Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçma sapanım ağlayamıyorum bile ben bu gece nasıl uyicam bunu nasıl atlatıcam
Oy benim canım ya üzülcende takdiri ilahi yine olur daha cok yeni evlisin. Bzim de ne olacagımız belirsiz. Sabır dile cok. Yine yetişirsin bize tekrar olur

Oy benim canım ya üzülcende takdiri ilahi yine olur daha cok yeni evlisin. Bzim de ne olacagımız belirsiz. Sabır dile cok. Yine yetişirsin bize tekrar olur
Çok yoruldum her yer karanlık olsun istiyorum

Acilde canım ya kanamam aynı şiddetli değil gelmiyo yani idrardan sonra akıyo hafif Hafif yani doktorda salaklaştı bak gebesin diyo ama sağlıklı değil ya gebeyimdir ya değilimdir yani bitti
Aynen canım haklısın kesin net bir şey diyemiyorlar

Saçma sapanım ağlayamıyorum bile ben bu gece nasıl uyicam bunu nasıl atlatıcam
Canım benim şu an İçin ne denir bilmiyorum üzülürsün tabi ama İnan bana her şey Allahtan nasibi yokmuş demekki Çok geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin sağlıksız bebeler düşermiş kromozomal bozukluktan da düşermiş yani olacağıvarsa bişey yapamıyoruz malesef kendini çok yıpratma yine gebe kalacaksın yine olacak hayırlı ve sağlıklıca olsun

Düşük yaptım kızlar
Canım üzülme desek de üzüleceksin ama hayırlısı böyleymiş sağlıksız olduğu için düşmüştür ilerleyen haftalarda olsaydı çok daha yıpratıcı oluyor sıkma canını takdir Allahın, inş tekrar sağlıklı bebeğin olur hamile kalabildiğini gördün öyle düşün

Düşük yaptım kızlar
Kuzum üzülme desek de boş amA şöyle düşün demekkı sağlıksız gebelikmiş. Diğer ay eabbım daha sağlıklısını nasip etsin inşallahhhhhh üzülme yıpratma kendını ne olur Dıger ay rabbım ikiz nasıp etsın ınsalkah sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…