi süt maydanoz buharına oturttu mezgeni kaldirdi belimi falan çekti beklemedeyim şuan adetime 12 gün var burdan bilgi veririm sizlere kızlar
Biz bulucaz diye herşeyi yapıyoruz millet şala gibi ya yazık gerçekten
Cnim ebe kadın yaptı sütü maydanoz ile kaynattı buharına çömelerek oturdum carsaf aldim sardım dışarıya buhar çıkmasın diye ama zor 10 dk bile duramadım inşllah yinede faydası olmuşturNasıl yaptın o buharı canım anlatırmısın
Inşallah banada yarar haber ederim kuzum dua etCanım bu dediğine benzer bi durumu annem yaşamış hep anlatırdı 4 yıl korunmamış ama gebe kalamıyormuş doktorlar sebep bulamamışlar hamile kalamazsın demişler ardından bir ebe kadın anneme alttan bakmış ve rahmin ters demiş annem çok küçükken ateşli hastalık geçirmiş o da rahmini etkilemiş sonra dediğin gibi bi karışım hazırlamış kadın annemi buharına oturtturmuş annem diyo ki çok iltihap aktı benden o buharla birlikte, ertesi ay da bana hamile kalmış işte
Canim insllh bi sıkıntı olmaz rabbim yardımcın olsunGidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yok
Canım malesef yapanlar var psikolojisi yerinde olmayanlar var ne biliyim valla yaBilmiyoruzki kuzum ne durumda bırakildi ailesimi birakti akıl sagligi yerindemi. Ben 9 ay karninda bir bebegi tasiyan bir kadinin bebegini cöplüge birakabilecegine inanmiyorum daha dogrusu inanmak istemiyorum . Allah islah etsin
Canım çarşafın üstüne mi pturdun yanmadınmı ya değişik cidden bende de iltihap var çünkü kurtulamıyorum belki iyi gelir. Süt çok mu olmalı tam bir anlatsanCnim ebe kadın yaptı sütü maydanoz ile kaynattı buharına çömelerek oturdum carsaf aldim sardım dışarıya buhar çıkmasın diye ama zor 10 dk bile duramadım inşllah yinede faydası olmuştur
Canım ben onu duymuştum çok iyi geliyormuş tüplerdeki tıkanıklıkları bile açıyormuş ama ben hiç cesaret edemedim tabiCanım çarşafın üstüne mi pturdun yanmadınmı ya değişik cidden bende de iltihap var çünkü kurtulamıyorum belki iyi gelir. Süt çok mu olmalı tam bir anlatsan
Ederim canımm. İnşallah sende hemen hamile kalırsınInşallah banada yarar haber ederim kuzum dua et
Canım sen sakin ol dua et bol bol, nasipten ötesi yok lütfen stres yapmaGidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yok
Bir kilo süt bir deste maydanoz iyce kaynat çömel otur buharina carsafi bacaķlarina sarki buhar disari cikmasin dikkat et yanma amaCanım çarşafın üstüne mi pturdun yanmadınmı ya değişik cidden bende de iltihap var çünkü kurtulamıyorum belki iyi gelir. Süt çok mu olmalı tam bir anlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?