Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç dan dan dedi ya kimyasal olsa kese görünürmü Allah aşkına görünmese özeldeki doktor neden var dedi bin tane şey var kafamda keşke acile hiç gitmeseydim
Canım sen bosver kan testi sana net cevap verir kafamda kötü şeyler kurma olacagın önüne geçemessin zaten o yuzden stres yapma stres yaptıkça daha kötü olur sakin ol kan sonucun çıksın bi bekle bakalım

Canım sakin ol kimyasal olsa adet olurdun şimdiye kadar istiyorsan bir daha git muane ol kan testi yaptır ordan net anlaşılır
Canım sen bosver kan testi sana net cevap verir kafamda kötü şeyler kurma olacagın önüne geçemessin zaten o yuzden stres yapma stres yaptıkça daha kötü olur sakin ol kan sonucun çıksın bi bekle bakalım
Gidiyoruz canım bakalım hayırlısı ne diyimki dicek söylicek hiç bişeyimm yok

Of yaaaa çok Üzülüyorum anlatamam Napcaz yaa biz off.

Canım bu dediğine benzer bi durumu annem yaşamış hep anlatırdı 4 yıl korunmamış ama gebe kalamıyormuş doktorlar sebep bulamamışlar hamile kalamazsın demişler ardından bir ebe kadın anneme alttan bakmış ve rahmin ters demiş annem çok küçükken ateşli hastalık geçirmiş o da rahmini etkilemiş sonra dediğin gibi bi karışım hazırlamış kadın annemi buharına oturtturmuş annem diyo ki çok iltihap aktı benden o buharla birlikte, ertesi ay da bana hamile kalmış işte

Biz bulucaz diye herşeyi yapıyoruz millet şala gibi ya yazık gerçekten

Bilmiyoruzki kuzum ne durumda bırakildi ailesimi birakti akıl sagligi yerindemi. Ben 9 ay karninda bir bebegi tasiyan bir kadinin bebegini cöplüge birakabilecegine inanmiyorum daha dogrusu inanmak istemiyorum . Allah islah etsin

Inşallah banada yarar haber ederim kuzum dua et

Bilmiyoruzki kuzum ne durumda bırakildi ailesimi birakti akıl sagligi yerindemi. Ben 9 ay karninda bir bebegi tasiyan bir kadinin bebegini cöplüge birakabilecegine inanmiyorum daha dogrusu inanmak istemiyorum . Allah islah etsin
Canım malesef yapanlar var psikolojisi yerinde olmayanlar var ne biliyim valla ya

Cnim ebe kadın yaptı sütü maydanoz ile kaynattı buharına çömelerek oturdum carsaf aldim sardım dışarıya buhar çıkmasın diye ama zor 10 dk bile duramadım inşllah yinede faydası olmuştur
Canım çarşafın üstüne mi pturdun yanmadınmı ya değişik cidden bende de iltihap var çünkü kurtulamıyorum belki iyi gelir. Süt çok mu olmalı tam bir anlatsan

Canım çarşafın üstüne mi pturdun yanmadınmı ya değişik cidden bende de iltihap var çünkü kurtulamıyorum belki iyi gelir. Süt çok mu olmalı tam bir anlatsan
Canım ben onu duymuştum çok iyi geliyormuş tüplerdeki tıkanıklıkları bile açıyormuş ama ben hiç cesaret edemedim tabi

Bir kilo süt bir deste maydanoz iyce kaynat çömel otur buharina carsafi bacaķlarina sarki buhar disari cikmasin dikkat et yanma ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…