Düşük yaptım kızlar
Canım bu aradd bu kaç gün yapılıyor birde her yapmada süt ve maydonoz taze mi olucakBir sonraki sayfada tarif ettim canim
Ya hamileyken insan söylenen herseye inaniyor cahilligi tutuyor. Bende inaniyordum
[/QUOTEBenim eşimde öyle karında sancı yaşıyordu, ama ara ara 1 hafta bir geldi bir gitti değin gibi gaz sancısı şeklinde büyük tuvaletini yapınca bazen rahatlıyordu. 1 hafta sonra doktorumuzun bir ultrason çekelim demesi ile plastron apandisit olduğunu ve 1 hafta geçtiği için acil ameliyata alınması gerektiğini öğrendik. Lütfen karın ağrınızı dikkate alın çok önemli sıvak tutmayın çünkü eğer plastron apandisit gibi birşeyse apandisitin etrafı vücudu koruma amaçlı enfeksiyon sarıyor o enfeksiyon sıcak tuttuğunuz zaman yayılıyor. 1 günde apandisit ameliyatı sonrası çıkanlar var ama biz 1 hafta geçirdik diye 4 gün hastanede yattık, o iltihap karın zarına geçmiş ki okursanız internetten çok büyük riskEşim olmustu apandist baktı biraz apandist olsa azalmıyormus şimdi azaldı oturup kalkarken popomdan karnıma kramp oluyor birde aniden kramp gelip gidiyor ilk oldugunda kıpırdayamadım kitlendim fön makinasıyla ovaladım biraz sağol canım
Kan testim 300 lerde çıktıNeye göre düşük yaptıgını anladı. Kanamaya göremi. Kan testin kaç cıktı
Rabbim size bunu yaşatmasın zor ne yazıkki zorOy benim canım ya üzülcende takdiri ilahi yine olur daha cok yeni evlisin. Bzim de ne olacagımız belirsiz.Sabır dile cok. Yine yetişirsin bize tekrar olur
Canım nasıl düşük yaptın diyolarr gebeliğini öğrendiğinden daha yüksek sonucKan testim 300 lerde çıktı
Ama canım 2000 lerde olması gerekiyor yavaş yavaş düşücek kan testini tekrarlicam eğer 0 lanmassa kürtaj olmam lazımCanım nasıl düşük yaptın diyolarr gebeliğini öğrendiğinden daha yüksek sonuc
Canım öncelikle çok geçmiş olsun bundan tam iki sene önce 29 ekimde aynı duyguları yaşadım, ama hep kafamı eğer sağlıklı olsaydı düşmezdi ye yönlendirdim zor ama geçmeyen şeyler değil. Şimdi sadece aa iki sene önce gebeydim diye anıyorum. Sonrasına da bir daha gebe kalamadığım halde acıtmıyor. Eminim sende benim gibi çok dua etmişsindir sağlıklı ve sıhhatli olsun diye Rabbim dualarımı kabul etti diyorum. Olmaması zor, ama olupta sakat veya engelli yada özürlü doğması ve bunun sorumluluğunu anne olarak almak daha zor, evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Bu düşüncelerle birlikte acının hafifleyeceğine inanıyorum. Biraz garip olacak bu duam ama inşallah kese ile düşmüştür, kürtaj olmak zorunda kalmazsın.. seni daha az yıpratır diye düşünüyorum benimki kesesi ile birlikte düşmüştü, kürtaj olmayınca o psikolojiyi yaşamayınca daha kolay atlattım.Ama canım 2000 lerde olması gerekiyor yavaş yavaş düşücek kan testini tekrarlicam eğer 0 lanmassa kürtaj olmam lazım
Rabbim tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlere evet aslında bende böyle düşünüyorum sağlıklı olsa kalırdı biliyorum ama sağlıksızsa iyi kide düşmüş ahh mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyorum yine :)Canım öncelikle çok geçmiş olsun bundan tam iki sene önce 29 ekimde aynı duyguları yaşadım, ama hep kafamı eğer sağlıklı olsaydı düşmezdi ye yönlendirdim zor ama geçmeyen şeyler değil. Şimdi sadece aa iki sene önce gebeydim diye anıyorum. Sonrasına da bir daha gebe kalamadığım halde acıtmıyor. Eminim sende benim gibi çok dua etmişsindir sağlıklı ve sıhhatli olsun diye Rabbim dualarımı kabul etti diyorum. Olmaması zor, ama olupta sakat veya engelli yada özürlü doğması ve bunun sorumluluğunu anne olarak almak daha zor, evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Bu düşüncelerle birlikte acının hafifleyeceğine inanıyorum. Biraz garip olacak bu duam ama inşallah kese ile düşmüştür, kürtaj olmak zorunda kalmazsın.. seni daha az yıpratır diye düşünüyorum benimki kesesi ile birlikte düşmüştü, kürtaj olmayınca o psikolojiyi yaşamayınca daha kolay atlattım.
Gerçektende sağlıksız olan tutunamıyor, inanki böyle düşün ve böyle olduğunu bil.. Güzel olan hamile kalabiliyor olabilmen. Gidenin ardından çok çabuk hamile kalan arkadaşlarım oldu.. Benimki tüp bebekti ben o yüzden kalamadım ama çok şahit oldum. Vücudun artık bebeği tanıdığını ve bu yüzden hemen hamile kalabilineceğini söyler doktorlardaRabbim tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlere evet aslında bende böyle düşünüyorum sağlıklı olsa kalırdı biliyorum ama sağlıksızsa iyi kide düşmüş ahh mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyorum yine :)
Kalırım kalmam bilmiyorum ama psikolojim çok yoruldu kendmle birlikte ailemide mahvettim artık nolucaksa olsun hiç önemli değil Rabbimin mutlaka bir bildiği var mutlaka kuzum umarım Rabbim sanada hayırlı bi bebek verir tez zamanda birbirimize ve kendimize dua etmekten başka çaremiz yokGerçektende sağlıksız olan tutunamıyor, inanki böyle düşün ve böyle olduğunu bil.. Güzel olan hamile kalabiliyor olabilmen. Gidenin ardından çok çabuk hamile kalan arkadaşlarım oldu.. Benimki tüp bebekti ben o yüzden kalamadım ama çok şahit oldum. Vücudun artık bebeği tanıdığını ve bu yüzden hemen hamile kalabilineceğini söyler doktorlarda
Bak kendimle ilgili birşey anlatacağım.. Tüp bebek yaptım sonucunu bekliyorum, arkadaşımın kuzenide tüp bebek yapmış 2 emriyo koymuşlar biri bölünmüş etmişmi sana 3 bebek, ama doktor demişki bünyen 3 bebeği mümkün değil kaldırmaz, ya birini alıcam ikizler kalacak ya ikisini alıcam 1 i kalacak.. Telefonu kapattım düşünmeye başladım senelerdir uğraşıyorum şuan tüp bebek denedim ya aynısı benim başıma gelirse o kadar istedim ya böyle bir seçim yapmam gerekirse ne yaparım ozaman dedim. Sonra dua ettim Rabbim ne olur beni kürtaj olmak zorunda bırakma, böyle bir seçim yapmak zorunda bırakma diye.. Gebeliği öğrendim ve deminde dediğim gibi keseyle geldiği gibi gitti bebek.. Doktorum içerde parça dahi kalmamış dedi, kürtaj olmana gerek yok. O an anladım ki Rabbim bence benim duamı kabul etti.. İnanki o yüzden dedim, sadece bebek istemek değil sende benim gibi sağlıklı ve sıhhatlisini istemişsindir Rabbim dualarını kabul etmiştir. Hep öyle düşünki için soğusun, bu bebek yaşasaydı muhtemelen sağlıklı olmayacaktı diyeKalırım kalmam bilmiyorum ama psikolojim çok yoruldu kendmle birlikte ailemide mahvettim artık nolucaksa olsun hiç önemli değil Rabbimin mutlaka bir bildiği var mutlaka kuzum umarım Rabbim sanada hayırlı bi bebek verir tez zamanda birbirimize ve kendimize dua etmekten başka çaremiz yok
Evet kuzum biz göremiyoruz ama o herşeyi gören bilen duyan o bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir sen kaç haftalıkken kaybettin peki benim kan değerim şuan 350 inşallah düşerde kürtaja gerek kalmazBak kendimle ilgili birşey anlatacağım.. Tüp bebek yaptım sonucunu bekliyorum, arkadaşımın kuzenide tüp bebek yapmış 2 emriyo koymuşlar biri bölünmüş etmişmi sana 3 bebek, ama doktor demişki bünyen 3 bebeği mümkün değil kaldırmaz, ya birini alıcam ikizler kalacak ya ikisini alıcam 1 i kalacak.. Telefonu kapattım düşünmeye başladım senelerdir uğraşıyorum şuan tüp bebek denedim ya aynısı benim başıma gelirse o kadar istedim ya böyle bir seçim yapmam gerekirse ne yaparım ozaman dedim. Sonra dua ettim Rabbim ne olur beni kürtaj olmak zorunda bırakma, böyle bir seçim yapmak zorunda bırakma diye.. Gebeliği öğrendim ve deminde dediğim gibi keseyle geldiği gibi gitti bebek.. Doktorum içerde parça dahi kalmamış dedi, kürtaj olmana gerek yok. O an anladım ki Rabbim bence benim duamı kabul etti.. İnanki o yüzden dedim, sadece bebek istemek değil sende benim gibi sağlıklı ve sıhhatlisini istemişsindir Rabbim dualarını kabul etmiştir. Hep öyle düşünki için soğusun, bu bebek yaşasaydı muhtemelen sağlıklı olmayacaktı diye
5 haftalıktı canım. Belki +sı da vardır ama kalp atışlarını felan dinlememiştikEvet kuzum biz göremiyoruz ama o herşeyi gören bilen duyan o bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir sen kaç haftalıkken kaybettin peki benim kan değerim şuan 350 inşallah düşerde kürtaja gerek kalmaz
İyikide dinlememişim kalp atışını, şimdi bebek gibi düşünmüyorum bile bir pıhtıydı, sağlıksızdı geldi ve gitti... Rabbim banada sanada hayırlısını ve sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan evlat nasip etsin. Ve burada bebek isteyen ve bekleyenleredeEvet kuzum biz göremiyoruz ama o herşeyi gören bilen duyan o bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir sen kaç haftalıkken kaybettin peki benim kan değerim şuan 350 inşallah düşerde kürtaja gerek kalmaz
Amin inşallahİyikide dinlememişim kalp atışını, şimdi bebek gibi düşünmüyorum bile bir pıhtıydı, sağlıksızdı geldi ve gitti... Rabbim banada sanada hayırlısını ve sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan evlat nasip etsin. Ve burada bebek isteyen ve bekleyenlerede
Çok sağol canım Allah razı olsungecmis olsn cnm. Rabbim en kisa zamnda tekrr nasip etsin insllh. Baska ne denir ki
Evet başka çare yok ne yazıkkiZekta çok geçmiş olsun cnm demekki yiyecek ekmeği yokmuş üzülme demek boş Allah sabır versin inş dua et bol bol
Evet başka çare yok ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?