- 3 Ocak 2018
- 80
- 35
- 18
Karnindan sar carsafi bacaklarini kapatsin durabildigin kadar durBir kilo süt bir deste maydanoz iyce kaynat çömel otur buharina carsafi bacaķlarina sarki buhar disari cikmasin dikkat et yanma ama
Canim yaDüşük yaptım kızlar
Kan değerinde mi kötü bi kendi doktoruna gitseydin. Ya çok üzüldüm. Rabbim sağlıcakla tekrar nasip etsin yaDüşük yaptım kızlar
Oy benim canım ya üzülcende takdiri ilahi yine olur daha cok yeni evlisin. Bzim de ne olacagımız belirsiz.Saçma sapanım ağlayamıyorum bile ben bu gece nasıl uyicam bunu nasıl atlatıcam
Çok yoruldum her yer karanlık olsun istiyorumOy benim canım ya üzülcende takdiri ilahi yine olur daha cok yeni evlisin. Bzim de ne olacagımız belirsiz.Sabır dile cok. Yine yetişirsin bize tekrar olur
Aynen canım haklısın kesin net bir şey diyemiyorlarAcilde canım ya kanamam aynı şiddetli değil gelmiyo yani idrardan sonra akıyo hafif Hafif yani doktorda salaklaştı bak gebesin diyo ama sağlıklı değil ya gebeyimdir ya değilimdir yani bitti
Neye göre düşük yaptıgını anladı. Kanamaya göremi. Kan testin kaç cıktıÇok yoruldum her yer karanlık olsun istiyorum
Nasıl yaaDüşük yaptım kızlar
Canım benim şu an İçin ne denir bilmiyorum üzülürsün tabi ama İnan bana her şey Allahtan nasibi yokmuş demekki Çok geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin sağlıksız bebeler düşermiş kromozomal bozukluktan da düşermiş yani olacağıvarsa bişey yapamıyoruz malesef kendini çok yıpratma yine gebe kalacaksın yine olacak hayırlı ve sağlıklıca olsunSaçma sapanım ağlayamıyorum bile ben bu gece nasıl uyicam bunu nasıl atlatıcam
Nasıl olur ya kan değerin kaç çıktı ilaç kullanıyodun dünkü doktor sorun yok demistiDüşük yaptım kızlar
Canım yapıcam ben inşallah belki faydası olur yaCanım ben onu duymuştum çok iyi geliyormuş tüplerdeki tıkanıklıkları bile açıyormuş ama ben hiç cesaret edemedim tabi
Anladım canım sağol yapıcam inşallahBir kilo süt bir deste maydanoz iyce kaynat çömel otur buharina carsafi bacaķlarina sarki buhar disari cikmasin dikkat et yanma ama
Çok üzüldüm canım sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş demekki sağlıksız olacakmış öyle düşün canım inşallah allahım kısa zamanda nasip ederDüşük yaptım kızlar
Canım üzülme desek de üzüleceksin ama hayırlısı böyleymiş sağlıksız olduğu için düşmüştür ilerleyen haftalarda olsaydı çok daha yıpratıcı oluyor sıkma canını takdir Allahın, inş tekrar sağlıklı bebeğin olur hamile kalabildiğini gördün öyle düşünDüşük yaptım kızlar
İnş olur canım, ben böyle şeylerin etkisine inanıyorum ama bunu yapamadım yanmaktan korktumCanım yapıcam ben inşallah belki faydası olur ya
Dikkat ederim artık canım tam oturmuyosun zaten buharına doğru yanş herhalde iltihaptan kurtulmak için herşeyi yaparım şuanİnş olur canım, ben böyle şeylerin etkisine inanıyorum ama bunu yapamadım yanmaktan korktum ☺
Bir sonraki sayfada tarif ettim canimNasıl yaptın o buharı canım anlatırmısın
Kuzum üzülme desek de boş amA şöyle düşün demekkı sağlıksız gebelikmiş. Diğer ay eabbım daha sağlıklısını nasip etsin inşallahhhhhh üzülme yıpratma kendını ne olurDüşük yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?